Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Gość asua
Gdyby jakas dieta byla dieta cud to nie byloby nigdzie grubaskow kobitki cwiczenia cwiczenia cwiczenia i nie obrzerac sie to napewno pomoze a diety cud na ktore wydajecie pieniadze to jedna wielka sciema siedzac na pupie nie spala sie kalorii !!!

Dobrze dziewczynki ja przetestuje ten program kupilam go jakis czas temu ale jeszcze nie stosowalam, od jutra 14 dni poswiece na program plaski brzuch i o wynikach bede was informowac bo widze ze nie ma nikogo kto by mial jakies doswiadczenia z tym systemem wiec trzymajcie kciuki, start 17 marzec, 30 marca poinformuje o wynikach pozdrawiam

asua chyba nie odkrylas nowego ladu tym odkryciem a Ty co robisz na takim forum skoro cwiczysz ruszasz sie nie obzerasz sie i jestes super laska wszystkie mamy gorsze dni gdy nie chce sie nam cwiczyc gdy mamy ochote na czekolade a tutaj wspieramy sie dajemy dobre rady ,ale dziekujemy za rade moze napisz nam jak wygladaja twoje cwiczenia i zdrowe odzywianie chetnie poczytamy pozdrawiam

ja wczoraj kupilam system brzuch stop od jutra zaczynam trzymajcie kciuki

Cześć dziewczyny, a czy ja mogła bym prosić Was o wysłanie mi tej cudownej diety na płaski brzuch, nie mam w tym momencie kasy a lato coraz bliżej :( . Mój email kasia-sia@wp.pl, z góry dziękuje.

Gość kassicca
cześć goraleczka to może razem zaczniemy brzuch stop bo jestem już w domu i mam wielką ochotę pozbyć się ok. 10 kilogramów może bedziemy się wymieniać menu bo układanie na każdy dzień mnie denerwuje co ty na to. Jak jesteś za to pisz na denwer2@vp.pl ok pozdrawiam

no to ja chyba też kupię tą dietę płaski brzuch, muszę odstawić małą od piersi z powodu rwy kulszowej, więc będzie mi łatwiej:) A próbowałyście może kiedyś a6w? Bo ja robiłam 11 dni ale złapała mnie ta rwa i musiałam przestać;( Kobitki zagłosujcie na moją kochaną małą Juleczkę;) http://bobovita.com.pl/galeria/42090

mam pytanko a ma któraś z was może \jakiś sprawdzony preparat na rozstępy? Po ciąży moje ciało wygląda jak jeden wielki rozstęp:(

Gość Kinga.P25
witam serdecznie! mam do zaoferowania sprawdzoną dietę w tydz. można schudnąć do 10 kg dieta trwa 13 dni jest podany dokłady jadłospis i ćwiczenia to nie jest głodówka a ćwiczenia są krótkie i proste, dieta jest sprawdzona więc polecam! zamienie na dietę brzuch stop, jak ktoś zainteresowany to proszę pisać :)

Gość Kinga.P25
mam od znajomej, ale naprawdę działa stosowałam ja rok temu i straciłam 7 kg moja znajoma 10 kg

Gość Kinga.P25
jeśli ktoś jest zdesperowany mogę przesłać e-mailem, nawet jeśli nie ma nic na zamianę ;) wiem jak się ktoś wtedy czuję ;p od jutra zaczynam dietkę :) trzymajcie kciuki :)

Dzięki goraleczka:) Jaka śliczna taka brojna:) Kinga ja poproszę tą dietę:) Po ciąży czuję się fatalnie:( Przytyłam ponad 20 kg i chyba na wiosnę czeka mnie wymiana całej garderoby:(

Gość Enili
Ja też zaczęłam program brzuch stop więc będziemy się wspierać, mam nadzieję, że wytrwamy te 14 dni. Ja zaczęłam wczoraj ;)

Gość KarinaKern
Jestem posiadaczka tej diety i jestem zadowolona z efektow pomimo tego, ze stosuje 7 dni:)

Gość Enili
To już po 7 dniach widać efekty? Super, już się nie mogę doczekać, aczkolwiek mam trochę niepewności odnośnie ilości jedzenia, bo do końca nie jest to wyjaśnione...

KarinaKern a konkretnie jakie są efekty jeśli można wiedzieć??:)

ja tez nie wiedzialam ile czego jesc na dany punkt ale pisalam do nich i odpisali ,kto ma te diete i jest zainteresowany pisac na mejla, podesle ja sama jej jeszcze nie stosowalam ze wzgledu na chorobe ale po swietach moze sie z nia zmierze chcialam wczoraj ale jeszcze goraczka mnie trzyma po swietach biore sie za nia a jak dziewczyny sa efekty pozdrawiam

witam.stosuje ta diete brzuch stop i nie moge wykonac cwiczenia numer dwa ,nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy wy tez macie z tym problemy,dodam ze jestem prawie 4 miesiace po porodzie pozdrawiam

kurcze, ale jak powstrzymać się od jedzenia słodkiego? Chyba jestem uzależniona:( Kupiłam kurtkę rozmiar 46:( Porażka:(

Gość iwonna
bardzo proszę o tą 7 dniową diete mam do zrzucenia 17kg!!!! mój mail grzes1323@interia.pl bede wdzięczna....

Gość Enili
Ja nie mam problemu z tym drugim ćwiczeniem. Może daj sobie wyżej nogi to będzie Ci łatwiej.

Konga:) Ale ta twoja dieta jest drastyczna:) U mnie problem jest taki, że ja i tak muszę gotować dla męża, poza tym musiałabym dla siebie i jeszcze małe dziecko:( Porażka a wy kobitki jak sobie wtedy radzicie?? Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny.! Dla tych, które już są posiadaczkami tej diety: Czy mogłabym prosić o przesłanie na maila : Monika27B@wp.pl ? Bardzo byłabym wdzięczna.

kurcze ja jestem drugi dzien na diecie i jakos sobie radze mam do zjedzenia 19 pkt i staram sie ich nie przekraczac no i tez musze gotowac dla meza ale nie podjadam,to jest moja pierwsza dieta w zyciu sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.trzymajcie sie kobietki

Widzę, że nikt nie chce sie podzieli tą cudowną dietą :( , jeśli może ktoś jednak zmieni zdanie, to ja bardzo proszę o przesłanie. mój email kasia-sia@wp.pl. Z góry dziękuję,

Gość Kinga.P25
kobieto.25 nie jest tak źle :) początki są trudne, ale do przejścia uważam, że dużym plusem w tej diecie jest to, że na obiady i kolacje przeważnie nie ma dokładnie wyznaczonej ilości jesz tyle aż zagłuszysz głód ;] a poza tym zmienisz zdanie jak po paru dniach zobaczysz efekty :) pozdrawiam

No dobra Kinga przekonałaś mnie:) I tak już nie mogę na siebie patrzeć;) Więc może za tydzień w końcu spojrzę i pozwolę mężowi też popatrzeć....... w końcu:) Pozdrawiam:)