Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuoolog

Sex z 16latka co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość seksuoolog

Jest dużo par gdzie chłopak ma 17-21lat a jego dziewczyna 16lat i zaczynają współżycie. Co o tym sądzicie? piszcie

16 latka to jeszcze dziecko facet 17-18 letni zresztą też i wątpię aby liczył się z konsekwencjami bo prędzej by od nich uciekł niż podjął się walki

Gość alicja 27
Ja uważam ze przynajmniej20% męzczyzn w wieku 17 18 lat to niestety prawiczki Tacy powinni zaczynac od agencji,

Jak dla mnie to średniowiecze. :O Właśnie w tym okresie ludzie, sypali się w tak młodym wieku. Tylko że mili ku temu powody. Nie sądzę by jakaś kobieta żyjąca w tamtych czasach mogła powiedzieć że jest "zadbaną czterdziestką" :P ... a gatunek trzeba podtrzymać. :P Dzisiaj mamy średniowiecze wtórne :P i chociaż minęło sporo czasu, runęły mury, to w Polsce nadal, rodzice, "szkoła" rozmawiając o seksie z nowym pokoleniem mają wypieki na twarzy.I jak zawsze ulica wychowuje :D a filmy o "galeriankach" bije rekordy popularności.

Gość life is life
mam 278 lat i jebna bym taka 16 stke, jak sie nadazy okazja to nie omieszkam ja przejebac

Gość life is life
mam 28 lat i jebna bym taka 16 stke, jak sie nadazy okazja to nie omieszkam ja przejebac

Gość ta co miala takk
a ja mam 25 lat i uwazam ze jak jest sie dojzalym emocjonalnie to wiek nie robi problemu, gorszy jest strach przed niechcianą ciązą.. w tym wieku poradzilabym sobie ale majac 16 lat?! ... ale zrobilam to. tak ja mialam 16 on 17.. myslicie ze to glupie? bylismy razem 2 lata kochalismy sie baardzo i zrobilismy to.. z czystej milosci ja bylam dziwica on prawiczkiem i uwazam ze to nic strasznego.. nie jest to klopotem.. jak w naszym przypadku;) jestesmy azem nadal i kochamy sie bardzo.. sex nie jest tylko o 18 lat i koniec... nie ma na to wieku poprostu to zbliza do siebie dwojga ludzi.. i wcale nie zaluje tego kroku w moim zyciu.. bylo fajnie poznalismy siebie.. kazdemu zycze takiej historii jak moja.. wiec jeszcze raz mowie nie chodzi o w iek..wazniejsze są uczucia i dojrzalosc;) pozdrwiam

Gość bebebe...be
ja mialam mniej niz16 i co:) i niezaluje a znam faceta ktory swoj pierwszy raz przezyl majac 13 lat