Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

Gość Luis 75
wyłączam telefon , wylaczam gadu skype etc. a na drugi weekend bo niesteyy w tym nie moge nikomu nic nie mowiac zmywam sie na weekend w Bieszczady do babci, tam mnie na pewno nikt nie znajdzie

Gość kazik z sosnowca.
zajedz pod jej dom beemką to kopara jej opadnie na ten widok mówie ci

Gość i tak trzymaj stary
:classic_cool:

Luis, no własnie! Dobry pomysł. I zajmij sie czyms zeby Cie nie korciło! a najlepiej komórkę zostaw w domu albo co

Gość Luis 75
Nie jest blachara a ja nie mam Bmw. Nawet jesli bym mial to nie chcialbym zeby laska leciala na kawalek poprzykrecanej blachy o malej wartosci.

Gość dobry pomysl
ten wyjazd do babci. a jak wrocisz to tez poczekaj az sie ona odezwie pierwsza i nie mow za duzo o tym wyjezdzie ;)

Gość Luis 75
Kwestia tego jeszcze za niedlugo mikolaj:P co prawda nie ma 11 lat zeby jej zabawki kupowac ale raczje pasuje cos zrobic. Jaki macie stosunek do tego w tej sprawie?

Gość ByYour Side_
Wiesz, na jedno dobrze, ze jestescie na takim etapie bo czesto w dlugoletnich nawet zwiazkach nie ma przyjazni... a Wy jestescie teraz przyjaciolmi i jesli Wam sie uda ( a wierze w to!), to bedziecie mieli bardzo stabilny zwiazek na mocnych fundamentach. Byliscie razem, zrobiliscie przerwe, od nowa sie zaprzyjazniliscie i tym razem zaczneicie od podstaw z bagazem zyciowym i wiedzac czego chcecie;)) Czego Wam z calego serca zycze.

Gość na Mikołaja dje się słodycze
albo kosz owoców /koszyczek

Gość Luis 75
raczej myslalem o jakims spotkaniu ale przed tym jak napisalem temat tutaj. teraz to juz naprawde nie iwem.

Gość czuję w kościach
że to wypali i będzie dobrze a my zatańczymy na waszym weselu;)

Gość Luis 75
jesli to bedą prorocze slowa masz miejsce w lozy V.I.P ! :) a skoro tak myslisz to moze powiedz mi jeszcze czym bys wzmocnil zwiazek o ile taki pojawi sie na nowo? :D

Gość czuję w kościach
nie przesadzajmy :D zalożysz topik za 2 miesiące:D

Gość ona cię już chyba nie kocha
A swoją drogą nigdy nie mogłam zrozumieć jak to jest możliwe żeby dwoje ludzi się rozstało a jednocześnie dalej umawiało się na jakieś spotkanka we dwoje niby rzekomo już po koleżeńsku. Dla mnie to niepojęte i świadczy tylko o tym że najwyraźniej któraś ze stron od początku traktowała ten związek jako braterską przyjaźń, doszła do momentu w którym zdała sobie z tego sprawę a rozstanie miało służyć jedynie zachowaniu tego układu przy jednoczesnej możliwości szukania innego partnera. Niestety jest to również wykorzystywanie uczuć drugiej strony która jeszcze nie pogodziła się z rozstaniem i robi sobie nadzieję na powrót. Dla mnie to po prostu granie nie fair. Dziewczyna nic już do Ciebie nie czuje, ale wygodnie jej chyba było z tobą i chce te pozytywy z tego dawnego związku zachować jeszcze dla siebie ale ja bym postawiła sprawę na ostrzu noża. Nie pozwoliłabym na takie spotkanka jeśli miałyby służyć jedynie jako zapychacz wolnego czasu.

Gość Najlepiej ja zaskoczysz
Jak sobie znajdziesz nowa laske. tyle w temacie.

Gość ale po co go dołujesz
przecież gdyby miała go w dupie nie spotykalaby się wcale bo niemogłaby na niego patrzeć może autor coś wywinął a nam o tym nie napisał i laska jest przez to niepewna

Gość Najlepiej ja zaskoczysz
Ona sie z nim spotyka tak jak z przyjaciem gejem, bo mysli, ze facet po prostu nie ma jaj. Chlopie, musisz jej pokazac, ze inne tez na ciebie leca.

A jeśli chcesz jej coś dać na Mikołajki, to polecam przesłanie czekoladek. Ja kiedyś pomyślałam, że jakby mi facet dal takie piękne ręcznie robione czekoladki, to bym za niego wyszła ;) To był taki żart myślowy oczywiście... Po prostu byłoby mi przesympatycznie. Wstawiłam reklamę tych czekoladek na stronę główną mojej strony ze stopki, tak bardzo je uwielbiam :) Chociaż nadal odstaję przy tym, że lepiej zachować dystans i pospotykać się z innymi, żeby poczuła, że nie jesteś na każde zawołanie.

Gość Luis 75
nie pomysl ze ja usprawiedliwiam bo jestem chory na jej temat. Oczywiscie zalezy mi bardzo ale potrafie odroznic zabawe od moze czegos wiecej. Ona wie ze ze mna w kulki raczej sobie nie poleci przekonala sie ze potrafie powiedziec co o tym mysle. I uwierz ze mowie prosto z mostu niewazne do kogo co mysle na ten temat. Potrafie czasem naprawde uzyc ostrych slow. Oprocz tego wydaje mi sie ze moze czas troche cos zmienil w koncu te 10 miesiecy daja czas na przemyslenie pewnych sytuacji i priorytetow. Nie iwem moze jestem w bledzie. Wydaje mi sie ze moze ona nie jest jeszcze zdecydowana w koncu raz juz sparzylismy sie na tym zwiazku. Moze hccialaby wrocic ale jest dumna jak paw (bo jest) i nie wie jak to teraz zrobic i zapytac sie czy jest szansa?

Gość Jest duza szansa
ale zeby zgwalcic szympansa. Daj sobie spokoj i poszukaj innej. Gwarantuje ze Twoja stara kobieta na 100% sie do ciebie wtedy odezwie. Zawsze jest tylko ryzyko, ze ta nowa bedzie lepsza ;)

Gość Luis 75
Nie moge powiedziec ze nie mialem kontaktu tak sie sklada z jej kolezankami ale to juz dlugo po rozstaniu... Z tego co mi wiadomo to jak bylismy razem wiele osob nam zazdroscilo naszego zwiazku. A co doprowadzilo do rzstania?? Nie wiem tego na pewno, ale wiem ze moglo sie do tego dolożyc moje dobro. Po prostu co za duzo to niezdrowo. Wiem ze musze to wyeliminowac ale skoro teraz chce to nie ma w czym tego wyeliminowac. Nauczke za dobro juz dostalem

Gość a jaki był powód rozstania
?

Gość Luis 75
No i tu wlasnei mam problem bo jak chce czegos sprobowac nawet przelotnie to przez jakis czas jest ok (dodam ze bardzo krótko) pozniej wlacza mi sie blokada i rob co chcesz:/ Kurwa chyba jestem za bardzo sentymentalny no ale to juz nie moja wina tylko mojego charakteru:/

Gość tez jestem z tych dumnych
i chyba bym umarła jakby facet na którego nie mogłam się do końca zdecydować zacząłby spotykać się z innymi, ale może właśnie taki sposób to jedyny sposób?

Gość Wez idz do jakiegos
specjalisty. Niech ci zresetuje tego trojana o nazwie "sentyment". On ci tylko niepotrzebnie miesza w systemie operacyjnym

Gość Luis 75
powod rozstania? Taki typek zaczal do niej pisac. Ona mi o tym mowila. No ale doszlo do takiej sytuacji ze mieli sie spotkac a trwalo to jakis tydzien moze poltora. No i wsyztsko byloby ok gdybym nie zobaczyl ich jak spaceruja mimo tego ze nie trzymali sie za rece ani nic. Wtedy sobie powiedzialem ze nie dam sie kopac po dupie i sam to rozwiaze. no i rozwiazalem a teraz cierpie. Moze za duzo zazdrosci ale ludzie jesli to jest dla was najwazniejsza osoba na swiecie to prosze o wyrozumialosc ale zamierzam o to walczyc jak lew

Gość Luis 75
jesli to jedyny sposob to jestem w stanie zrobic wsyztsko i nawet zablokuje siebie samego jesli tylko wiem ze sznasa moja wzrosnie. Tak jak mowilem czas mi ucieka i za niedlugo moze nie byc o czym rozmawiac bo wiem ze nasz kontakt moze aczkolwiek nie musi sie ograniczyc

Gość Luis 75
Kera Heidi daj adres tej stron ki z czekoladkami. PLISSSSS

Gość Daj se luz
z czekoladkami. Co Ty chcesz maciore chodowac? Jak juz nie masz kasy, zeby kupic jakas wycieczke do Tajlandii dla dwojga to zalatw chociaz jakas chate w Zakopanem.