banmon 0 Napisano Marzec 8, 2010 co , a po co twój małż idzie na badanie? może i dobrze się stało, że sklep zamknięty bo jeszcze byś w tych nerwach kijowy kolor wybrała ;) a tak na spokojnie jutro se kupisz szlafrok i pewnie M też się zrehabilituje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 8, 2010 chyba już Ola poszła godzić się z małżem :) dobrej nocki babeczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 8, 2010 Hej, nie lecze kaca,bo go nie było:) Wszystko grzecznie. Macie racje dziewczyny,kobiecie to sie nigdy nie dogodzi i zawsze foch musi być..ehh Ja tak mam średnio co dwa dni;) Mój oczywiście pamiętał o naszym święcie,przyniósł w południe bukiet tulipanów,bardzo to miłe było:) A wieczorkiem jeszcze kilka szmatek upatrzylam w galerii i komplecik bielizny tez:) I tak sie zastanawiam czy to na ten dzień kobiet czy na jutrzejsze urodziny:)Bo jakoś nic na ten temat nie wspomniał:) Miłej nocki dziewczyny:* Amerie wszystko bedzie dobrze,tak czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Marzec 9, 2010 Cxesc U mnie też były kwiaty, czekały na mnie w przedpokoju i nasze zdjęcie z ostatniego wyjazdu wydrukowane stało i świeczka zapalona, taki niby nastrój i biegał koło mnie kolacja, herbatka. Ale to pewnie dlatego ze przed praca wysłałam mu smsa takiego ze sie wyzylam i nie chodziło o dzień kobiet tylko o to że czasem nie myśli tak jak trzeba :-o Dziewczyny chyba wszystkie mamy problem z celulitem. Ja waze 54 kg a chce 52 i jak lekko przytyje to od razu robi sie bardziej widoczny. Mam kremy z Dax cosmetics te chlodzace ale nie jestem w stanie sie smarować bo jest mi strasznie zimno i tak sobie stoją. Swoją drogą ciekawa jestem jak wyglądacie. Mogłabym wrzucić swoje zdj gdzieś ale nie chce tak publicznie sie pokazywać a na nk napewno sie nie zarejestruje :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Marzec 9, 2010 czesc dziewczyny :) tylko na chwilke bo musze sie szykowac... odezwe sie w srode alko jakos tak bo we srode mam wizyte trzymajcie kciukasy ;) pozdrowionka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 Smile to dziś twoje urodziny? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO spełnienia wszystkich marzeń, tego wielkiego i tych mniejszych też Hope a nie ma cie na facebook'u? Amerie wiadoma sprawa że będziemy trzymac kciuki, odezwij się do nas, przyjemnego lotu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 9, 2010 dziś,dziękuje Banmon Ja tez ostatnio przytyłam całe 3 kg i zle mi z tym...I cellulit też mam niestety:(Może nie tak bardzo widoczny ale jest. Boże żeby mi sie chciało isc na basen albo silowne to moze by człowiek jakos wyglądal..wiosna idzie a mnie jakas depresja bierze..naprawdę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 9, 2010 Kremy tez jakies tam mam ale zawsze jak nowy to uzyje ze 3 razy a pózniej stoi i narzekam tylko ze nie działa..No jak ma działać po 3 razach?ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 9, 2010 Jeszcze mnie kocica wkurza dziś bo ma ruję i wyje! wrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 9, 2010 Amerie trzymam mocno kciuki za Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 Hej :) Amarie miłego lotu, dbaj o Was i czekamy na wiadomości od Ciebie Smile wszystkiego najlepszego czyli impreza sie szykuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 Smile fajnie że jestes na topiku bo mam do ciebie pytanie: jakie sklepu obuwnicze są w Kielcach, byłam w trzech CCC i w deichmannie ale nic mi się nie spodobało ja tym kremom to nie wierzę, może troche są w stanie pomóc ale na pewno nie same a przy akompaniamencie ćwiczeń i diety, kiedyś używałam w 3 miesiące i nic nie zauwazyłam :o zakupujesz sobie testy Smile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 Beacik a co u Ciebie? Coś się nie odzywasz ostatnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 Beacik chyba od nas uciekła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewwwa Napisano Marzec 9, 2010 czy ktoras z dziewczyn moze polecic mi jakas poradnie w warszawie zajmujaca sie zespołem policystycznych jajników ?? Bo nie wiem gdzie mam sie wybrac z ta choroba a w warszawie jestem od kilku miesiecy . POMOCY PROSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 No coś zamilkła ostatnio :o Beacik odezwij się do nas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 Banmon Ty w domku dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 dziś tak, tylko na chwilę się zmyłam, dzwoniłam dziś trochę i umówiłam się na przyszły tydzień-mam nadzieję ze coś z tego wyjdzie ;) jutro jadę do potencjalnego klienta dosyć daleko ale nie będę sama ;) będzie ze mną facet z którym wczesniej jeździłam. W ogóle w tym tygodniu będę pracować w sobotę bo bedzie spotkanie z klientami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 EWA ja ci nie pomogę bo nie jestem z warszawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 To chociaż nie sama ;) zawsze to raźniej :) Całą sobote będziesz pracować czy tylko na chwile jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 jeszcze nie wiem jak to będzie dokładnie wyglądać, albo 8 godz albo 5godz.... w każdym razie ja mam nadzieję że to będzie sobota bo wiem że w niedziele też ktos bedzie potrzebny ale ja się zapisywałam na sobotę, zobaczymy........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 ja też nie jestem z warszawy i chyba na naszym topiku nie ma nikogo z warszawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 No z dwojga złego tez bym wolała iść w sobote ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 mi też jakoś sobota lepiej pasuje ;) niedzieli samej w sobie nie lubię a jeszcze jakby trzeba było iść popracowac trochę , wrrrrrrr ;) Goga powiedz mi ile trwa u nas w kraju urlop macierzyński? chodzi mi o to ile najdłużej po porodzie mozna zostać z dzieckiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 Banmon z tego co wiem to urlop macierzyński trwa chyba 20 tygodni, ale słyszałam że można sobie przedłużyć o 2 tygodnie, tylko trzeba napisać wniosek do pracodawcy. A później to już tylko wychowawczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewwwa Napisano Marzec 9, 2010 czy ktoras z dziewczyn moze polecic mi jakas poradnie w warszawie zajmujaca sie zespołem policystycznych jajników ?? Bo nie wiem gdzie mam sie wybrac z ta choroba a w warszawie jestem od kilku miesiecy . POMOCY PROSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 a wychowawczy jest płatny 100% ? jak to w ogóle wygląda, i ile trwa? ;) mogłabym poszykac na necie ale po co jak mam takie dobre źródło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 krótko trwa ten macierzyński, wiem, ze jeszcze mnie to nie dotyczy ale na pewno smutno by mi było zostawić taką małą kruszynkę pod opieką innej osoby, w końcu tyle się człowiek stara o brzdąca to chce go sam wychowywać i patrzeć jak się rozwija z dnia na dzień, a nie ktos inny ma w tym wszystkim uczestniczyć :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 9, 2010 Na wychowawczym można być 3 lata ale nie dłużej niż do ukończenia przez dziecko czterech lat, ale jest bezpłatny niestety :( jedyne co można dostać to chyba zasiłek wychowawczy :( No bardzo krótki ten macierzyński :( a ja bym chciała być z małym przynajmniej do czasu jak skończy roczek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 9, 2010 no bezsensu to dla mnie jest, moim zdaniem powinien być płatny przez 3 lata, chociaż 50% to zawsze byłoby coś i moznaby się było zastanowić.... moja znajoma postanowiła ze zaczyna się znowu starać o drugie dziecko, pierwsze ma 2 miesiące z małym hakiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach