Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
stokrotka9-72

Dlaczego on już mnie nia zauważa. Co robić? obs.

Polecane posty

Mam 37 lat, mój partner 47, znamy się wirtualnie 5 m-cy, a osobiście 2 tygodnie (były już 3 spotkania). Tak się składa, że poznaliśmy się akurat wtedy, gdy od ok. 3 miesięcy obydwoje nie mamy pracy. Po 3 spotkaniu napisał tylko raz do mnie na gg. Spytałam, dlaczego przestał się do mnie nagle odzywać, a on, że ma teraz problemy, związane też z bezskutecznym poszukiwaniem pracy i musi to wszystko doprowadzić do ładu. Do tej pory codziennie pisaliśmy na gg, dzwoniliśmy, wysyłaliśmy sms (i to wszystko tylko w ciągu tych 2 tygodni znajomości). Spotkania były normalne, na 2 i 3 spotkaniu były tylko delikatne buziaczki i to wszystko). Na gg pisał, że chciałby mnie przytulić, nawet budzić się u mojego boku i że mu na mnie bardzo zależy. Na spotkaniach był bardzo uprzejmy. Więc dlaczego teraz nie odzywa się? Co ma brak pracy do jakiegokolwiek kontaktu ze mną? Przecież ja też chwilowo nie pracuję. A może przeszkadza mu moje bezrobocie? Proszę pomóżcie, w końcu mamy dość dużo lat, a ja nie wiem, co zrobić, żeby znów było jak dawniej. ZROZPACZONA.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować