Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

Gość Luis 75
To zalezy jak liczyc. Lacznie z ostatnimi 10 miesiacami to caly rok

czyli dwa miesiace, tak? A z tym drugim facetem, to co dokladnie bylo? Tylko spacerowali razem, czy spali ze soba?

Gość Luis 75
Bylismy 15 miesiecy. A Ty zakompleksiony kolego z podszywki jak Ci to sprawia przyjemnosc to pisz sobie

Gość Luis 75
do czasu az sie nie rostalismy to oni sie nie psotykali tylko juz na samym koncu byli na spacerze o ktorym wiedzialem. A jestem pewny ze z tym gosciem na pewno sie nie przespala bo polecial z nia w kulki.

no to w takim razie to dziwna sprawa... byliscie razem 15 m-cy, laska zaczyna rozgladac sie za kims nowym, po tym jak ja ten nowy puszcza z kantem, wraca do ciebie... a ty sie jeszcze martwisz jakby ja ty zaskoczyc... no nie wiem, to chyba onna powinna starac sie, zeby ciebie odzyskac...

Gość Luis 75
nie ukrywam ze tak powinno byc moze poniekad jest(nie wiem :|) chyba moj charakter i podejscie do sprawy duzo tutaj maja do powiedzenie. Jestem niecierpliwy kurdeee:/

aha i jeszcze jedno... jezeli ona po tym wszystkim cie nie przeprosila i nie chciala prosic, zebyscie znow byli razem, tylko chce byc w stosunkach przyjacielskich... to sorry stary, ale nie zalezy jej na tobie.

Gość Sprawa nie beznadziejna
Miłość nie wybiera, chłopak kocha i chce z nia być a my mamy mu pomóc a nie tylko oceniać i doszukiwać się. I co odzywała się? bo rozumiem że Ty będziesz ją trzymał na dystans? Oby nie za duży ten dystans, gdyż skutek może być odwrotny.

wiem, milosc jest slepa :D ale trzeba facetowi oczy otworzyc ;) z tego, co piszesz, to jestes dosc fajnym chlopakiem, na pewno znajdziesz jakas fajna laske, co bedzie cie szanowac!

Gość Luis 75
He nie jestescie pierwszymi ktorzy mi probuja wybic z glowy ta dziewcyzne. Jestem calkiem swiadom tego ze sie mecze itp ale jesli sie uda to jak bedzie smakowala nagroda za to cierpienie :) nie no poki co to znikam i nie ma mnie dla nikogo :) a i oczywiscie jak sie gdzies z nia kiedys zobacze to oczywiscie zgadam posmiejemy sie chwilke i poznije jakas glupia ale sensowana wymowka zeby sie zmyc :)

Gość Luis 75
Poki co nawet nie mysle o innych. Ja juz mam szczyt na który chcialbym sie powtórnie wdrapac :) Moze kiedys sie to zmieni ale jakos ciezko wychodza mi z glowy rozne sprawy aczkolwiek jakos mimo tego ze sie mecze nie zameirzam z nikim ze znajomych rozmaiwac na temat problemów :)

no to juz nie wiem ;) zycze wytrwalosci i powodzenia! jesli tak bardzo ja kochasz i myslisz, ze to ta jedyna, to badz cierpliwy, tylko uwazaj, zeby on aznowu kogos nie poznala, wtedy znow pojdziesz w odstawke ;)

Gość sosna pachnie pięknie
widzę, że konkretny z Ciebie chłopak, masz oczy szeroko otwarte, i wydaje mi się, że ty tez coś przeskrobałeś, oboje macie sobie cos do zarzucenia i dlatego tak się skradacie do siebie :P Mi to tak zalatuje ;)

Gość Luis 75
ja mysle ze jak juz sie z kims zwiaze mysle ze nie pojde w odstawke tylko pojde sobie calkiem zreszta tak sobia przysiaglem. Zobacyzmy jak to bedzie

Gość Luis 75
co przeskrobalem sobie? Otoz 1. moja dobroc w tym pozytywnym znaczeniu... po prostu za duzo jej bylo:) 2. moze lekka zazdrosc Nic wiecej sobie zarzucic nie moge

i teraz masz zamiar być nie-dobrym? Może ona doceniła Twoją dobroć teraz?

Gość Luis 75
pragne dodac ze jak niedawno byla klotnia i pwoiedzialem jej co mysle po tym co robi nie rozmawialismy ponad poltora tyg i w koncu jakos doszlo do spotkania ze znajomymi to tak katem oka widzialem jak jakos tak nieswojo patrzyla sie w moja strone. A pozneij to juz sie potoczylo tak jakbysmy byli razem ... ale nie jestesmy:P tzn jakies zwierzenia itp wspolne gotowanie etc

Gość Luis 75
nigdy mi nie zarzucila ze nei bylem dobry wiec mysle ze w tej kwestii nic sie nie zmienilo. Ona wie ze zrobilbym dla nas wszystko, ale wlasnie teraz chce sie przekonac czy jak ogranicze troche kontakt to czy czegos jej braknie i to bedzie odpowiedz na wszytskie nurtujace pytania... i hope

yhy czyli Ty chcesz po prostu uzyskac odp na pytanie czy jesteś dla niej ważny? Czy jej zależy? to teraz rozumiem :) powodzenia moze się uda, a jak nie to będzie też ok :)

Gość Luis 75
w usmie nie mam nic do stracenia a wiele do zyskania. jak sie nie uda no coz honorowo podziekuje za wsyztsko i odejde jak najdalej:))

Gość zdaj relacje na bieżąco
jak sprawy idą:)🖐️

Gość Luis 75
postaram sie pisac jak sprawy ida w miare wolnego czasu :)

a ładna chociaż ta dziewczyna?

Gość Luis 75
Kwestia gustu. Dla mnie jesl ladna. Ale kaurat nie za to ją kocham :P

A za co? :P

Gość Luis 75
Cos jak "kwintesencja kobiecości":P

Gość Luis 75
za charakter, za piękny uśmiech :)

No to miło słyszeć, śmiech jest dobry na wszystko. A to jest typ kobiety niedostępnej?

Gość walnęła cie w rogi
a ty kochasz jej charakter?:O

Gość lord 87564
Nie no raczej mysle ze nie gra cnotki itp. Jest normalna kobieta. Nie daje po sobie poznac. Wydaje mi sie ze wiazac sie kieruje sie sercem.