Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

Gość Luis 75
jak ktos chce rzucic naprawde niech przecyzta ksiazke easyway na google znalezc. jesli przeczytasz cala w 95% gwarantuje ze rzucisz

Gość Luis 75
nie ukrywam ze nie i wiem ze to jest zla cecha. ale coz skoro ktos sie nie liczy ze mna dlaczego ja mam sie liczyc z kims. Cos jak kodeks hammurabiego

Gość Luis 75
Lubię jeszcze w sobie penisa mojego kumpla Adama, tak że wcale nie jest tak że kocham tylko samego siebie.

Gość kretowanka
spadaj podszywie. No ale można siebie lubić za dobre cechy a nie za niszczenie ludzi

Gość Luis 75
kurwa powiedz mi gdzie jest taka urodzajna gleba ze takie buraki jak Ty rosną ???

Gość Luis 75
nie ukrywam ze takie mam. Nie ukrywam tez ze raczej przejmuje sie np ludzmi bezdomnymi czy cos wtedy chetnie pomagam jak widze ze biedusia. ale jak widze takeigo zula co prosi o zlotowke i mowi ze na chleb to zlewam od razu i mowie ze czlowieku Ci nie pomoge bo zaraz pijdziesz po winiacza za 5.

Gość mała rybcia
Sorry, mam schizofrenię, czasem zdarza mi się pisać linki do siebie samego, zwłaszcza jak jestem ymęczony. Oj to współczuję Ci Luis

Gość Luis 75
to ten podszyw napisal nie ja :)

Gość Luis 75
Na przykład w zeszłym tygodniu razem z kolegami uratowaliśmy jednego bezdomnego od niechybnej śmierci. Przestaliśmy go kopać.

Gość Do autora ...
Luis otrząśnij się!!!!! Jeśli zrobisz jej choćby jeden prezent z szerokim gestem, to zapewniam cię, że ona będzie przekonana, że ma cię znowu w garści. A jest z tobą, bo łaskotałeś jej pychę właśnie prezentami, nadskakiwaniem, bezgranicznym oddaniem, spelnianiem kaprysów. To wygodne...wyobraź sobie. Jednak niektóre kobiety psuje od kości. Podejrzewam, że ona jest także z tobą, bo wie, że w każdej chwili może odejść, a w razie co znów wrócić albo i nie!! Jesli masz dystans do sprawy, to zanalizujesz to, jesli nie pominiesz wiele. Ale podejrzewam, że jesteś na etapie bezdystansowca, bo wpadłeś po same uszy!

Gość wermik
No to potrafisz się wzruszyć nad bezdomnym że nie ma jedzenia a gdzie Twój pokarm ? Żelki to nie jest strawa dla duszy. Powinieneś zająć się sobą; bardzo mi imponuje że rzuciłeś palenie bo to dobrze zrobi na płuca ale myślę przede wszystkim o wzięciu wolnego i wylegiwaniu się w łóżku bez rozmyślania o Twojej ex

Gość Luis 75
Sorry, te wszystkie posty z bezdomnymi po podszyzwy a nie ja. ja w ogóle trzymam się z daleka od bezdomnych

Gość Luis 75
Zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji. Jak sobie postanowilem dzisiaj tak zrobie. A czy to przyniesie efekt zobaczymy na pewno sie pochwale. Poki co dzikei wszytskim i powodzenia w milosci zycze !

Po pierwsze, rzucił palenie dla siebie. Po drugie, "gdzie Twój pokarm, Luis" brzmi jak z 2012. Nadchodzi koniec świata, ludzie, zbudźcie się. Po trzecie, rozpieszczanie nie psuje kobiety jeśli poza byciem wyrozumiałym i czułym nadal jest się nadal męskim.

Gość no to w takim razie
niech ona na dwa tygodnie będzie dla Ciebie bezdomną. Zobaczysz że wkręci Cię wir zajęć i sama się przypomni :)

Gość Luis 75
Miejsmy nadizeje ze tak bedzie a ja tak zrobie:) pozdrawiam

Gość w takim razie
przyczyna może leżeć w łóżku. Nie chcę byś niemiły ale dziewczyna coś łatwo przystała na spotkanie i rozmowy z nieznajomym. Może nie czuła się tam z Tobą dobrze ? Żebym ja wcześniej wiedział że moja Aśka chciała być tam całowana :/

Gość pigułka nasenna
powod rozstania? Taki typek zaczal do niej pisac. Ona mi o tym mowila. No ale doszlo do takiej sytuacji ze mieli sie spotkac a trwalo to jakis tydzien moze poltora. No i wsyztsko byloby ok gdybym nie zobaczyl ich jak spaceruja mimo tego ze nie trzymali sie za rece ani nic. Wtedy sobie powiedzialem ze nie dam sie kopac po dupie i sam to rozwiaze. zostawiłeś ją, zapewne nie pytając o nic a teraz się dziwisz że jest niepewna? Ja się dziwię, że ona jeszcze bierze Cie pod uwagę. Żenada :O

Gość szczęśliwa jak motylek
Jeżeli to Ty zerwałeś to nie licz, że ona przyjdzie i zapyta czy możecie do siebie wrócić. Skaczesz koło niej jak pajac a w sytuacjach poważnych się zmywasz, nie dziwie się, że jest niepewna.

Gość tak bywa
relacje miłosne, a raczej moment zerwania wyłania 2 postaci:kata i ofiarę (zrywający-porzucony). Możesz stawać na rzęsach, ale tylko jeśli kat zechce naprawić wasze relacje, to to będzie możliwe... to "kat" powinien o Ciebie zabiegać...szanuj się

Gość Luis 75
Wlasnei wydaje m isie ze kat jest niezdecydowany... a ja nie iwedzialem co zrobic zeby sie zdecydowala :d

Gość wermik
ciekawe jak rozwinie się sytuacja i czy ona pójdzie na tą nedostępność

Gość Ty zerwałeś To Tyś KAT
:P

Gość Luis 75
wlasnie od dzisiaj zaczalem to robic! telefon co prawda wlaczony mam bo mam duzo spraw i musze go miec wlacoznego ale jak bedzie sms czy cos nie odpisuje :D

Gość Luis 75
ja nie zerwalem ja tylko zpaytalem czy widzi nas w obecnej sytuacji powiedzial nie wiec ... to bylo 10 miesiecy temu