Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopro

Rozstanie

Polecane posty

Gość juu
jak wroce do domku znajde filmik na youtube i wam puszcze linka. tak poprawia humor ze bajka :)

Lenaaa widze ze u Ciebie też sprawy się skomplikowały :( A co do mózgu i serca to ja sie czuje jak bym zgubił mózg :P

juu odradzam ogladanie demotów. Sam co tam zajże to znajduje od kilku do kilkunastu w czasie jednej takie sesji co są związane z moja sytuacja i zaczynaja dołować.

Gość Pietro22sz
Demotywatory kiedys mialy to cos dzis bardziej smiesza niz demotywuja...

Demotywatory dobre, oba:) Ja jestem uzależniona od demotywatorów... Nastroje chyba lepsze?:)

Gość Pietro22sz
Waazka za ten Łks to wiesz co masz minusa wielkiego:-(

Gość juu
Pietro, a ja za Legia :P eee moj dzwonil z zyczeniami.. zadzwonil, jednak.. w sumie mnie to nie dziwi..

Gość Pietro22sz
Nie rozmawiam z wami...Nie no nie moge..

Ludzie co się kłucicie:P widzew narazie w 1 lidze a legia w ekstraklasie :D heh Juu no zadzwonił bo jakimś skończonym kretynem nie jest:P

Gość juu
heheh dobre dobre.. niebawem walczyc ze soba zaczniemy :) Macku sprowadz nas na ziemie :P nie no, nie jest debilem, domyslalam sie ze napisze. chociaz jak wybila 16 i byla cisza to myslalam ze nie zlozy zyczen.. a on jednak zadzwonil..

Juu choć to ze Cie zostawił nie swiadczy za dobrze o jego poziomie inteligencji heh :D

Gość juu
heheh co prawda to prawda :)

Gość Pietro22sz
A ja nie wyslalem zyczen mam w dupie, kolezankom wyslalem wszystkim a na gg mam opis wszystkim kobietom wszystkiego naj to niech sobie wezmie te zyczenia do siebie haha:-)

Pietro nie gniewaj sie ale ja za Lechem i moze jakas zgoda z ŁKS będzie:)) A czy to takie ważne?:)

A mój jest świnią, i to pod pantoflem. Kiedyś był pod Guccim a teraz pod jakimś kapciem z bazaru wiec mam gdzieś jego życzenia:P

Gość Pietro22sz
Nie no nie rozdziela nas wasnie pilkarskie haha:-) Kazdy kibicuje komu lubi.Nie wiem moze i ja Tez jestem swinia ale pierdziele zyczen jej nie wysle niech od kolegow dostaje i tgo chlopaka co sie umawiala.Oj dziewczyny przepraszam: Wszystkiego najlepszego naszego sliczne i kochane KObietki:-*

Gość juu
no Pietro, a juz myslalam ze o nas zapomniales :P dziekujemyyyyyyyyyyyy :)

Gość Pietro22sz
Dobra kochani mowcie co tam u was?Porozmawiajmy troche bo ostatnio to tylko mail albo cos a to tu sa nasze korzenie:-)

Gość prataporter..
Gość prataporter..
fajne te demotywatory:) Prawdziwe.Zyciowe. Pietro ty nie jestes swinią, bo walczyłeś, ona Cię olała. czekam na wiosne, jakoś smutno znowu mi się zrobiło:(

Gość Pietro22sz
Walczylem i wkoncu po waszych slowach odpuscilem:-) Oj tak wchodze czasem nic nie pisze i czytam jak sie dolujecie nadal i az mi serce sie kraja bo chcialby czlowiek wam pomoc jakos dac sile byscie juz odpuscili ale niestety kazdy musi swoje wycierpiec jedni dluzej inni krocej. A wiosna przyjdzie miejmy nadzieje ze jak najszybciej:-)

Hahahahahaahahaha, kapeć z bazaru, Ważka rządzi. Jak mój były w tamtym roku przywiózł do naszego miasta swoją obecną laskę, moja koleżanka powiedziała: Ale szczota :D Piosenka zajebista!!!!! I jaka życiowa :) Po prostu ch*) ci w d()()pę, oo oo oo!!!!!!!!!!!!! Ale się uśmiałam Wszystkiego najlepszego nam, kobietkom :D

Dzisiaj ciekawa sytuacja. Wszedłęm na gg wieczorem dałem się dostępny i mojawiła się moja M. No ale na zw i tak siedział i siedziala...ja sie zaparłem w sobie żę nie napisze pierwszy, zacikałem zęby i nie napisze, niech sama sie pierwsza odezwie. Ale jak ją znam to też z takim przekonaniem siedziała. A po tym jak w pewnym momencie zmieniłem sie na niewidoczny z minkami smutnymi ona też zniknęła, Czyli też siedziała i czekała aż napisze...ehh nie wiem co mysleć.... A wcześniej na facebooku jako status związku ustawiła: "is in a relationship and it's complicated." Pogubiłem sie:(

buhahaha wazka rozwaliłaś mnie tym kapciem:D aguś szczota też zaj...ta:D pietro kto tu się dołuje?ja mam dzisiaj mega humor:P dzwonią i budzą mnie z samego rańca ale jakoś jestem pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego:) wrzuciłam na luz:) jak dobrze pójdzie to do 2011 bede juz całkowicie pozbawiona wszelkich uczuć:D:D:D strara nie jestem,brzydka tym bardziej więc przecież płakać nie będe:) jestem wariatem i był czas się przyzwyczaić,a jak nie potrafią zrozumieć to wypad:)