banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 mi tez się zmieniła dzięki leklerkowi ;) tam mają posegregowane pierdółki według kolorów i białe oraz srebre są najładniejsze ;) może rzeczywiście do obi się wybiorę.... kupiłam takie malutkie białe świeczki ale chciałabym jeszcze jakiś większy świecznik koniecznie z biało-srebrną świecą :) widziałam ładne świece w leklerku ale świeczniki były badziewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Ja też chciałam koniecznie kotkę:) Nie było innej opcji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 200zł to przyzwoita cena-tyle postanowiłam, że maksymalnie mogę dać ;) ja tez nie chcę z rodowodem byleby tylko mi się spodobała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Byłam wczoraj w leclerku i rzeczywiście wszystko mają ładnie poukładane:) Ale chyba w tesco były najładniejsze choinki ze wszystkich które do tej pory widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 ja to w ogóle jeśli chodzi o zwierzaki to zawsze miałam tylko płci żeńskiej ;) a jesli chodzi o dzieciaczki to też bym chciała dziewczynkę ale oczywiście może być i chłopiec byleby tylko dzieciaczek w ogóle się pojawił i był zdrowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Tez tak myślałam..po co mi kot za tysiąc zł z papierem który mi do niczego nie potrzebny. Po co? Żeby przed znajomymi machać że rzeczywiście rasowy? Bez sensu. Ważne że śliczna z niej kociczka i tyle mi wystarczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 mi się w leklerku podobają choinki ze stoiska przy samym wejściu do pasaża, w tesco p[rzyznam się że dawno nie byłam ale jak będziemy się wybierać po choinkę, lampkę i bombki to pewnie objedziemy kilka sklepów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Jasne że tak. Ja bym znowu chciała pierwszego chłopca,ale nie to najważniejsze przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 A jakie kolejki po te choinki wczoraj stały to aż sie zdziwiłam:) Tak,tak te przy wejściu widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaamala88 0 Napisano Grudzień 10, 2009 oj tak to bylo dla mnie i dla reszty rodzinki i znajomych wielkim zaskoczeniem...ale ten czas leci tak szybko i ja lada chwila bede maial juz swojego wyczekanego maluszka przy sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Uciekam zrobić pranie:) Będe pózniej,miłego popołudnia Banmon i dla reszty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 zauważyłam że w sklepach juz coraz większe kolejki :( nawet wieczorowa pora nie ratuje .... a ja jeszcze musze kupić prezent dla mamy i siostry a strasznie mi sie nie chce chodzić i coś wybierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 10, 2009 ciekawy ten twój przypadek kasiamala :) na kiedy masz termin porodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaamala88 0 Napisano Grudzień 10, 2009 termin mam na 15 grudnia:) czyli juz za 5 dni zobacze swojego maluszka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaamala88 0 Napisano Grudzień 10, 2009 dopisze sie do tabelki jesli nie macie nic przeciwko...;) STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P.................28.............................. ...12.12 HopeU.................27..............................ok .13.12 SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? AsiaAaK.............. 19...............................ok.24.12 banmon...............26............................. . ...29.12 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 PRZYSZLE MAMUSIE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię kasiaaaamala88...?.............39...........15.12.2009.........Ch....Bartosz xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........16...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............15............26.05.2010. .........D .......? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............8............10.07.2010.. .........?.........? agnes19...........17...........5.............12.08.2009. ........./........./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 czesc dziewczyny :) ja juz po zakupkach po jedzonku a teraz kawka :D banoman ja wole jak ty masz dobry humorek ;) kasiamala pierwszy raz slysze o takim przypadku jak twoj ale mieliscie niespodzianke :) moze napisz jak to bylo u was... cos wiecej jasli chcesz... pisalas ze 1,5 roku sie staraliscie... jesli chodzi o kotki to fajne sa ale ja nie moge przebywac z nimi w jednym pomieszczeniu tzn. moge ale nie na dluzsza mete :/ mam uczulenie na siersc :/ o czym dowiedzialam sie jakies 4 lata temu :/ kiszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P.................28.............................. ...12.12 HopeU.................27..............................ok .13.12 SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? AsiaAaK.............. 19...............................ok.24.12 banmon...............26............................. . ...29.12 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię kasiaaaamala8...........39.......15.12.2009.. .......Ch....Bartosz xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................16...........28.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................15............26.05.2010. .........D .......? Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................8............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................5.............12.08.2009. ........./......../ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 tak to jest jak ja jestem to pustki jak ja sie czyms zajme to wtedy gadka sie rozkreca :/ aj kobiety gdzie jestescie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Banmon daj znać jak po wizycie. Właśnie wcinam budyń :p dawno juz miałam smaczura na niego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 rany już nie moge :o chyba sie przeceniłam bleee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 co jest goga ?? zapomnialam ze banoman u gina.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Amarie na jak długo przylatujesz do Polski? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 na prawie 2 tyg. :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 nie wiem czy warto isc do gina bo ostatnio bylam i mowil ze jest wszystko ok. bez sensu chyba latac co 3 miesiace :/ sama nie wiem... co myslisz goga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 To fajnie odpoczniesz troche i pobędziesz z rodzinką :) Wiesz co myśle że nie zaszkodzi jak pójdziesz, zwłaszcz że będziesz w Polsce to czemu nie skorzystać. A dobrego masz tego gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 wydaje mi sie ze jest dobry strasznie duzo osob ma.... ja prywatnie chodze fajny gosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 a ostatnio robiłaś jakieś badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 nie no mialam tylko usg a powinnam ja nie wiem chyba musze sie zmusic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 10, 2009 To jak znajdziesz troche czasu to idż do gina ;) będziesz może spokojniejsza jak pójdziesz :) Ciekawe jak Banmon po wizycie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 10, 2009 no wlasnie.... wiesz mi ginekolog mowil ze on jest dobrej mysli gdyz bylam juz w ciazy wiec plodna jestem i maz tez.... wiele jest kobiet ktore po kilka razy to przezywaja i dopiero za ktoryms tam razem dopiero donosza ciaze do konca.... nie chce sie doszukiwac choroby u siebie na sile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach