Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaa23

nieszczesny wieczor kawalerski-koniec zwiazku

Polecane posty

Gość catherinaaa
moze zyc, ale bez takich wyskokow. nie po to jestem w zwiazku zeby tolerowac cos, co dla mnie niemal jest zdrada. czy kazdy musi myslec jak wy ?

Gość catherinaaa
musztarda czas pokaze, ale dlaczego od razu musialby sobie odreagowywac ?

Gość taka fajna
niestety niektorzy ne rozumieja tak prostych sparaw jak uczucia, wiezi i to co w zawiazku najwazniejsze szcaunek i wiernosc. Ja oczekuje od mezczyzny wiernosci i nie zycze sobe zeby gapil sie na inne pod katem rozpalania go seksualnie. A reszta zle mi sie kojarza takie wystepy z patologia i w ogole. Kompleksow ne ma zadnych bo wiekszosc tych panienek niestety w swietle dziennym nie za bardzo nadaje sie do pokazywana he he:D Uwazam cos takie za brak szacunku do mnie, naszego zwiazku i poprostu za cos zenujacego i uwlaczajcego.

przestraszona i zakompleksiona a tylko TY jedyny masz patent na zasady i na tworzenie granic w związkach i każdy powinien mieć dokladnie takie same poglądy jak ty bo tylko twoja prawda jest prawdziwa, najprawdziwsza i najmojsza.. przypomne że jesteśmy na Kafeterii To jest takie forum publiczne na którym sie dyskutuje , wymienia poglądy zdania i spostrzeżenia :D

czy dla ciebie wszyscy nie piją z innych powodów i mój jest nie do zaakceptowania? nie każda nielubiąca striptiserek ma małe cycki i duże kompleksy ja mam dokładnie odwrotnie " to ciesz sie :D A propos rozumowania tekstów dosłownie :) Troszkę dystansu by nie zaszkodziło ;)

Gość catherinaaa
ale niektorzy wrecz skacza na ciebie, ty jestes glupia, jestes dzieckiem, on i tak cie zdradzi dlaczego nie mam prawa uwazac tak czy inaczej ?

Przecież sama nazywasz kobiety, które myślą inaczej idiotkami i poniżanymi pipkami. :)

Gość catherinaaa
czy wiek ma tu cos do rzeczy?kto wie moze w wieku 40 lat bede myslala inaczej, ale dla mnie jest tak jak jest.

Gość catherinaaa
ktos peirwszy probowal narzucic mi swoje zdanie. bo po prostu musi isc na ten wieczor koelzenski, bo osama mu noz do gardla przystawi

Gość do regresa
"przypomne że jesteśmy na Kafeterii To jest takie forum publiczne na którym sie dyskutuje , wymienia poglądy zdania i spostrzeżenia " tak, jesteśmy na kafeterii - nie wiem co akurat ten fakt ma do rzeczy, bo dyskutowac można na każdym innym forum czy przy stoliku...bardziej chodzi o to czy obie strony wiedzą na czym polega dyskuja? bo jeśli na wymianie poglądów, zdań i spostrzeżeń - to fajnie, ale ty tu serwujesz całą masę szufladkowania i generalizacji, zamiast powiedziec, że ty lubisz striptis i twoja laska nie ma nic przeciwko temu, ty piszesz, że każdy kto ma inne zdanie jest sfrustrowany i ma małe cycki - a to już nie jest mój drogi dyskujsa :p

Gość taka fajna
tak szczerze tak wlasnie mysle na ten temat;) Uwazam to za zenujce i uwlaczajce i absolutnie nie zgodzila bym sie na cos takiego.

Gość catherinaaa
to po kiego sie wiaze skoro interesuja go inne ? :)

Ja oczekuje od mezczyzny wiernosci i nie zycze sobe zeby gapil sie na inne pod katem rozpalania go seksualnie" to oczekujesz wierności czy nie gapienia sie na inne ? Bo to jest róznica i to diametralna ... pod kątem rozpalania go seksualnie ? :D:D:D to może chcesz by sie rozpalił pod kątem kulinarnym lub pod kątem kroju i szydełkowania :P

zamiast probowac kontrolowac to co wasz facet moze pomyslec lub poczuc nawidok innych kobiet moze lepiej zajac sie swoja wlasna psychika i zapanowac nad wlasna wyobraznia. to pierwsze jest niewykonalne a to drugie jak najbardziej tyle, ze wy macie nierealistyczne oczekiwania wobec kogos a samae nad soba nie macie ochoty popracowac

catherinaaa czy wiek ma tu cos do rzeczy?kto wie moze w wieku 40 lat bede myslala inaczej, ale dla mnie jest tak jak jest. Strasznie Jesteś nerwowa. :) Wiek ma to do rzeczy, że jeszcze niewiele wiesz o życiu, tylko tyle.

catherinaaa to po kiego sie wiaze skoro interesuja go inne ? Interesują, interesowały i będą interesowały, ale chce się związać z tą jedną, wybraną właśnie. Myślisz, że masz monopol na niego? No nie oszukuj się. Nie musi Cię zdradzić, oczywiście, że nie, ale nie oszukuj się, że nie widzi innych kobiet wokół siebie.

ty piszesz, że każdy kto ma inne zdanie jest sfrustrowany i ma małe cycki - " rozumowanie nie boli :D To tylko przykłady :D te małe cycki ...

Gość catherinaaa
jestes kobieta czy mezczyzna ?

to po kiego sie wiaze skoro interesuja go inne " a gdzie jest napisane ze interesuja go inne ?

moze lepiej zajac sie swoja wlasna psychika i zapanowac nad wlasna wyobraznia." yeez dokładnie :D Tylko nie każda kobieta to potrafi zrozumieć :) Stad takie tematy jak ten

catherinaaa, po prostu skutek Twoich działań będzie odwrotny. To, że jest się w związku nie oznacza, że ktoś inny nie może Ci się wizualnie podobać...Jak Ty byś zobaczyła takie Keanu Reevesa albo kogoś w ten deseń, to byś się nie gapiła? wierzyć mi się nie chce

Gość k o b i e t a
no tak, pewnie część z was nie wie, że faceci dogadzają sobie ręcznie (to też zdrada?) i też każe facetowi zaprzestać tych rytuałów