Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaa23

nieszczesny wieczor kawalerski-koniec zwiazku

Polecane posty

jesli mu sie podobala to mogl o tym powiedziec..a nie ukrywac tego przedemna." radze zając sie klockami niz tworzeniem zwiazków Moze bardziej sie spełnisz :D

Gość tak te idiotki sa zenujace
pieprza ciagle o zaufanu i innych bzdetach a ich faceci robia z nich glupie frajerki. Ruchaja co popadnie i chodza na striptizy jakis kurew a im wciskaja kity o zaufaniu i wiernosci a najlepsze jest to ze glupie baby lykaja ten kit:D Bylo mu trzeba jeszcze kurwe zamowic jak chcialas byc taka kochana i pozwalasz zeby slinl sie na inne albo po pokazie na lodzika sie zalapal. Gdzie ty mas zrozum kretynko???? CZytam i nie wierze ze takie pustostany tepe chodza po tym swiecie.

Gość też jestem kobietą ale Ciebie
za nic nie potrafię zrozumiec. Zgodziłaś się żeby Twój facet poszedł na wieczór kawalerski gdzie była striptizerka - ok! ... I pytasz się go czy mu się podobała :o ... A jakby Ci powiedział że tak... że była seksowna i śliczna ... to co byś zrobiła ? Powiedziałabyś dziękuję za szczerośc kochanie ? Wątpię ! A jak Ty byś patrzyła na prawie nagiego faceta wijącego się gdybyś została zaproszona na wieczór panieński z taką "atrakcją" ? Moim zdaniem nie chciałaś żeby on tam poszedła , ale chciałaś wyjśc na wspaniałomyślną i pozwoliłaś mu na tą imprezkę ... a teraz Cię zżera od środka i szukasz problemów ... których tak naprawdę nie ma. Mój facet był niedawno na dwóch wieczorach kawalerskich ... pozwoliłam mu na to bo mu ufam ... i nie wnikam kto tam był :o

"Moze zle napisalam nie chodzilo mi o to czy sie podniecil ale czy jest mozliwe ze chociaz przez chwile nie przeszla mu mysl ze jest fajna..mnie sie wydaje ze takiej mozliwosci nie ma..poczulam sie oszukana.." no tak, zerwałas z nim bo wiesz LEPIEJ co on myśli.

Gość a może ona
na prawdę mu się nie podobała i wcale Cię nie oszukał. to tylko taki stereotyp, że te laski to boginie. za wiekszością pewnie nikt nie obejrzy sie na ulicy. ale moze lepiej, ze zerwałaś. lepiej dla niego.

Żadna odpowiedź nie byłaby dla Ciebie satysfakcjonująca. " Sukienka dokładnie :D Podejrzewam że autorka tylko czekała na jakis haczyk by zakonczyc ten zwiazek a wine zwalić na bogu ducha winnego faceta Niektóre kobiety tak mają

Gość porażżżżżka
jesteś głupia,nic poza tym:o

Gość o o
beznadziejny jest powód tego że zerwaliście to tak samo jak byś ty obejrzała się za jakimś facetem na ulicy i on by z tobą zerwał Wiesz ze zazdrość to choroba i można ją leczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość skoro zgodzilas sie na wieczor
kalawerski w takim wydaniu to w czym problem? przeciez oczywiste, ze stiptizerka nie pozostanie obojętna zmysłom facetów.Nawet bym sie mojego faceta nie pytala o takie cos bo byloby to dla mnie oczywiste, że musialo mu sie choc trochę podobac.

Gość on i kazdy inny cie oleje
radze uruchomić google i sprawdzić znaczenie słowa zdrada, pozniej sie wypowiadac w temacie prosze bardzo zdrada - zdrada nazywamy wszytko to gdzie zostaja przekroczone granice ktore sobe wyznaczylismy, bez porozumienia lub nawet za plecami osoby z ktora zawarlismy granice nieprzekraczalnosci. Zdrada to nie tylko zdrada w zwiazku zdrada moze byc polityczna, zdrada w przyjazni zdrada fizyczna lub emocjonalna. Wszystko to gdzie przekraczamy nie dozwolone granice. Tak wiec dla jednych zdrada bedzie pocalunek z nna osoba a dla innyc seks a jeszcze innych potajemne rozmowy z byla partnerka. Radze sie zapoznac tepaku albo rozszezyc wiedze.

Gość naaataliaa
Haha no tak. mój facet nazywa to szukaniem problemów tam gdzie ich nie ma;] Wszystkie mamy takie fazy czasami, ja też! Ale żeby tak strasznie bronić swojej głupoty i przez to zrywać związek? Czasem wystarczy się zastanowić. Ok zrobiłaś źle, że pozwoliłaś mu tam iść. Ale tak jak inni piszą, żeby karać go za to w ten sposób? Dobrze wiesz autorko, że co by Ci nie powiedział byłoby źle. A powiedział to co powiedział, żeby nie robić problemów sobie i Tobie. Ja bym już nie wnikała.

Gość A moze autorka
szukała tylko pretekstu do zerwania?:D

Gość rh-
matko kochana laska ty bys tego biednego chłopine zadręczyła dobrze że go zostawiłaś!!! ja była na panieńskim był striptizer zajebiście sie bawiłam, ogólnie był przystojny ale mnie wogóle nie ruszał zabawa i tyle! były tam laski które maja facetów i była przednia zabawa

zdrada - zdrada nazywamy wszytko to gdzie zostaja przekroczone granice ktore sobe wyznaczylismy, bez porozumienia lub nawet za plecami " To teraz wróć do tematu głownego i doczytaj dokładnie , bo widzę ze albo okularów nie załozyłas albo masz wade wzroku że nie zauważasz ze facet autorki nic nie zrobił wbrew jej ani za jej plecami , co wiecej autorka nie miał nic przeciwko by poszedł na wieczór kawalerski .... Wiec o jakiej zdradzie tu pierdolisz ? :D

zdrada - zdrada nazywamy wszytko to gdzie zostaja przekroczone granice ktore sobe wyznaczylismy, bez porozumienia lub nawet za plecami " To teraz wróć do tematu głownego i doczytaj dokładnie , bo widzę ze albo okularów nie załozyłas albo masz wade wzroku że nie zauważasz ze facet autorki nic nie zrobił wbrew jej ani za jej plecami , co wiecej autorka nie miał nic przeciwko by poszedł na wieczór kawalerski .... Wiec o jakiej zdradzie tu pierdolisz ? :D

Radze sie zapoznac tepaku albo rozszezyc wiedze" a ja radze myslec i dokładniej czytać :D I do tematu podejść rzeczowo a nie emocjonalnie :P

Gość a może ona
a w ogóle co znaczy POZWOLIŁA? cycków w tv też nie pozwalacie facetom oglądać? ja nie rozumiem.

Gość no i jak zwykle
musze zgodzić się z regresem:classic_cool:

'to tak samo jak byś ty obejrzała się za jakimś facetem na ulicy i on by z tobą zerwał' To nierealne. Autorka widząc przystojnego faceta na ulicy na pewno zamyka oczy i ucieka z piskiem :)

Gość skoro autorka zgodzila sie
na wieczor kawalerski ze striptizerką to o jakiej zdradzie tu mowa? zgadzajac sie na takie cos wiadome jest, że facet nie pozostanie obojętny na jej wdzięki:p

zadziwiace mnie.dla mnie jest ogromna roznice miedzy spojrzeniem na ubranego przystojniaka na ulicy,a obejrzeniem golego,prezacego sie za pieniadze fagasa,ktory jest hanba dla gatunku ludzkiego i zaspokaja chore potrzeby zamawiajacych.ale ja troche nie w temacie.bo ona tu o zaufaniu,a ja o moralnosci,wiec spadam :)

ja nie rozumiem." i nie tylko ty :) Generalnie autorka jest z tych kobiet co to jak nie wiadomo o co chodzi to nie chodzi o kase lecz o cycki ( cudze cycki :P ) Ewidentnie widać ze sama autorka nie wie o co jej chodzi ;)

Gość autorka już chyba sama
zrozumiała te bzdury które tu wypisuje :)

tak czytam czytam i nie mogę uwierzyć... :O też byłam na panieńskim gdzie był męski striptiz, i co, pewnie że mi się facet podobał, i powiedziałam mojemu facetowi że fajny facet robił stiptiz i co... miał mnie z tego powodu zostawic? :O Jakby miał mnie zostawić za taką pierdołę to musiałby mnie zostawiać za kazdym razem kiedy piszczę na widok faceta w reklamie Paco Rabanne :D:D:D:D:D

Gość autorka już chyba sama
Albo ona myślała że jak ta striptizerka zacznie się rozbierac to jej facet zamknie oczy .... Kurcze już sama nie wiem ale facet ma szczęście, że już nie ma takiej dziewczyny :)

Domyślam się, że nawet gdyby Ci powiedział, że podobała mu się ta panna to i tak był by to koniec Waszego związku.

tylko że tutaj chodzi o to, że on udzielił jej właśnie takiej odpowiedzi, którą ona chciała usłyszeć (i pewnie to prawda, że wcale mu się ta laska nie podobała) ale ona teraz nie wierzy, i myśli przeciwnie. Tak źle i tak niedobrze. Moim zdaniem autorka wyświadczyła swojemu eks wielką przysługę zostawiając go (o ile to ona zostawiła jego). Bo potem w życiu byłyby ciągle pretensje o to, że on myśli i mówi jedno, a wg niej powinno byc zupełnie inaczej. Byłyby wyrzuty o to, że z zaciekawieniem ogląda film w którym jest ładna aktorka :O

Gość jezu gdzie sie rodzą takie
kretynki????????