banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 no ja już nie wiem co jest ! a dzisiejsza po 20min to się tłusciutka zrobiła już zupełnie ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9eb9a46ca43eeb8e.html no jak dla mnie te dwie kreski są takie same, ta kontrolna i testowa... zrobie jutro jeszcze test ale już w to nie wierzę bo niby przecież po pozytywnym teście w ciągu iluś tam godzin ma byc owulka no to trochę za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Smile to dobrze, że cię nic nie męczy w ciąży :) ciesz się tym bo niedługo pewnie znowu upały przyjdą i się zacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Marta, a więc to tak ;) No to już bliziutko do końca. Można powiedzieć, że lada moment się zacznie :D Trzymam kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 czesc dziewczyny :) smile ja mialam 2 wizyte w 8 tyg. i bylo widac co trzeba i serduszko slyszalam ;) mysle ze to dobry czas na usg banoman u mnie z tymi testami bylo tak ze na poczatku byla cieniutka jasna kreska pozniej coraz to grubsza tylko najgorsze jest to ze nie wiem jak dlugo by pokazywalo te 2 grube krechy bo przestalam robic testy agnes fajnie ze jestes :) dagus mi tez sie mala podoba a jej fryzurka to czadowa jest :) marta mam nadzieje ze porod bedzie jak najmniej bolesny i w miare szybko zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ Marzena87..........23................11.................. ..........16.06 HopeU................28.................................. .............28.06 Banmon...............26...............14................. ...........28.06 Joasia1982..........28................11................. ...........01.07 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Marta82...........................34...........10.07.2010 ...przy porodzie...Marietta/Marieta agnes19...................32...........12.08.2010. ...........Gabriel Piotr marzenka_s...............26...........22.09.2010 .........chl........... amerie9....................23...........21.10.2010. maly mezczyzna Olka P......................18..........ok 07.11.2010..................... AsiaAaK....................13..............ok.16.12.20 1 0 ......?............ Smile........................7...............ok.07.02.201 1...................... MAMUSIE nick...........imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-..........Michał............05.05.2010.... ......49.........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010............ 4 9..........2850 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 ostatnio wiecej dziewczyn tutaj zaglada jest co poczytac ;) u mnie coraz blizej wakacje do ktorych sie szykuje i czekam i czekam ;) pozniej 3 tyg. w pracy i w koncu wolne :D :D :D mam nadzieje ze sie doczekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 tylko, że ja pierwszy test zrobiłam wczoraj i od razu dwie ładne kreski :D i nie wiem kiedy mi się to zaczęło wszystko ;) a w sobotę wyraźnie czułam mocny ból podbrzusza jak na owulkę :o zobaczę jutro co wyjdzie :) mi się wydaje, że te testy to raczej nie pomagaja bo powinien byc tylko jeden dzień dwóch grubych kresek a nie kilka .... amere a ty już wyspana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 szybko ci ten czas już teraz poleci, sama obaczysz, w ogóle w te letnie miesiace to jakoś tak inaczej wszystko idzie, szybciej mi sie wydaje. A bo to jakieś urlopy, jakiś wyjazd, częsciej się na dwór wychodzi bo ładnie i nim sie człowiek obejrzy a tu jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 ale mialam dupna noc:( myslalam ze urodze... tak mnie ciagnie w srodku ze w nocy plakalam, jutro ide do ginki niech mnie zbada:( Gabrys nawet dzis mniej kopie, kochany brzdac:P ledwo chodze... tylko do lazienki i do lozka:( niech jeszcze beda mi pisane 4 tyg ciazy bo wczoraj jak cytalam o wczesniakach... ehhh:P buziak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 agnes leż jak najwięcej i oszczedzaj się, ja jakoś mam przeczucie, ze jednak mały jeszcze trochę pomieszka u ciebie :) czekam na jakies twoje zdjęcia brzuszka na nk i nic nie ma :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 kurcze nie wiem jak jest z tymi testami.... szkoda ze ja przestalam je tak szybko robic... mysle ze z tym bolem to roznie moze byc przynajmniej u mnie tak bylo ze zawsze myslalam ze mam ow. jak mi cos tam bolalo a wyszlo inaczej ale tez nie mozna powiedziec ze u ciebie jest to samo bo kazda z nas jest inna... a!! u mnie 2 grube kreski byly przez dwa dni to pamietam na bank myslalam ze to normalne bo na ulotce jest powiedziane ze za 24-36h od pozytywnego testu nastapi ow. wiec chyba sie sprawdzilo ale 100% pewnosci nie moge miec wyspana jestem tak srednio ;) oczywisie dzisiaj do pracy wstalam cos zjesc a pozniej musze przejsc sie po wyniki bo czekam juz 2 tyg. :/ mam nadzieje ze czas szybko poleci tak ja mowisz bo juz chce zajac sie tym wszystkim co teraz jest najpotrzebniejsze a jak pracuje to tylko jestem zmeczona i tak tydzien za tygodniem leci i nic oczywiscie chce tez troche odpoczac i w koncu zadbac o siebie ;) to chyba bedzie moja ostatnia szansa hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 bo mam straszne rozstepy na brzuchu i zdjec nie robie:( a ponadto zwedzili mi w szpitalu cyfrowke;( a na nk i tak nie wkleilabym, jakos nie jestem do tego przekonana... ale Gbrysia zdjecia napewno wkleje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 agnes trzymaj sie mam nadzieje ze maly pomieszka jeszcze troche w srodku ;) odpoczywaj duzo ide cos zjesc dziewczyny bo umieram z glodu i maly sie zaczyna krecic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 amerie a jakie wyniki masz do odbioru? szkoda mi trochę was dziewczyny, ze nie możecie tak jak w Polszy iść na zwolnienienie i to bez żadnych konsekwencji. Amerie a planujesz po porodzie wrócić do pracy? z kim małego zostawisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 ja jesli chodzi o owulke to sugerowalam sie bolem jajnikow, testow nie robilam, wiec jestem zielona:( http://www.suwaczki.com/tickers/xnw49n735h14iyoj.png 5.12.2009- Moje pierwsze dwie kreseczki ...dzieki Ci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 bleee stopka mi wskoczyla wlasnie jakie wyniki?? moj maluch tez rozrabia jak glodna jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 bleee stopka mi wskoczyla wlasnie jakie wyniki?? moj maluch tez rozrabia jak glodna jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hello Banmon u mnie w zeszłym cyklu było to samo i testy ciągle były pozytywne dlatego sie nastawialam na dzidzie. Nie wiem sama co to znaczy. Marta to już jesteś na dniach chyba. My wczoraj powtorzylismy starania. Zobaczymy z jakim skutkiem. agnes odzywaj się częściej i nie spiesz się jeszcze do porodu :) Pozdrawiam resztę A jesli uwierzysz, ze masz te sile, co daje nadzieje twym snom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 w sumie to nie jest tak zle do konca ze chodze do pracy siedzac w domu przez 9 miesiecy chyba bym oszalala ;) wyniki grupy krwi jak mi ostatnio zrobili to wyszla inna grupa krwi niz w polsce :/ i trzeba bylo robic jeszcze raz bo nie wiem gdzie sie pomylili dzwonilam teraz ale cisza bede musiala sie przejsc :/ a tak sie chce ze szok ;) do pracy planuje wrocic na 2-3 dni malego zostawie z mezem albo z kolezanka ona tez w ciazy jest ( w sumie to za kilka tyg. ma juz rozwiazanie ) myslalam wiec ze bedziemy sie tak wspomagaly i wymienialy z pilnowaniem raz ona do pracy raz ja tylko taka opcja jest a jak nie to zostane w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Banmon a ja mam już spadek hormonu bo dziś mam słaba druga kreskę. Ale pamiętam wcześniej ze miałam grube krechy czasem przez dwa dni. W tym cyklu rano słaba wieczorem gruba kreska a na drugi dzień czyli wczoraj widoczna ale już słabsza. Dziwne to wszystko. Amerie tutaj właśnie jest przesrane że nie można na l4 w ciąży iść. Już niedługo ci zostalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 no fakt Banmon sama bym zdzikła przy tych testach,hmmm moze rzeczywiscie dopieo jesteś przed albo w trakcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Agnes niech lepiej mały jescze tam siedzi sobie. Ja to sie panicznie boje rozstepów,wiem brzmi egoistycznie,ale nic nie poradze. Agnes a smarowalaś sie czyś czy po prostu szybko Ci przybywało kg i dlatego te rozstepy? Zauważyłam,że w ogóle nie jem słodyczy,wrecz mnie mdli na ich widok. Juz nie pamietam kiedy jadłam:) To wielki plus,bo wczesniej nie bylo dnia bez czegoś słodkiego. Ale kwaśne i slone to mmmmm:D I ciągle bym jadła krewetki z maca.Wczoraj znów R musial po nie jechać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hope tyle staranek ze nie ma szans zeby sie nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 wlasnie przeczytalam ze te moje bole krocz to moze byc rozchodzenie sie spojenia lonowego i jesli tak to ortopeda murowany i cesarka tez:( ehhhhhhh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 amerie niby rzeczywiście 9 m-cy w domu mozna oszalec ale ja to bym pewnie gdzieś do rodzinki wybyła i jakoś by to zleciało ;) fajnie że masz kolezanke która też będzie miała brzdąca bo dobrze miec kogos kto może pomoc w opiece na testach jest napisane że najlepiej robić je o stałej porze i starac się 2 godz przed nie pić nic żeby nie rozrzedzać moczu :D mi się nie chcę wierzyć żebym była przed owulka.... ciekawa jestem kiedy @ przyjdzie to może bedę miała jakies odniesienie :) jak tylko przyjdzie to se prolaktyne zrobie żeby zobaczyć czy bromek mi coś pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 agnes ty juz lepiej nic nie czytaj :) bo każda z nas by cos dla siebie znalazla na necie :D :P Smile podobno kwaśne to na chłopaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Hope teraz przy tylu staraniach to już musieliście trafić :D ale M wymeczyłaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 o kafe znowu nawala bo nie widze kilku postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 smaruje codziennie odkad sie pojawily, a wyskoczyly z dnia na dzien po 4 m-cu i tak sobie rosna ze mna ale nie sa biale to najwazniejsze bo biale zostaja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach