Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godnalacha

Czy chodziybycie z posiadaczem Fiata 126

Polecane posty

Gość Kasiaaaaak
czyli lepiej dawac dupy za telefon komórkowy albo błyszczyk? Moze trochę zaczna szanować siebie, pojdą do pracy albo zaoszczędzą

Gość film GALERIANKI powstal
o KILKA LAT ZA POZNO. niczego nie uczy, tylko pokazuje to, co mamy na codzien na ulicy. moze jakies mlode laski go obejrza i zaczna myslec troche, jesli jeszcze sie nie upodlily za lakier, czy komorke. ale jak to w polsce... galerianki sa juz OD DAWNA, wiec nic nowego w tym filmie nie ma...

Gość Kasiaaaaak
to jest naprawdę straszne. JA mam 26 lat i właściewie nie tk dawno skonczyłam szkołe, nie jestem starą kwoką i muszę stwierdzic, ze ani ja ani moje koleżanki w zyciu nawet nie miałyśmy takich myśli jak galerianki :)

Gość pan wazniak
ja osobiście bardzo sie cieszę z faktu że dziewczyny lecą na samochody. Sam jeżdżę dosyć dobrym autem i nie mam problemu kiedy mi sie chce podymać :D Nie musze się wdawac w związki kiedy mi się zachce. Dziewczyny trzymajcie tak :p

Gość Kasiaaaaak
pan ważniak cos mi sie wydaje że jezdzisz jakims starym gruchotem:) Miło ci dymać za przeproszeniem małolatkę, która co dziennie puszcza sie z kimś innym kto tylko pokaże jej kluczyki do auta?

Gość Moj chlopiec mia Lade Samare
i go kochałam. Ważne są jego umiejętności za kółkiem:)

Gość pan wazniak
ja nie musze kogoś kochac żeby się z nim bzykać. Wiesz zawsze lepiej przespać się z pustym lachonem niz walić konia a na związek nie mam czasu albo może jeszcze nie spotkałem takiej którą bym pokochał

Gość aquafe
dlaczego nie? :d stare auta są najlepsze :D

Gość w życiu
Każdy mój facet miał extra auto i aj bym nie wsiadła nawet do tego. Cóż z tego że przystojny??!! Laska jest XXI wiek i teraz inne rzeczy się liczą. A ten baybe od malucha nie da Ci szczęścia. Taka prawda jest laska. Kiss:* :*

Gość a ja lejeeę
na wszystkie ich wózki - sama jeżdżę takim za prawie 100 kawałków

Gość x.........
to nie moze byc prawda ze baby sa takie tepe

Gość blachara blondiii jestessss
"w życiu Każdy mój facet miał extra auto i aj bym nie wsiadła nawet do tego. Cóż z tego że przystojny??!! Laska jest XXI wiek i teraz inne rzeczy się liczą. A ten baybe od malucha nie da Ci szczęścia . Taka prawda jest laska. Kiss:* :*" BLACHARA! buahahahaha. kazdy twoj facet MIAL. a ty co masz? cipe do dawania, nie? i wszystkim dawalas, a sama pewnie masz mature i w centrach handlowych staniki sprzedajesz ze swoimi tipasmi:D buahahahhaha, zarob chociaz na malucha:D

Gość piateczka dla ostatniej wypowi
zajebista ta wypowiedz. To prawda tipsy, błyszczyk i cipka na wierzchu co by łatwo było rozpoznać taką blachare na odległość. Takiej dziwki na malucha nawet nie stać będzie, ale faceta będzie mieć ustawionego i co z tego, że za cipe---- ona wielką panią będzie grać. A tak wogole dlaczego teraz tak ładnie sie je nazywa jakie tam galerianki albo kobiety do towarzystwa. To zwykle kurwy są!

Gość piateczka dla ostatniej wypowi
A dodam jeszcze, że mój facet nie mial żadnego samochodu, bo nie to się w życiu liczy. Prztjeżdżał do mnie autobusem albo rowerem- teraz mamy super życie w USA, a skad?! dorobilismy się wspólnie- nie dostalam tego za dupe jak Wy puste lale!!!!!!! Gdyby Wam cipy powycinał to byście marnie skończyły, sznur albo podcinanie żył.... bo jak tu żyć inaczej buahahahahahhahahaha

Gość Analizaaaator
Eeee maluch to juz raczej zabytek! Wręcz te auta drożeją! Teraz za 2 tyś mozna kupić golfa 2 albo za 5 tys golfa 3 !!! Zreszta ja do dzisiaj mam malucha jako trzeci samochod i nie widze nic zlego w tym autku :) W latach 70 nowoczesny samochod. Zreszta polaczki zawsze mialy kompleksy na punkcie aut (brak wlasnej marki?? Maluch to wloska licencja)

