Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaa23

nieszczesny wieczor kawalerski-koniec zwiazku

Polecane posty

Gość catherinaaa
Regres, w tym sensie, ze jakies babki moga mu sie podobac.

Gość FIONKA 40
TO TY BIDULKA NIE WIEDZIALAS GDZIE ON IDZIE I JAK TO MNIEJ WIECEJ WYGLADA? PROPONUJE GO PRZYWIAZAC DO CIEZKIEGO MEBLA W DOMU I PO KLOPOCIE.

Gość taka fajna
zgrzeszylem mysla mowa uczynkiem i zniedbaniem a regres widze ze ty to jeszcze malym chystkiem jestes inie bardzo wiesz co to zwiazek ale jak ci panna doprawi rogi to moze zrozumiesz:D A narazie lec trzepac gruche pod panienki z netu. Gratuluje twojej panience takiego prostaka, powinna byc dumna ze ma typa ktory niestety nie za wiele chwyta z prostej i malolotnej rozmowy na kaffe:D Coz jestes prosty jak psy na trawniku ktore tylko jak poczuja cieczke mysla gdzie by tu wsadzic....ine wiedza co to zwiazek milosc i wiernosc:D Ale prostaki tez potrzebne bo jak by sami fajni byli to nudno by bylo. Dzieki ci boze ze jest regres:classic_cool:

Gość do regresa
"to ciesz sie A propos rozumowania tekstów dosłownie Troszkę dystansu by nie zaszkodziło " ok, napisałeś: "Zabroniła bys ponieważ co ? Kompleksy cie zabijaja ? Zazdrośc cie zżera że ktos ma lepsze cycki ? Czy może jestes tak słaba psychicznie że zagrożenie w postaci striptizerki ( która notabene ma twojego misia w dupie) jest do tego stopnia wielkie i ogromne ze spędza ci to sen z powiek ..." moja odpowiedź o alkoholu była właśnie na ten post - to właśnie a'propos rozumienia tekstów dosłownie :p dopuszczasz inne możliwosci? że ładna i seksowna dziewczyna może się poprostu nie czuc dobrze z tym, że jej facet się gapi na inna gołą babę kiedy jest w związku z nią? że może ma złe skojarzenia z takimi przedstawieniami? że ma inaczej postawione granice i to się nei miesci w jej "normach"? regres, ja ci mówię, że dla innego faceta seks analny z 3 kobietami też będzie w porządku, jeśli tak sobie ustali z partnerką i jej to wisi (a są i takie pary) ale jeśli jednemu z nich coś przeszkadza, to wtedy juz w porządku nei jest i możesz sobie krzyczec do woli, że striptis to "nic" - bo jesli twoja panna miałaby coś przeciwko, to ty tez byś niestety musiał albo zmienić poglądy albo pannę na tym polega związek i kompromis, nie na tym, żeby wszyscy dookoła dostosowali się do ciebie

Regres, w tym sensie, ze jakies babki moga mu sie podobac" ale skąd wiesz że ta co wije sie na takim wieczorze to podoba mu sie ? To twoje subiektywne myslenie klaruje ci takie a nie inne projekcje w głowie , które z rzeczywistoscia zapewne nie mają wiele wspólnego ....

kolejna pomaranczowa z wybujala wyobraznia, oceniajaca i obrazajaca

Taka fajna, coś Ci powiem, taka fajna to Ty nie Jesteś, Jesteś beznadziejna. Regres :) 🖐️

ale jak ci panna doprawi rogi to moze zrozumiesz" Jesli to zrobi to dostanie u mnie wilczy bilet ... Na dzien dzisiejszy ufam jej , a ona mnie , wiec nie widze tutaj specjalnie sensu twojej wypowiedzi ... Jesli mnie zdradzi , bedzie to jej sprawa, mnie wtedy nic do tego .... Tak widocznie wybierze . zakonczymy znajomosc i tyle

Gość catherinaaa
po pierwsze co do wieczoru oboje rozmawialismy ze tego nie chcemy:) wolimy razem upic sie na calego lub ew. zrobic wspolna impreze ze znajomymi bez zadnych rozrywek typu striptiz:) ale jesli bylabym na miejscu innej kobiety, ktorej maz lubi wieczory kawalerskie w pelnym znaczeniu, czyli gola babka, to nie czulabym sie na jej miejscu dobrze, ze oglada cialo innej

do .... skoro nie chciala by tam szedl ...to dlaczego nie postawila tej granicy ? wtedy byc moze nie bylo by tematu bo facet z duzym prawdopodobienstwem mogl to zaakceptowac ale ona wybrala ... a on mnie bardzo dobrze zna, wiec sie domysli... a on sie nie domyslil i zrobil to na co mial ochote wiec skoro nie bylo granicy tylko wolna reka to czego teraz szuka w swojej glowie ?

Gość nie znam twego facia ale ...
znam swego , i wiem kiedy laska mu sie podoba a kiedy nie , jak mu sie nie podoba to udaje ze patrzy , zerknie i to koniec a jak mu sie podoba to mowi TAKA SOBIE ... hahhaa faceci to klamcy pamietaj , pewnie ze cie oszukal , i nie mowcie ze facetowi nie staje na widok golej laski , bo staje i wcale nie musi jej kochac , po to faceci chodza na striptizy , zeby sie popodniecac :D nawet jesli kochaja swoje zony :P

Gość pyt odp
po co ta cala dyskusja. kazdy jeden facet, chocby najbardziej kochal i szanowal swoja kobiete, chociaz nigdy jej nie zdradzi i nawet o zdradzie nie pomysli, kazdy jeden facet z zawsze z przyjemnoscia i ciekawoscia bedzie patrzyl na ciala wszystkich ladnych kobiet, bo ten widok cieszy jego oko, a byc moze nawet daje mu mniejszy lub wiekszy stopien podniecenia. nie ma wyjatku, taka jest natura faceta i wasze dywagowanie na ten temat tego faktu nie zmieni. facet, ktory prawdziwie sznuje i kocha swoja kobiete nie bedzie chcial jej zdradzic, ale nic sie nie da zrobic z jego mozgiem, zeby widoku innej ladnej kobiety, za zdjeciu, filmie, czy w naturze, nie uznal za przyjemny. konic kropka.

bo jesli twoja panna miałaby coś przeciwko, to ty tez byś niestety musiał albo zmienić poglądy albo pannę" wtedy sensownie ,rzeczowo zaargumentował bym jej że sie myli :) Porozmawiał bym z nią i utwierdził ja w przekonaniu ze to nic złego ;)

Przepraszam Cie zazdrosnica, ale nie dorosłaś do małżeństwa. Małżeństwo to zaufanie, sztuka kompromisów i wybaczania. Bez tego jest kicha :)

Gość lileczka123
a my lubimy widok umiesnionych facetow i widok ich nagich sterczacych penisow ahhh :P

Gość pyt odp
no pewnie, ze lubimy, bo i czego tu nie lubic?

Gość pyt odp
i mysle, ze kazdy rozsadny facet zdaje sobie z tego sprawe.

pyt odp i mysle, ze kazdy rozsadny facet zdaje sobie z tego sprawe." oczywiscie ze tak:) To działa w obie strony ... I naprawde nie dzieje sie nic złego , jezeli patrzenie ogranicza sie tylko do patrzenia :) Projekcje w głowie z tym zwiazane to już osobny temat ;) pozdrawiam 🖐️ nadliczbówek dzisiaj nie trzaskam :P

Gość catherinaaa
ale ja nie znioslabym mysli ze kimkolwiek sie podnieca

Gość k o b i e t a
słuchaj skoro ustaliliście że wolicie spędzić ten wieczór razem to dlaczego on tam jednak poszedł?

Gość pyt odp
jesli nie znioslabys takich mysli, to po prostu tych mysli nie miej. bo niezaleznie od tego, czy bys zniosla, czy nie, czy myslisz, czy nie, to facet i tak poza twoja wiedza bedzie lub nie bedzie sie podniecal. chocbys stanela na glowie, a nawet rzesach, to nigdy przenigdy nie zdobedziesz kontroli nad myslami faceta, nawet gdy on zaprzysiegnie, ze nigdy nie podnieci sie uzan widoku ciala innej atrakcyjnej kobiety za przyjemny. to jest po prostu niemozliwe.

Gość k o b i e t a
w jakim wieku jesteście?

mysl to tylko mysl ... i do tego twoja :D albo masz przerost ego albo masz kopleksy plecam wizyty u psychologa

Gość catherinaaa
w tym momencie bede prozna, jestem ladna zgrabna kobieta z seksowna figura, oczywiscie normalnie w zyciu nie chwale sie takim czyms bo to smieszne:) i w takim momencie zastanawialabym sie czego mojemu facetowi brakuje, rozumiem gdybym byla zaniedbana szara myszka, ale tak nie jest

Gość Melyssa1
Ojoj... jakie wszystkie nowoczesne i superufające dziewczyny i żony... A gdyby jednak Wasz facet poszedl na taką "gołą" imprezkę to huj by Was strzelał od środka! I w ogóle co to za chora gadka,że facet to ma prawo, on musi,bo on wzrokowiec!! I jest usprawiedliwiony... A kobieta to co? Dotykowiec, tak samo reaguje i takie same ma prawa. Już widzę jak Wasi panowie aprobuja fakt, ze ich kobieta idzi na skaczące gołe tyłki i fiutki. Ja bym zrobiła tak: On idzie na babki gołe, a ja na fiutki, albo nie idzie nikt!

Gość catherinaaa
hehe masz racje Melyssa, skoro biedni wzrokowcy musza sie popatrzec, to kobiety biedni dotykowcy musza podotykac :)

Gość Melyssa1
I bardzo dobrze rozumiem autorkę teatu. Równowaga musi być, a nie jakies tam prawa nieuzasadnione, bo tak i koniec.

czyli przerost ego jestes tak piekna cudowna i wspaniala, ze jak on smie patrzec i myslec skoro ma ciebie chodzaca doskonalosc ? chcesz by facet zalozyl klapki na oczy, stopery do uszu i elektrowstrzasy raz dziennie no nie powiem umiesz myslec o sobie a co z facetem ? on ma prawo do zycia ? do uczuc ? do potrzeb? do wlasnego zdania ? czy zyje tylko po to by zadowalac pania narcyz ?