banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Goga co lekarz powiedział? ja się trochę obkupiłam ;) Beacik jest na styczeń, Smile na luty a Hope na marzec :D beacik i Smile wpisywac się do tabelek :) i nie tworzyć czarnych scenariuszy marzena mam nadzieję że trochę działaliscie :) trzymam kciuki za owocność stranek :) mam nadzieję, że bromek i luteinka zrobią swoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Hej dziewczyny! Banmon fajnie że wyjazd udany :) A kupiłaś coś w kratkę, z tego sklepu gdzie złamałaś przepisy? Trzeba było za nadbagaż płacić? :) Smile jeśli chodzi o objawy to masz jeszcze czas. A cycki wcale nie muszą cią boleć tak jak poprzednio , bo za mało czasu minęło od poprzedniej ciąży, także nie zamartwiaj się na zapas. Kiedy masz wizytę? Daguś dziecko - aniołek, figura jak sprzed ciąży - tylko pomarzyć... Goga dobrze że masz z kim Misia zostawić, no i że mama faktycznie jest chętna ;) Marzena to nie jest tak że po zaciążeniu nie chce się już tutaj pisać. moim przypadku chodzi głównie o zmęczenie. Wracam po pracy i padam na twarz a pracuję lżej iż wcześniej. Tak samo spać kiedyś chodziłam ok 12 czy 1 w nocy i było ok a teraz o 10 powieki mnie przygniatają :O Po prostu to jest jednak odmienny stan. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać jak się teraz czuje Marta czy Agnes ;) Ale zawsze wszystko czytam , staram się coś napisać no i oczywiście trzymam za was kciuki :) Pozostałe dziewczyny pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Marzena a były jakieś staranka bez lateksu? ;) Smile właśnie co Ty robisz jeszcze na górze tabelki :p prosze zejść pięterko niżej :) kiedy do gina idziesz? Banmon Twój sen narazie spełnił sie w połowie ;) dobre i to ale może za miesiąc spełni się druga połowa ;) Dzisiaj nie byłam u dermatologa tylko u lekarza pierwszego kontaktu bu ta babka co byłam u niej tydzień temu to przyjmuje co 2 tygodnie :o a wczoraj wybrałam sie do innej dermatolog ale w ostatniej chwili zadzwoniła że nie przyjedzie :o dlatego poszłam dzisiaj to lekarza ogólnego. Ale lekarka nie bardzo wiedziała co mi dać bo wszystko co chciała mi zapisać to nie wolno jak sie karmi piersią :o znalazła jakiś jeden krem i kazała pić wapno. Mam nadzieje że mi przejdzie bo już mnie te bąble na brzuchu i rękach wkurwiają bo france swędzą :o Mój maluch skończył dzisiaj 4 tygodnie :) ale mi to zleciało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Hope jak Banmon napisała że ty jesteś na marzec, to możesz sobie nawet testy owu darować, bo iak urodzisz w marcu :D Ja dzięki Banmon nawet się nie łudzę że będzie dziewczynka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Goga to może zapytaj w aptece o jakieś maści homeopatyczne albo coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Ola śpij teraz ile możesz ;) Poczekam i zobacze, może po tym co dzisiaj mi dała przejdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Nie wiem,ale chyba wizyta bedzie w przyszłym tyg. Wracam do mojej gin do której chodziłam po tabletki kiedyś. I umówic sie z nią to nie problem. Mój ostatni lekarz to tragedia,bo w ogole nie mozna sie z nim skontaktować, a to dla mnie wazne zeby w razie czego jechać jak cos sie dzieje niepokojacego. Juz mnie nauczyła ostatnia sytuacja ze z tym nie ma zartów. A do niej mozna w nocy o polnocy nawet jechać,bo przyjmie w domu jak trzeba. A z tego co mi siostra mowiła to zmieniła i unowoczesniła teraz gabinet,wiec fajnie. Napisze Wam jak bede wiedziała konkretna date. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Goga no mam nadzieję, ze to cholerstwo przejdzie ! alez cię wzieło no wiecie co ! Ola wypoczywaj ile zlezie teraz jak nigdy masz do tego prawo :) ze sklepu (tam gdzie lekko złamałam przepisy) nic nie kupiłam ;) za nadbagaż nie musialam nic płacić, nie ważyli walizki ale jak sobie sama wazylam to i tak się o dziwo zmieściłam w normie ;) Smile ależ super że wam się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Banmon wbrew pozorom ja sie tak bardzo nie ciesze.. Sama nie wiem czego chce w tym zyciu... Mam cholerna zmienność nastrojów i chce mi sie beczeć...Nie umiem sobie poki co wyobrazić,ze bede mama:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Przepraszam Was ale nie mam z kim o tym porozmawiać,bo nikt nic nie wie jeszcze a R. mnie i tak