Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

:D Po pępuszku to raczej językiem od wewnątrz, bo palcem tak grzebać to nie smaczne. Nowe ubranko itp. fajny pomysł, ale domyślam się, że nie masz zbędnych pieniędzy na to w tym momencie, więc proponuję coś lepszego i darmowego: www.a6w.pl - rewelacyjny trening na brzuszek :)

Gość o ja cię kręcę
koleś ty tak naprawdę?? Przecież ona za parę lat gotowa będzie zostawić cię dla listonosza, hydraulika albo pierwszego lepszego żula z ulicy!!! Dzieczyna była z tobą w związku i zostawiła cię w niecałe 2 tygodnie bo inny się chwilę pokręcił koło niej zobaczysz byle robol powie jej parę komplementów a ona się z nim puści koniecznie zrób testy genetyczne jak urodzi wam się dziecko - raczej nie będzie twoje

Gość Ja mysle ze
najlepiej jak zrobisz jej jakas niespodzianke i zrobicie razem cos, czego jeszcze nie robiliscie. Na przyklad seks analny. Tylko nie zapomnij przedtem przywiazac jej do lozka.

Gość wermik
może zamiast wydawać nia nią i na pomysły na spotkania wydaj coś na siebie wreszcie ? Kiedy ostatnio kupiłeś sobie paczkę żelków ot tak po prostu ?

Gość Luis 75
widze ze niektozy chyba maja niedosyt czegos albo sa zakompleksieni bo nie potrafia odczytac innej przyczyny jak tylko" ona puscila sie tylko raz" no żal chuja :/

Gość padłam ze śmiechu
" przecież to takie delikatne dziewczę, kontakt ze zwierzęciem mógłby ją zranić. A ona zasługuje na najlepsze bo puściła się tylko raz" dobre dobre!! :D

Gość Luis 75
zelki? piatek? Mowisz tak jak gdybys ty nigdy nie zrobila bledu. To normalne ze moze sie stac tak jak sie stalo. Tylko nie mow ze czasme nie masz momentu ze chcialbys od wsyztskiego uciec ?

Gość No zeby jezykiem
to robic od wewnatrz to trzeba byc chyba krowa.. A czemu paluszkiem jest niesmaczne?

Gość słuszne pytanie
ktoś ci tu zadał dobre pytanie - kiedy ostatni raz kupiłeś sobie paczkę żelków, tak dla siebie?

Gość ładnisia1234
o jaki piątek chodzi ?

Gość ladacznica żelkowa
luisz to ja, twoja puszczalska te quiero luisz

"No żeby języczkiem", inaczej zrozumiałam dotykanie pępka od wewnątrz: jako wpychanie palca w pępek. No i to by było dziwne i niesmaczne. Ale teraz już mnie oświeciło o co chodziło.

Gość Luis 75
w piatek kupilem sobie zelki. Ludzie nie myslcie sobie ze czego dusza zapragnie to ona to zaraz ma. Moze bylo tak jak bylismy para ale juz zostalem za to skarcony. teraz naprawde nie ma tak hop siup mozna powiedziec ze w ogole nic nie ma teraz. nie orzumie ok niby jest jak jest ale jestesmy poki co na relacjach kolezenskich oficjalnie...

Gość a co oznacza
a co oznacza 75 w twoim nicku? masz 75 lat? trochę długo zwlekałeś ze sprawami sercowymi

Gość Luis 75
Chodzi o piątek trzynastego. Wtedy się poznalismy

Gość Luis 75
typie od piatku trzynastego moglbys zmienic link i mnie nie kwurwiac???

Gość Luis 75
tam mi sie wpisalo 75

Gość rzuć ją
rzuć ją Luis! Zostań moim chłopakiem. Ja nigdy nie zostawiałabym mojego chłopaka dla pierwszego lepszego pajaca, który by się koło mnie kręcił!

Gość wermik
może to feler tego dnia chociaż dla mnie trzynastki są szczęśliwe bo to nasze miesięcznice. Może teraz jest obrażona że miała wszystko na pstryknięcie a Ty się zmieniłeś i chcesz by Cię doceniła

Gość Luis 75
slaba aluzja ale zrozumialem :)

Gość wermik
ugh, te podszywy, myślałam że serio coś z piątkiem ;)

Gość Luis 75
Sorry, mam schizofrenię, czasem zdarza mi się pisać linki do siebie samego, zwłaszcza jak jestem ymęczony.

Gość Luis 75
trudno jak jest obrazona to juz nie moja sprawka. ja przynajmnije do pewnego momentu nie zamierzam zmieniac swioich postanowien. jesli z dnia na dzien zszedlem z ponad paczki fajek do 0 i trwam juz w tym ponad pol roku to tym bardziej poradze sobie ze sowimi postanowieniami

Zaraz zrobimy Luisowi wodę z mózgu. Raz piszemy, że ma ją olewać, raz że może jej przeszkadza, że już nie jest na każde zawołanie.

Gość Luis 75
nie nie spokojna glowa ja juz mam plan jak dzialac. jak nie wypali to przynajmnije nie bede sobie robil wyrzutow ze sie nei staralem a jak wypali to nauczony bledami rozegram to juz w inny spoosob niz za pierwszym razem

Gość wermik
jej może to przeszkadzać, to nie znaczy że on ma się zmieniać. Jeszcze czego ! Masz swoją wartość. Pokochaj siebie najpierw. Co w sobie lubisz ?

Naprawdę przestałeś palić? Nienawidzę papierosów, a mój były był w nich zakochany i niby to takie nic, ale nacierpiałam się przez to jego uzależnienie. Podsumowując, masz za to wielki plus +

Gość Luis 75
co w osbie lubie? Moze to dziwne ale uwielbiam byc msciwy na ludziach ktorzy w pewnym stopniu z calkowita wiedza co robia i jaki ja mam stosunek do pewnych rzeczy celowo wchodzili mi w droge dla wlasnego widzi mi sie. coz ale przyanjmnije sie przyznaje

Najważniejsze, że masz plan. Trzymam kciuki :) To pisanie o żelkach i kochaniu samego siebie mnie irytuje.