Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Szukam chętnego faceta .

Polecane posty

Gość czarna wdowa 13

Jestem cholernie samotną atrakcyjną 30 mam wszystko oprócz faceta , gdzie go znaleść ?

Gość diwn
Musisz się przełamać i wyjść do ludzi... To nie zawodny sposób na poznanie kogoś...

Gość czarna wdowa 13
mam sporo kolegów , imprezuje ale jeszcze nie trafiłam na żadnego , który by się mnie nie bał . A co kolega chciał by zobaczyc na tej fotce ?

Gość ciebie aniołku

Gość wklej fotkę

Gość czarna wdowa 13
czarniutki włoski zawsze dobrze ułożone , niebieskie oczy o których słyszałam ,że są w nich kurwiszonki , biust w rozmiarze 80 b zgrabny tyłeczek szczególnie w ślicznym różowym dresiku, wąźiutka talia czego jeszcze brakuje ?

Gość FOTKI BRAKUJE

Gość czarna wdowa 13
raczej niziutka bo tylko 161 a to jakiś problem ?

Gość czarna wdowa 13
no mogło by to wyglądać dość ciekawie a dlaczego pytasz ?

Gość czarna wdowa 13
no byłam ale on był młodszy i chyba za mało dojrzały. Poza tym sponsorowałam mu wszystko i wyszedł z założenia , że jest nieudacznikiem skoro utrzymuje go kobieta i znalazł taką , dla której on jest sponsorem.

Gość sdflsdkf
Fajnie miał z tobą ten twój były-z twojego opisu jesteś śliczna kobietą i jeszcze go w dodatku sponsorowałaś. Czemu to mi się nie przytrafi :(

Gość czarna wdowa 13
nie wiem czy jestem śliczna , każdemu podoba sie coś innego . No a on chyba rzeczywiście miał za dobrze, a Ty może szukasz nie tam gdzie trzeba.

Gość sdflsdkf
A kogo tak właściwie szukasz?Jakie powinien spełniać kryteria twój "wybrany"??

Gość czarna wdowa 13
właściwie nie zastanawiałam się jak on się z tym czuje dla mnie było to naturalne skoro stac mnie na to to dlaczego by nie. Wybrałam go bo pociągał mnie fizycznie był taki jak lubię troszke umięśniony ale nie za bardzo, miał tatuaz sama mam,bardzo to lubię ,trochę romantyk i coś do niego czułam . Dziś sama nie wiem co to właściwie było. A teraz szukam faceta trochę szatana ale z dusza romantyka.

Gość czarna wdowa 13
nie ma wierszy pisać , chociaz to nie było by głupie , ale tak kolacja przy świecach , miły wieczór nie koniecznie kończący się w łóżku , rano śnadanie do łóżka z różą w zebach.

Gość czarna wdowa 13
róża bez kolców i żaden Grant obejrzyj " Walki uliczne " obaj bracia fajni faceci i film zresztą też a komedie romantyczne owszem ale co za dużo to nie zdrowo.

warunki nie do przyjęcia przez normalnego faceta, i jeszcze to śniadanie w łóżku, wskazujące na leniwą flecie brrrrrrrrr

Gość czarna wdowa 13
no gdybym była leniwa to dziś szukała bym sponsora wiem co to ciężka praca były czasy kiedy zasuwałam na zachodzie , a że dziś mam troszkę lżej to zasługa ambicji. Nikt nie przynosi mi śniadań do łóżka i jakoś codziennie rano je jem to chyba o czymś świadczy.

Gość czarna wdowa 13
mam na myśli te "Walki uliczne " ,gdzie jeden z braci wychodzi z więzienia po tym jak zabił w takiej walce , a drugi ginie podczas takiej walki i starszy chce go pomścić , co mu się udaje. czy mówimy o tym samym ?

znalazlem swa filmy o tym tytule po prostu. juz wiem o ktorym piszesz. nie wiem czy ogladalem, film z 2005roku. nie pamietam. zawsze mozesz opisac jak sobie wyobrazasz swojego idealnego faceta.