Gość ewa450
A JA BYM CHCIAŁA BY MÓJ FACET JEZDZIŁ JAKAS BEEMKĄ ALBO MEROLEM TO OBCIACH JEZDZC JAKIMS FIATEM 126

Gość Mechanik-Historyk
A co z BISem??? Wersja Fiata 126 Nowa wersja Fiata 126 została zaprezentowana jesienią 1987 roku na salonie samochodowym we Frankfurcie(robocza nazwa: "Fiat 126p restyling"). W konstrukcji dokonano około ośmiuset zmian, objęto nimi niemal wszystkie podzespoły, a ich opracowanie było w dużej mierze dziełem Polaków. Samochód dzięki dodaniu trzecich drzwi posiadał nadwozie typu hatchback, zachowało ono wymiary pierwowzoru. W trzecich drzwiach montowano szybę o większej wysokości, co wpływało pozytywnie na widoczność do tyłu. Pojemność tylnego bagażnika wynosiła 110 dm³, po zdemontowaniu tylnej półki i złożeniu oparcia kanapy wzrastała do 480 dm³. Pod przednią maską zamontowano nagrzewnicę włączoną w obieg cieczy chłodzącej silnik. Istotnych zmian dokonano w silniku. Kadłub, głowica oraz miska olejowa zostały wykonany przy użyciu stopów metali lekkich. Średnicę tłoka zwiększono do 80 mm. W efekcie wzrosła objętość skokowa – do 703 cm³. Dzięki modyfikacjom podniesiono także stopień sprężania do 8,6. Zmieniono również wymiary i kształt krzywek wałka rozrządu i zaworów dolotowych. W układzie zasilania zastosowano nowy typ gaźnika. W układzie smarowania wprowadzono nową pompę oleju z kołami zębatymi o wewnętrznym uzębieniu. Dzięki wszystkim modyfikacjom silnik osiągał moc maksymalną 18,5 kW przy 4600 obr./min i maksymalny moment obrotowy 47 Nm przy 2500 obr./min. Zmianom poddano również tarczę sprzęgła, oprócz tego zmniejszono przełożenie przekładni głównej. W samochodzie montowano większe koła jezdne oraz zębatkową przekładnię kierowniczą z samoczynną regulacją luzu międzyzębnego. Fiat 126 Bis mógł rozpędzić się do 110 km/h, spalał przy tym średnio 5,5 l benzyny na 100 km. Samochód Fiat 126p Bis produkowany był przez zakład FSM w Bielsku-Białej w latach 1987-1991, do chwili uruchomienia produkcji modelu Cinquecento i przeniesienia tam produkcji wersji dwudrzwiowych. Wyprodukowano około 190 361 sztuk Fiatów 126p BIS. W kolejnych latach było to: 1987 – ok. 23 432 szt. (obliczenia własne do sumy j.w.), 1988 – ok. 61 000 szt., 1989 – 57 596 szt., 1990 – 36 364 szt., 1991 – 11 969 sztuk.

Gość Analizatorrr
BMW za 1500 zł http://www.allegro.pl/item853609502_bmw_e30_6_cylindrow_b_g.html Fiat 126 z 1979 roku za 7400 zł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9011375 Fiat 126p 1976 roku za 3000 zł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10837839 Fiat 126p z 2000 roku za 3000 zł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10920654 Maluchy wcale tanie nie są!!!!!

prawda jest taka, że najlepiej chodzić z facetem, który jeździ rowerem i dba o siebie, a nie wozi dupy byle gratem, przynajmniej jest pewność , że wieku 40 lat serducho mu nie piardnie i kipnie na zawał......ale kto by był taki głupi i w wieku 20+ lat myślał o takich bzdetach....

Gość wyzysk wyzysk
A co z pracownikami FSM ??? Tzn Fabryki Samochodów Małolitrażowych, gdzie produkowano maluchy.... Gdzie obiecane akcje??? Sprzedano za grosze zaklad....... A teraz pracuja byli pracownicy FSM za grosze u prywaciarza, u wlocha..... Za 4 razy mniejsza stawke niz koledzy z wloch...

Często się slyszy,że owe "panie"wymagają tego,tamtego...od facetów:):) A co same mają do zaoferowania oprócz samej siebie?(bo w to nie wątpię) Jest przecież równouprawnienie!I gdzie jest napisane,że to facet ma mieć super auto itd.?

Gość Wyzys wyzysk
A co z akcjami dla pracownikow FSM??????? Czy FSM faktycznie byla tak zadluzona,a rzad doplacal do eksportu maluchow? ???? KTo zna odpowiedzi na te pytania???

Gość jaki temat hehehe

Gość sssssssssssssss

Gość uuuuuuuuuuup

Gość Nuniaaa 19
Moj chlopak ma 18 lat i jezdzi maluchem z 2000 roku. Nie widze nic w tym zlego.

Gość maluch to bardzo niebezpieczny
samochod. latwo w nim zginac