Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

Gość Walcz walcz
Do samego konca. Tylko czyjego, Twojego, czy jej?

Gość Kera ja tez buzia
ale nie czekoladki

Gość Luis 75
do konca az nasze drogi na dobre sie rozejda

Gość kretowanka
ciekawe co takiego ona zrobiła dla niego, wciąż tylko mowa o nim latającym za nią jak kot z pęcherzem

Gość Luis 75
wystarczy ze mnie wspierala w trudnych chwilach i uwierzcie bardzo pomoglo

Myślę, że mogło ją to czegoś nauczyć i na pewno zna Twoją wartość. A może chciałaby, żebyś był czasami namiętny i nieprzewidywalny? Nie pytał jej o zgodę, nie był potulny, tylko po prostu zaczął całować? Hmm?

Gość Jesli tak
To juz gosciu skoncz te walke. Wasze drogi sie rozeszly, jak poznala tego innego. Dobranoc

Gość Luis 75
poznala go 10 miesiec temu a teraz go nienawidzi ...

Gość Luis 75
a nasze drogi jak kiedys calkowicie w inna strone sie zwrocily tak od jkaichs 2 miesiecy znow sa blisko, moze nie bliziutko ale blisko

Gość zdumiona jestem
sam widać też jesteś niezłym snobem, "ona jest z dobrej rodziny" związesz się z puszczalską bo jest z dobrej rodziny??? myślę, że życie przemyka ci gdzieś obok może gdzieś obok ciebie jest normalna dziewczyna, tyle że np. z rodziny alkoholików no cóż, goń dalej za tą tanią lodziarą, w końcu ona jest z dobrej rodziny żal

Gość Randman
Rozwijaj sie. Moze zacznij trenować sztuki walki? Rób tak by zaczełą cie postrzegać jako innego ale wspaniałego faceta.

Gość Luis 75
zdumiona jestes? to idz sie przespij a jak masz mi tu pier****ć od parady to daruj sobie ok;> nawet jej nie nzasz a mowisz glupie rzeczy. Znam ja na tyle odbrze ze iwem jaka jest i jakie wartosci maja dla niej priorytet kapisz ;>??

Gość Jezdnie na autostradzie
tez sa bardzo bliziutko. Jak myslisz, kiedy sie zejda???

Gość wermik
ej weźcie przestańcie, nie można nazywać kogoś lodziarą. przedstawia nam tu bardzo samolubny obraz tej dziewczyny, wątpimy w jakiekolwiek dobro w niej ale nic nie mówi o lodach. Właśnie, dlaczego nie zaczniesz jej całować bez pytania o zgodę ?

Gość Luis 75
i wiem ze tametmu typowi nie popuscila szpary. jestem pewny tego w 112%

Gość Luis 75
Przy dużej predkosci xD nie iwem jakos nigdy sie nei zastanawialem... Moze boje sie zeby jej nie sploszyc zeby nie byc nachalnym ?:D a skoro juz mam poleciec to mowcie czy mam to zrobic bez pytania :d

Gość Ales ty glupi
Ja bym 100 razy bardziej wolal, zeby mnie laska nienawidzila, niz miala mnie traktowac tak jak Ciebie. Nienawisc to uczucie, stad bardzo blisko do milosci, Ciebie traktuje jak donice. Wez Ty sie czyms walnij w czache i zacznij myslec. Nie stac Cie na nia.

Gość Do autora ...
Luiz, lepiej jej tak nie broń, bo tak do końca nie masz racji. Powiem ci też, że jeśli chcesz ją w jakiś sposób zatrzymać, zainteresować sobą, to musisz się diametralnie zmienić. Więc jeśli byłeś za dobry, teraz pamiętaj, aby nie powtórzyć tego błędu, nie śpiesz się do niej, nie staraj się za wszelką cenę, nie obsypuj przezentami bez ważnego powodu, bo nie tędy droga, w miarę możliwości bądź sobą ze zwróceniem uwagi na rzeczy których masz nie powtarzać. Nie cuduj i nie dawaj gwiazdki z nieba, bo to nierealne. Delikatnie możesz okazywać zainteresowanie innymi dziewczynami, np. oglądając się dyskretnie za nimi (oczywiście przy niej). Ważne, abyś był stanowczy, bo to dodaje męskości:D, bardzo wskazane poczucie humoru. Bądź poprostu sobą i pamiętaj nie bądź za dobry.

Z tego co piszesz wydajesz się być pewnym siebie, atrakcyjnym chłopakiem, a nie żałosnym typem, z którym spotyka się z litości. Gdyby chodziło o mnie, to myślę, że pocałunek mógłby rozwiać wątpliwości :P

Gość wermik
no mój M. z ktorym byłam w fazie przyjaźni z rozmyślaniem czy to przyjaźń czy kochanie, zaprosił mnie do siebie, rozmawialiśmy i mnie pocałował nagle. Jesteśmy razem prawie dwa lata :)

Gość Luis 75
poki co postanowilem sie torche odizolowac moze jakis efekt da...

Gość Luis 75
teraz mnie nie bedzie przez jakis czas a pozniej wpadne i nic nie mowiac pocaluje ja?:D bedzie element zaskoczenia ?

Gość kretowanka
a może przeszkadza jej Twój styl ? Pokaż jakieś swoje ciuchy. Masz porządek w pokoju ?

Gość Tak pocalunek jest OK
Ale jeszcze lepiej bedzie jak ja wymasujesz po pepuszku. tylko pamietaj - od wewnatrz ;)

Gość dam ci radę ale ty i tak nie
posłuchasz chwyć ją za włosy i przyciągnij jej głowę do swojego rozporka, ona będzie zachwycona zwierzęciem które masz w sobie

Dobry pomysł. Całus smakuje najlepiej po dłuższym czasie niepewności :) W tym właśnie czasie możesz się zająć sobą, poćwiczyć, pospotykać z innymi... Nie mówię o randkach, tylko o zwykłych wypadach na miasto.

Gość Luis 75
Mysle ze styl nie. zreszta kiedys jak bylismy razem chodzilismy na zkaupy wiem jakie rzeczy jej sie podobaly zreszta podobne upodobania do moich. Czy mam porzadek? raczej wydaje m isie ze jestem pedantem weic o syfie nie moze byc mowy szczegolnie kiedy ona jest...

Gość straszni jesteście
przecież to takie delikatne dziewczę, kontakt ze zwierzęciem mógłby ją zranić. A ona zasługuje na najlepsze bo puściła się tylko raz