Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Kobiety, napiszcie mi jakie macie zainteresowania

Polecane posty

Bardzo mnie ciekawi czym się interesujecie, czy macie jakieś pasje, które was pochłaniają.

Gość możesz zrobić też tak
- rower - turystyka, góry - fotografia - muzyka - filmy - grafika

rzeźbiarstwo, pływanie, rysunek, malarstwo, dekoracja wnętrz, języki obce

Literatura powszechna XX w. psychologia głębi i amplifikacja (wykorzystywane w analizie literackiej), krytyka mitograficzna surrealizm języki i kultura (tj. muzyka i kinematografia) skandynawska fotografia muzyka: głównie ambient i minimalizm wizaż I jeszcze raz napiszę kino i muzyka - w sensie spoza krajów skandynawskich :)

Gość u mnie literatura
językoznawstwo, poliglotka ze mnie żadna, bo mówić w żadnym języku dobrze nie umiem, ale rozumiem pisany tekst świetnie w kilku. Uwielbiam też grać w szachy.

Gość fdsgvsdgsrtg
- medycyna - narty, pływanie, aerobik, spacery, kiedys chodziłam na jakieś kólka z dupy strony humanistyczne i śpiewałam - interesuje mnie nauka, astrologia i kamasutra :classic_cool: teraz jak mam wiecej czasu chce zadbać o ciało. na codzień jestem tak wyrąbana że na hobby nie mam czasu i jestem wniebowzięta jak moge iść spać :D ale nauka to moja pasja wiec jakby wszystko krązy wokól zainteresowań

Gość kobieta z pasja i juz
a u mnie: kolarstwo górskie, tenis, sporty zimowe fotografia i tance latynoamerykanskie kultura śródziemnomorska pisanie scenariuszy chodzenie po górkach i pagórkach :) i generalnie odkrywanie pięknych zakątków naszego cudownego kraju;)

Gość goraca kocicaaaa
Ale brednie:) Nie wierze w to co wyzej napisane haha.Pasja to cos czemu oddajesz sie bez reszty! rower - turystyka, góry - fotografia - muzyka - filmy - grafika to przykladowy wpis z gory smieszne:P

Gość pavoucek
SNOWBOARD FOTOGRAFIA siłka decoupage herbata skarpetki czeski oczywiście rower muza książki film

goraca kocicaaaa ja akurat napisałam prawdę:) studiuję turystykę więc interesuję się i zajmuję się tym na maksa :), sportem również, bo go uprawiam a i fotografuje sobie amatorsko, zwykłą cyfrówką ale zawsze coś :)

Kiedyś moim całym życiem było granie na gitarze elektrycznej. Potrafiłam całymi dniami i nocami ćwiczyć, z chłopakami graliśmy próby tak, że nawet nie wiedzieliśmy, że właśnie przeszła burza. Nie wiem gdzie to się podziało :( Teraz wszystkim są dla mnie moje studia, ale to nie jest taka pasja jak gitara.

Gość goraca kocicaaaa
no ok 3 pasje ale nie 10 ... Ja tez moge wpisac podroze bo jezdze w wakacje i ferie muzyka bo jej slucham filmy bo je ogladam tance bo tancze rower bo czasami jezdze basen bo czasami chodze itd nie osmieszajcie sie laseczki:P

Gość podaje instrukcje
dokladnie, dokladnie... nie wiem dlaczego mylicie, i kobiety i mezczyzni, pasje ze zwyklymi zajeciami podczas dnia. niedlugo mycie zebow bedzie pasja:D

Gość pavoucek
oj dziewczynko dziewczynko i po cóż tyle jadu hę? pasja jest pasja i jednych wciąga coś bardziej a innych mniej ale cały czas można to nazwać pasją zresztą autor topicu pisał chyba o zainteresowaniach

Gość bert
"ile jest prawdy w tym co piszecie??" pewnie 0, a wymyslaja takie, zeby nie wyszlo, ze tak naprawde nie interesuja sie prawie niczym.

Gość pavoucek
placzaca_perlami pewnie zaraz ci napiszą że każdy może robić zdjęcia bo aparat to teraz sprzęt dostępny dla każdego i ludzie ciachają foty jak szaleni i tez maja ich tysiące jak ty ;) ale ja cie rozumie bo to tez moja pasja!

Gość podaje instrukcje
płacząca..., akurat Twoje post byl w miare wiarygodny. pewnie creamowi chodzilo raczej o te wpisy gdzie bylo wyminione z 10 rzeczy i kazda z innef parafii 🖐️

Gość moim ulubionym zajeciem
jest szperanie w sieci, jakies wyjazdy i gadanie ze znajomymi przy kawie :classic_cool: inne rzeczy robie, bo musze i zeby nie miec poczucia ze stoje w miejscu:P ale jakbym mi powiedzieli, ze mam 3 miesiace zycia, to zajelabym sie tylko tymi "ulubionymi zajeciami" no a czym Ty bys sie zajmowala przez ostatnie miesiace zycia?

Jeżeli ta wspomniana 'rozbieżność' odnosić się miała do mojego postu, w którym wymieniam swoje zainteresowanie/pasje, to uroczyście oświadczam, że one 'rozbieżne' są tylko na pozór. Otóż wszystko można zamknąć w haśle 'literatura xx wieku' - surrealizm interesuje mnie jako najbardziej fascynujący nurt sztuki tego okresu. No i w analizie 'wytworów' surrealizmu (np. fotografii) znakomicie można wykorzystać założenia psychologii głębi.

uff ;) no tak, jak się robi zdjęcia raz na rok u cioci na imieninach, to wiadome, jest to wielka, wielka pasja i trzeba to uwzględnić :D ja myślę, że fotografią zajmuję się bardziej niż amatorsko zapewne jak pavoucek ;)

A ja tam nie będę się tłumaczyć. Wiadomo, że ten cały temat jest założony tylko po to, żeby pokazać jacy to faceci mają mega przebogate wnętrze i są lepsi od kobiet. Nie jestem feministką, ale tu na kafe wszystko się do tego sprowadza: albo faceci są lepsi od kobiet, albo wszyscy faceci to dziwkarze, albo na odwrót. Chujowe to forum.

Gość pavoucek
placzaca_perlami masz rację co do bardziej niz amatorsiego zajmowania sie fotami;)

moje zainteresowania: -Prowadzenie auta(teraz i autobusu) -Jazda konna, -szkolenie psów, -znów prowadzenie auta -książki,zwłaszcza horrory pana Kinga(ale fantastyka też nie pogardzę) -Książki o człowieku,jego możliwościach-polecam każdemu

Gość oyiuyiuyo
strzelectwo pisarstwo gimnastyka sportowa akrobatyka taniec sportowy muzyka inne kultury okazjonalne palenie sziszy lekkaatletyka fizyka i informatyka farmacja i medycyna