juz nie rozumie,wiec wiecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Smile takie zmienne nastroje to normalne, nawet jesli sie bardzo chciało dziecka ;) co dopiero przeżywają kobiety które wpadkę zaliczyły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Wiem,że narzekam a mam idealną sytuacje na dziecko..Pisałam dzisiaj nawet gdzieś z 13-stką w ciąży. Szkoda słów. Tylko to jakies takie inne jest wszystko. Wiem,ze duzo sie zmieni. I chyba ten strach na poczatku jest normalny. A nad burzą hormonów nie da sie zapanować...Mam nadzieje ze to minie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Banmon a co ciekawego kupiłaś? Bo w tych kieleckich sklepach to nic ni ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 minie na pewno minie :) nawet jak teraz myslisz że się nie cieszysz to pomyśl sobie czy byłabys bardziej szczęśliwa mając teraz @ :) i od razu się sposób patrzenia zmienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 nie no Kielce to kompletna kicha :o nie znoszę tego miasta no ale mniejsza o wiekszość ;) jakieś bluzeczki se zakupiłam, piżamkę, troche bielizny i jakieś błyskotki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 I to jest najgorsze w tym,ze sama nie wiem czego chce..ehh..cięzki ze mnie typ;) Mam nadzieje ze minie wszystko za pare miesiecy..moze krócej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 to wszystko hormony ;) przejdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Jej super:) Tez bym tak poszalala jakby było gdzie:/ No masakra w tych Kielcach,ale cóz zrobić. Czasem nam sie zdarzyło jechać do Krakowa,ale teraz jakos czasu brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Oj dziewczyny mam nadzieje ze banmon masz zdolnosci prorocze. Z kalendarza chinskiego czerwiec to ostatni miesiac na dziewczynke a pozniej dopiero pod koniec roku. tylko ten kalendarz to sie nie bardzo sprawdza wiec i tak na niego nie patrze ale dobrze by bylo gdyby sie udalo. i tak fajnie w marcu urodzic na wiosne :) banmon a co to za historia z tym sklepem? jak tam w Edynburgu? podobalo ci sie miasto? ale mialam wczoraj w pracy masakre, zalozylam jasne bojowki i mnie zalalo w godzine, tak mi polecialo ze musialam jechac do domu sie przebrac bo cale spodnie zakrwawione :-o U mnie jest tak widno o 22 jeszcze jak w dzien wiec mi sie nie chce spac a tu nikogo nie ma. Agnes kiedys pisalas nam strony, nie wierze ze nie znajdziesz codziennie chwili zeby cos skrobnac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ Smile..................23................................ ...........ok.30.05 Marzena87..........23................11.................. ..........16.06 HopeU................28.................................. .............28.06 Banmon...............26...............14................. ...........28.06 Joasia1982..........28................11................. ...........01.07 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Marta82...................33...........10.07.2010...przy porodzie...Marietta/Marieta agnes19...................29...........12.08.2010. ...........Gabriel Piotr marzenka_s...............23...........22.09.2010 .........chl........... amerie9....................21...........21.10.2010. ...................... Olka P......................16..........ok 07.11.2010..................... AsiaAaK....................11..............ok.16.12.20 1 0 ......?............ MAMUSIE nick................imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-...........Michał.................05.05.2010.... ......49.........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010...........4 9..........2850 Gratulacje Smile :) U mnie wszystko się wyjaśniło, pierwszy wspomagany cykl i lipa :( Szkoda cokolwiek pisać, nic dodać nic jąć. Miłego wolnego dziewczyny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 joasia to dopiero pierwszy cykl wspomagany - do trzech razy sztuka Hope Edynburg jest swietny, bardzo mi się podobał i znowu poczułam tęsknotkę za UK :o a jesli chodzi o zdjęcie to dodałam takie jedno na nk ;) dziewczyny wstyd się przyznac ale ja dzisiaj cały dzien śpię :o to jest niepodobne do mnie, wstałam tylko na sniadanie i znowu poszłam spac aż do 4 !! chyba musiałam urlop odespac bo bardzo intensywny był ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 a ja czytam i czytam dzien w dzien ale jakos weny brak :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 ola kiedy idziesz na zwolnienie ?? 11 tyg. przed porodem ?? i chce zapytac czy po porodzie masz zamiar wrocic do pracy?? smile przejdzie ci to wszystko zobaczysz to normalne etapy ciazy wkurzajace to wszystko ale po pierwszych 3 miesiacach powinno byc ok ;) goga ale ten czas leci szok !!! nie tak dawno bylas starajaca sie ;) banoman ty spiochu !!! jak bylas na wolnym to i tutaj cicho bylo :/ dobrze ze udal sie wyjazd i zakupy! :D joasia trzymam kciuki za nastepny cyk l!!! wez sie zrelaxuj jakos na maxa nalezy ci sie !!! hope kurde to ty masz taki ciotexy ostre :/ ja o 22 to zapierdzielam w pracy :/ mam juz dosc.... :( z checia juz dzis bym przeszla na macierzynski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 hej amerie :) w ogóle jakoś coraz mniej się na topiku dzieje :o nie to co kiedys no ale też teraz inna sytuacja dużo więcej zaciązonych niz starających się .... a my się dzis na miasto wybralismy do maca i na piwko :) amerie to za ile idziesz na zwolnienei? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 w sumie jest w tym troche racji kiedys to byl cykl za cyklem i sie pisalo caly czas mialo sie taki motorek a teraz.... roznie to bywa banoman nie wiem wlasnie co robic bo tutaj mozna odejsc na zwolnienie 11 tyg. przed porodem max. ale ja mam jeszcze 3 tyg. wakacji i nie wiem czy nie odejsc te 14 tyg. przed.... w sumie roznie mysle jak odejde to bede miala mniej kasy a kasa sie przyda bo remont i inny wydatki zwiazane z maluszkiem z drugiej strony mysle tak ze remont oznacza sporo pracy w domu a bede chciala tez odpoczac i sama nie wiem co robic moze cos doradzisz ??? kasa nie jest najwazniejsza ale zawsze sie przyda ;) za 3 tyg. mam wolne- 2 tyg. jade do polski a pozniej wracam na kilka tyg. w zaleznosci ile tyg. przed porodem bede chciala zostawic i jestem wolna :D mam nadzieje ze zrozumiesz co napisalam bo namieszalam troche :/ wrocilas i znowu mi smaka piwkiem robisz ;) uciekam spac do pozniej :) milego dnia wszystkim!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Szkoda,ze wczorajszy dzien szybko minął..Jakos tak bylo inaczej niz na codzień:) A dzisiaj znów normalny dzien,tona papierow do zrobienia a mi sie nie chce:/ Wyszlismy wczoraj na spacer,spotkaliśmy znajomych i tak łaziliśmy poł dnia az w koncu obiad trzeba było jesc z maca;) Co u Was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Amerie ja tam na Twoim miejscu bym odpusciła i wziela wiecej wolnego. Musisz wypoczywać teraz jak najwiecej poki mozesz. Ci znajomi mają póltorarocznego synka zapomniałam dodać. Jejku takiego aniolka to bym chciała miec od razu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Tak ostatnio coraz wiecej z Was narzeka,że słaby ruch,że sie mało osób udziela... że to przez to,bo im sie udało i juz mają to gdzieś. Ja mam inne zdanie,bo staram sie udzielac kiedy mogę...Fajnie sie czegoś dowiedzieć od tych bardziej doświadczonych. Mnie to jest potrzebne. A poza tym to dzieki Wam jakoś dalam rade. Chociaż juz nie raz zwatpiłam w to wszystko. Przeciez rozmawiamy tutaj nie tylko o ciążach...Dziewczyny to tylko od nas zależy czy topic jeszcze przetrwa czy nikt juz tutaj nie zajrzy. No i życze miłego dnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Cześć dziewczyny :) U mnie dzisiaj taka ładna pogoda, że aż mi szkoda, że mój w pracy, nie ma z kim wyjść, porażka :( Co do staranek, to nie bylo- cały czas lateksik :D Muszę najpierw poukładać sobie wszystko, przemyśleć czy to rzeczywiście dobry pomysł, czy się zbytnio nie pospieszylam... Ale mi ten kot daje popalić- głupia zostawiłam książkę z biblioteki na łóżku i nie trudno się domyślić w jakim stanie ją dzisiaj rano zastałam... :/ W dodatku oprócz kuwety opatrzył sobie fotel do załatwiania swoich potrzeb- i chyba będę go musiała do wyeksmitować do garażu, bo przecież nie idzie wytrzymać Goga, mam nadzieję, że tym razem maści pomogły Banmon- co to za łamanie przepisow? nieładnie :P Smile jak to nie masz objawów, a te zmienne nastroje to co ? ;) Pozdrawiam resztę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 Marzena to jakiś psotnik a nie kot;) Chyba jeszcze jest maly i trzeba mu wybaczyć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach