SmileEveryday 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Marzena ja wyszlam na balkon wywiesić pranie(w cieniu) i myslałam ze padne...normalnie sie leje ze mnie...Juz mnie tak to denerwuje ze nie macie pojecia jak:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Lipiec 17, 2010 O makijażu w taki dzień mozna zapomnieć...Żaden podkład sie nie utrzyma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Ja przez te upały nie pamiętam, kiedy się malowałam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 17, 2010 banoman czekam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Lipiec 17, 2010 wszystkie czekamy, co 15 min zerkam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Lipiec 17, 2010 dopiero zjechaliśmy do domku, nic nie pisałam bo nie miałam dost,ępu do netu bo cała kase na komórce wypstrykałam :( w pon mam gina więc zobaczymy co będzie, jestem teraz w stanie totalnego zobojętnienia..... beta niby przyrosła ae nie dwukrotnie ale doczytałam że już później nie musi podono..... w poniedziałaek miałam 26406 a w środę 34777 niby odpowiada to wieku ciąży ale w czwartek poleciaam do giniki (nic się niei znała na wet na normach bey) prebadała mnie ginekologocznie bo usg nie miałam i pwoiedziaa że jakaś brązowa nitka jeszcze jest i ze macica jest 'dziwny' tzn sa miejsca że ejst napieta a powinna być mięciutka...... także nie wiem co z tego będzie. Czekam do poiedziałku ale nie nastawiam się na radosne wieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Lipiec 18, 2010 Banmon bedzie dobrze! Ja sie w przyszłym tyg wybieram na samo usg..Tak z czystej ciekawości..od wczoraj mnie brzuch pobolewa..mam nadzieje ze to nic zlego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Lipiec 18, 2010 wreszcie komp wrocil do mnie... pozdrawiam wszystkie:P ja nadal w dwupaku i szpitalu... juz nie wytrzymuje... mam dosyc leze i rycze non stop.. Gabrys waeiuje na calego, mamusia az czasami krzyknie i pogrozi brzuszkowi:) nie chca mnie rozpakowac choc juz mamy 2 kg, dostaje kroplowki na udozylnienie lozyska, a i zlapalam bakterie jakas i mam antybiotyk... psychicznie siadlam... jestem jak wrak... nie wypuszcza mnie bo chca dotrwac do 38 tyg wiem ze to dla dobra dziecka ale ja padam... mam depresje... leze i gapie sie w sciane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 18, 2010 banoman trzymam kciuki mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze pamietaj ze ja tez mialam takie "nitki".... i to nie raz sporo tego bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Hej dziewczyny! Banmon nareszcie się odezwałaś :)Trzymam kciuki disiejszą wizytę, mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze i zobaczysz już swojego szkraba. Smile ustaliliście datę? Pochwal się :) Marzena kotek wrócił? AsiaAk miłego wypoczynku :D Stawiam na chłopaka ;) Amerie jaj ja ci zazdroszczę tych 2 tygodni :P ja jeszcze 6 (chociaż w tym tyg mam 3 dni wolnego) a potem tydzień zaległego urlopu i nareszcie koniec :D Agnes dasz radę wytrzymać, pomyśl że to dla Gabrysia. Bo 2 kg to wcale nie tak dużo , 2,5 brzmi znacznie lepiej ;) Pozdrawiam Was wszystkie a teraz spadam do pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Date ustalimy jak przyniesiemy papiery z USC..na razie tyle ciekawego nam powiedziano. Agnes nie martw sie..to wszystko dla małego robisz i dla jego zdrowka lepiej bedzie jak poleżysz jeszcze troszke.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Lipiec 19, 2010 helo nom Banom to ta ginka jas walnieta rzeczywiscie, czekamy na dziejesze wiadomsoci. w koncu nei am upałow:) ja jeszcze ten tydzien i urlop:) a rano to z bieda wstałam do pracy po weekndzie bardzij zmeczona niz po pracy":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Lipiec 19, 2010 ja dzis bez kroplowki, troche lepiej mi... j mnie przytulil i jakos leci... ,a,liczyc ruchy i dwa razy dziennnie zapisy... dr pytala sie kiedy wypada 37 tydzien, we czwartek ale reszte zobzczymy.. Banmon czekamy na wiesci, dzis tez Marzenka mawizyte ciekawe jak tam i ile wazy Krzys??? kimne sie bo pogoda do dupy aposzlam spac po 2 a na ktg juz mnie obudzili o 6 i tak nie spie... Wlasnie wszamalam bulke z jagodami wiec Gabrys poszedl spac:P buziaki dla reszty jak j bedzie mial chwile to wam wrzuce zdjecie gabrysia w brzuszku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Lipiec 19, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90aff26a117c0413.html gabrys w brzusiu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Lipiec 19, 2010 nom jak iwdac na zdjatku Gabrysiowi tam dobrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Lipiec 19, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ sisetka...............29.................3............... ...............22.07 Marzena87..........23................13.................. ..........12.08. PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię Marta82...............41...........10.07.2010...przy porodzie...Marietta Paulina agnes19...................36...........12.08.2010. ...........Gabriel Piotr marzenka_s...............28...........22.09.2010 .........chl........... amerie9....................27...........21.10.2010. maly mezczyzna Olka P......................22..........ok 07.11.2010.......panna Ktosia AsiaAaK....................18..............ok.16.12.20 1 0 ......?............ Smile........................11.............ok.07.02.201 1...................... Banmon.....................5..............ok.07.03.2011.. ................. HopeU.......................7..............ok6.03.2011... .................... MAMUSIE nick...........imię dziecka.......data urodzenia......wzrost.....waga -=Goga=-..........Michał............05.05.2010.... ......49.........2250 Dagus83............Asia............12.05.2010............ 49..........2850 Czesc wszystkim Nie mam za duzo czasu. banmon mysl pozytywnie!!!!! ciekawe czy Marta juz w szpitalu? musze leciec bo czas czas czas...... muli mnie jak cholera i ciagle czuje pusty zoladek, nastroj znow do d..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Hej Banmon byłaś już u gina? Napisz jak będziesz już po wizycie Marzena koteczek sie znalazł? Agnes ostatnie chwile z brzuszkiem ;) niedługo już będziesz tulić Gabrysia :) bądź dzielna w szpitalu i nie marudź ;) nie moge sie doczekać jak wrzucisz tu fotke Gabrysia poza brzuszkiem :) Ja mam dzisiaj lenia i większość dnia wylegujemy sie z Misiakiem w łóżku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Lipiec 19, 2010 hej laski. Ja tylko na momencik. Dzisiaj wyszłam ze spzitala z synkiem :-) Jutro si odezwe i napisze wiecej szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Marta gratuluje!!! wreszcie sie doczekałaś :) a jednak synek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Lipiec 19, 2010 gratuluje Martus:P calusy dla synka:) no i czekamy na szczegoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 19, 2010 o jejciu :D normalnie padne prawie sami chlopcy ;) marta gartulacje :* ciekawe jak bedzie sie nazywal.... banoman daj znac jak po wizycie pozdrowionka dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Marta GRATULACJE ale się uśmiałam, że jednak synek :D to ci niespodzianka :D Agnes wreszcie się jakiegos zdjęcia doczekaliśmy :) brzusiu sliczny. A ty leż cierpliwie bo to wszystko dla dobra maleństwa. Ja po usg, beczałam jak osioł bo zobaczyłam małego groszka 0,92cm i bijące serduszko 145 uderzeń :D mój M miał łzy w oczach ale się i tak dzielnie trzymał :) Luteinę mam brać nadal, zero seksu nadal. No i mam karte ciąży. Mam adzieje ze już wszystko będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Marta GRATULACJE ale się uśmiałam, że jednak synek :D to ci niespodzianka :D Agnes wreszcie się jakiegos zdjęcia doczekaliśmy :) brzusiu sliczny. A ty leż cierpliwie bo to wszystko dla dobra maleństwa. Ja po usg, beczałam jak osioł bo zobaczyłam małego groszka 0,92cm i bijące serduszko 145 uderzeń :D mój M miał łzy w oczach ale się i tak dzielnie trzymał :) Luteinę mam brać nadal, zero seksu nadal. No i mam karte ciąży. Mam adzieje ze już wszystko będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Lipiec 19, 2010 banoman bardzo sie ciesze :D :D :D :D :D i teraz odstaw stresy na bok musisz byc spokojna !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda8080 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Banmon serdeczne gratulacje.Z calego serca Ci kibicuje i zawsze sprawdzam co u Ciebie!!Będzie dobrze kochana!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Banmon ciesze sie bardzo że wszystko jest dobrze z Waszą kruszynką w takiej odrobince bije już malutkie serduszko :) normalnie wzruszają mnie takie rzeczy ;) no to teraz napisz jak było na wakacjach? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach