Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaa23

nieszczesny wieczor kawalerski-koniec zwiazku

Polecane posty

,zaj**isty heros laszacy sie do niej,co? to co ? Nic, ona zna swoja wartość i nie pozwala sobie na takie rzeczy :) Proste

catherinaaa regres, ma za fajna babke w domu , zeby musial leciec jak ciota na wieczor kawalerski mam w dupie co reszta mysli, zobowiazal sie byc ze mna, tzn ze ustalamy sobie jakies granice a ze cioty golej pipki nie widzialy, to zostal im tylko taki sped niedorznietych frustratow Cioty chodzą na wieczory kawalerskie? A ten Twój nie ciota? :) Jak dla mnie Twój, to ciota do potęgi entej i zerwie się z łańcucha, prędzej niż Ci się wydaje. Współczuję takiej zaborczej laski.

Gość p owiem co myślę
ja też bym chętnie zobaczyła jakiegoś striptizera w akcji i wcale nie myślałabym o zerwaniu ze swoim facetem ;)

przykro mi,ja tak nie potrafie...mnie to po prostu brzydzi...kazdy ma inne morale,ale jak sie na to godzicie,to Bog z wami:) przeciez nie bede grac przeciw samej sobie jak autorka. a chip and dales to nuda...zupelnie inne wrazenie niz baba robi na kolesiach...tanczacy facet jest zabawny,a nie sexy... kiedys w jednym klubie wystapili,to laski najpierw malo sobie ciuchow nie porozdzieraly jak tanczyli,a jak chlopaki zostali na after party to nikt do nich nie podszedl...dla mnie to granie pod publike...no i zero wrazen...

Gość catherinaaa
musztarda nie kazda jest ponizana domowa pizdunia jak niektore tu piszace:D i wiem ze nie musialby odreagowac, bo naleze do tej piekniejszej czesci kobiet:D zabrzmialo zarozumiale? cóż, dlaczego mam zaprzeczać czemuć co jest faktem:) a tylko idiotki pozwalaja na potencjalne dorabianie sobie rogów :D

Gość catherinaaa
tak szczerze. widzę ze co do podejscia do kawalerskiego chyba tylko my jestesmy tu normalnymi kobietami:)

dla mnie to granie pod publike...no i zero wrazen..." więc podobnie traktuj wieczory kawalerskie ;)

nie wiem,mi chyba nie chodzi o dorabianie rogow-jakby jej dotknal to wtedy juz tak,ale ogolnie chodzi mi bardziej o moralna czesc tej calej imprezy.po prostu nie pasuje mi,ze w zwiazku ze slubem,ktos placi jakiejs pani,zeby sie przed nim rozebrala i powila troche po gosciach...powiem to raz jeszcze-dla mnie to obrzydliwe :o

Gość catherinaaa
dla mnie tak samo. co to za idiotyczna tradycja ? i to jest potencjalne dorabianie rogow, bo nigdy nie wiesz co Cie czeka. Zreszta dla mnie samo takie pojscie byloby zdrada

tylko idiotki pozwalaja na potencjalne dorabianie sobie rogów" to tak samo jak smsy ,fotka.pl i Nasza Klasa są odpowiedzialne za zdradzanie :P Nie mieszajmy przyprawiania rogów , z pokazem striptizerskim ;)

wlasnie w tym sek,ze naga kobieta robi wieksze wrazenie na kolesiu,niz nagi facet na kobiecie... nie rozumiem w ogole celu takiego wystepu :(

catherinaaa musztarda nie kazda jest ponizana domowa pi**unia jak niektore tu piszace i wiem ze nie musialby odreagowac, bo naleze do tej piekniejszej czesci kobiet zabrzmialo zarozumiale? cóż, dlaczego mam zaprzeczać czemuć co jest faktem a tylko idiotki pozwalaja na potencjalne dorabianie sobie rogów Zarozumiale? Nie, po prostu naiwnie i głupio. :) Żebyś była nie wiem jak piękna, a Twój facet uwiązany do kaloryfera, to i tak Cię zdradzi, jeśli tego będzie chciał. Nawet się nie zorientujesz. I na nic się zda Twoje wyznaczanie granic. Młoda jeszcze Jesteś, tyle.

Mało tego, zdradzi Cię z gorszą i brzydszą, jak mu się dziura spodoba. Vide przykład - Tiger Woods. :)

catherinaaa- być może i należysz do piękniejszej części populacji kobiet, ale chyba jesteś mocno zakompleksiona. Bo o ile jestem w stanie zrozumieć stanowisko tak szczerze, o tyle Twojego już nie.

to jest potencjalne dorabianie rogow, bo nigdy nie wiesz co Cie czeka" dorobic można nawet pod twoimi drzwiami od mieszkania ;) Jesli tylko by chciał;)

Gość catherinaaa
owszem, zdradzic mozna zawsze i wszedzie niekoniecznie podczas takiej imprezy. choc dla mnie takie cos tez jest rodzajem zdrady i nie zycze sobie takich idiotycznych rozrywek, a skoro tak to prosze urzadzac sobie ten kawalerski, ale nie przed slubem ze mna

Gość catherinaaa
nie rozumiecie po prostu, ze pierdole ta wasza amerykanizacje i nie mam zamiaru bawic sie w jakies pierdoly typu wieczor kawalerski czy dalej musicie siedziec i pieprzyc smuty jaka jestem zakompleksiona. nie lubie tego i koneic czy to takie dziwne ??

wlasnie w tym sek,ze naga kobieta robi wieksze wrazenie na kolesiu,niz nagi facet na kobiecie" nie dośc że nic nie wiesz o wieczorach kawalerskich to na dodatek nic tez nie wiesz na tematy wieczorów panienskich ;) Faceci to zakompleksione robaczki ( na kawalerskim) w porównaniu do kobiet ( na panienskim) ... :P:P:P

To nie dorabiaj ideologii do faktów. :) Boisz się panicznie, że Cię zdradzi i nie chcesz, żeby brał w takich imprezach udział. Po co to się rozwijać. :)

Gość do regresa
"więc nastepny by sie uwolnił od sfrustrowanej , zakompleksionej i bojącej sie baby " no tak regres, bo każda dziewczyna, która nie lubi jak jej facet się gapi na gołe wijące się przed nim laski jest głupia, przestraszona i zakompleksiona a tylko TY jedyny masz patent na zasady i na tworzenie granic w związkach i każdy powinien mieć dokladnie takie same poglądy jak ty bo tylko twoja prawda jest prawdziwa, najprawdziwsza i najmojsza... :o naprawdę nie zauważyłes jeszcze różnorodności na świecie? to co ty tolerujesz może przeszkadzać innym i odwrotnie, ty zaś zachowujesz się jak napompowany buc głosząc niemalże z ambony co kto powinien robic i komu co może przeszkadzać... na szczęście ludzie są różni i świat jest bogaty we formy ;-) i nie każda laska jest taka sama jak twoje dziewczyna, gdyby było inaczej i wszystkie byłybysmy identyczne albo nie byłoby tych wszystkich striptiserek albo wszystkie odstawiałybyśmy rozbieranke na każdej imprezie i dawałybysmy się macac po dupie byle komu wszystkie, w tym twoja dziewczyna "zazdrośc cie zżera że ktos ma lepsze cycki ? Czy może jestes tak słaba psychicznie że zagrożenie w postaci striptizerki ( która notabene ma twojego misia w dupie) jest do tego stopnia wielkie i ogromne ze spędza ci to sen z powiek ..." i znowu nie rozumiesz... od razu zazdrość i zagrożenie? wszystko czarno-białe? zero szarości? nie piję bo nie lubię alkoholu, nie smakuje mi poprostu, nie dlatego, że robię się po nim agresywna albo łatwa - widzisz róznicę? czy dla ciebie wszyscy nie piją z innych powodów i mój jest nie do zaakceptowania? nie każda nielubiąca striptiserek ma małe cycki i duże kompleksy ja mam dokładnie odwrotnie ;-) a mimo to tego nie lubie striptis, owszem, ale w moim wykonaniu i w naszej sypialni ;-)

Gość catherinaaa
nie. po prostu nie chce zeby gapil sie na inna zrozumiane ?

Gość taka fajna
bo sczzeniactwo mysli ze to jest modne i stad te pokazy striptisu buehehehehe. Dla mnie to zenujace spaktakle uwlaczajce kobietom zarowno tym tanczacym jak i partnerkom uczestnikow tej imprezy. Ale bardziej od samych facetow wkurzaja mnie te pipy ktore godza sie na to pokazujac ze nie szanuja siebie i swoich uczuc.

nie lubie tego i koneic czy to takie dziwne ??" najlepszy argument to taki : "bo już i tyle...." :P

ale nie chodzi mi o to,ze facet ma sie rzucac do tanca z nia i wymacac gdzie sie da...tylko o to,ze moze nawet siedziec biedaczek z piwkiem w kaciku,a i tak naga kobieta zrobi na nim wrazenie...nagi facet znowu zrobi na mnie takie same wrazenie,jak ogladanie pieska przeskakujacego przez obrecz w cyrku

>>>Faceci to zakompleksione robaczki ( na kawalerskim) w porównaniu do kobiet ( na panienskim) ... A żebyś wiedział, prędzej bym złapała za tyłek takiego golasa, niż mój facet jakąś laskę, w dodatku przy kolegach. :) Co innego, gdyby był sam.

Gość k o b i e t a
z takim podejściem prędzej lub później stracisz chłopa ok ty nie musisz niczego akceptować, nie musisz chodzić na takie wieczorki, ale pozwól swojemu facetowi żyć!

Gość FIONKA 40
DZIEWCZYNO, CZY TY NIE MASZ INNYCH PROBLEMOW? COS MI SIE WYDAJE ZE JEGO LOS BYL PRZESADZONY WCZESNIEJ ,TYLKO PRETEKSTU NIE BYLO. CO ON WLASCIWIE MIAL CI POWIEDZIEC? CZEGO BY NIE POWIEDZIAL TO I TAK BYLO BY ZLE.

"Dla mnie to zenujace spaktakle uwlaczajce kobietom zarowno tym tanczacym jak i partnerkom uczestnikow tej imprezy. Ale bardziej od samych facetow wkurzaja mnie te pipy ktore godza sie na to pokazujac ze nie szanuja siebie i swoich uczuc." zgadzam sie w 100%

catherinaaa nie. po prostu nie chce zeby gapil sie na inna zrozumiane ? Rozumiem. I powiem Ci jedno, będzie Ci bardzo ciężko w stosunkach damsko męskich z takim podejściem. Wiesz jak będzie... facet będzie przy Tobie udawał, że nie zauważa innych kobiet, w obawie przed Twoim gniewem, a jak tylko Ciebie nie będzie na horyzoncie, będzie sobie folgował. Przekonasz się kiedyś. :)