Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kapusta1155

TAK ABORCJI

Polecane posty

Gość ROR
"Bycie katoliczka w nieczynnym mozgiem to pieklo za zycia" ;-) ;-) ;-)

Gość Właciwie życzę tym kobietom
które nazywają aborcję morderstwem, żeby same zaliczyły wpadkę. Już nie będa mogły udawać i może wtedy zrozumieją i nabiorą pokory.

Gość btgyyy
to najgorsze, ze innym próbują wmówić, że mają rację

Gość Ja tez mam koleżankę
ostrą katoliczkę, która usunęła trzecią ciążę. Bo nie miała kasy. Ona akurat zamknęła mordę i już nigdy więcej nie wyrzekla złego słowa na kobiety, które się na to decydują. Dotarło do niej, że to może dotyczyć również jej. Wcześniej była nieprzejednana obrończynią głupoty.

Gość do Właciwie życzę tym kobietom
ty przygłupie nie masz litości nad tymi niechcianymi dziećmi, karzesz im żyć w rodzinie gdzie są niechciane, albo oddane jak przedmiot komuś innemu

Gość wyluzuj one i tak usuna

Gość katolki tez to robia
tylko otwarcie obrazaja inne kobiety zeby zagluszyc swoje wyrzuty sumienia

Gość kobiety po aborcji
Nie jestem katoliczką moje kochane, nie burzcie się tak :) To że dziecko w brzuchu jest dzieckiem jest potwierdzone badaniami naukowców! No ale wmawiajcie sobie wmawiajcie.... prosze bardzo. A apeluje tak bo gdy zobaczyłam poziom głupoty postów na tym forum postanowiłam napisać kilka słów prawdy, no ale oczywiście zostałam zjechana! No bo jak mogłam sie sprzeciwić stałym bywalczyniom kafe?? Skandal co nie? A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie? Hmm?? Co teraz wymyslicie? :)

Gość faktem jest ze one sie wcale
nie przejmuja dziecmi, bo nie widza zwiazku miedzy tym o czym krzycza a dziecmi. nawet jak urodza, to oddadza do przytulku lub do zakonnic, bo katoliczki sa zwykle zlymi ludzmi i zlymi matkami

Gość jasnaogóra
"A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie" jezeli nie masz 60 lat to wszystko przed toba malenka. Jak tak prosisz o drastyczne doswiadczenie, to sie w koncu doprosisz. I modl sie zeby twoja wpadka nie byla z gwaltu, w sytuacji, gdy bedziesz bez srodkow do utrzymania dziecka. zal bierze gdy sie czyta takie bezmozgi - i to kobiety!!

Gość uresakldhrvfjdsk
Te głupolce co dokonały aborcji to niż spoleczny :O Znam taką co zamordowała, no i oczywiscie cała wytipsowana wytapirowana, codziennie inne ciuchy ale zabiła bo kasy nie miała :O zal mi was. wszystkie co sa za aborcją wlaśnie tak wyglądają:O Jestem za tylko w przypadku gwału. W innych przypadkach, np. gdy naprawde nie ma sie pieniedzy to naprawde wspólczuje glupoty bo kto się ***** gdy jego stan finansowy jest krytyczny ??!! :O Wyż pozdrawia niż!

O CZYM TU JEST W OGOLE DYSKUSJA,CHCECIE TO MORDUJCIE WASZE SUMIENIE JA NIGDY NIE ZROBILABYM TEGO,NIKT NIE MA PRAWA DECYDOWAC O ZYCIU INNYCH

Gość ROR
"A apeluje tak bo gdy zobaczyłam poziom głupoty postów na tym forum postanowiłam napisać kilka słów prawdy" - dziekujemy za te kilka slow prawdy;-)

Gość używasz slowa morderstwo
dopóki sama nie usuniesz. Każda tak samo robi, chyba że myśli.

Gość ROR
"A apeluje tak bo gdy zobaczyłam poziom głupoty postów na tym forum postanowiłam napisać kilka słów prawdy" - dziekujemy za te kilka slow prawdy;-)

Gość luizzzzzzz
nie przejmuja dziecmi, bo nie widza zwiazku miedzy tym o czym krzycza a dziecmi. nawet jak urodza, to oddadza do przytulku lub do zakonnic, bo katoliczki sa zwykle zlymi ludzmi i zlymi matkami OMG poziom twojej wypowiedzi i zarazem głupoty jest na najniższym poziomie :O brzydzę się takimi jak ty co gadają ni w pięć ni w dziewięc byle by ujawnic swoją głupotę :O

Gość używacie słowa morderstwo
dopóki same nie usuniecie. Zawsze tak to wygląda...

Gość luizzzzzz
nie przejmuja dziecmi, bo nie widza zwiazku miedzy tym o czym krzycza a dziecmi. nawet jak urodza, to oddadza do przytulku lub do zakonnic, bo katoliczki sa zwykle zlymi ludzmi i zlymi matkami Poziom twojej wypowiedzi i zarazem głupoty mnie przeraża :O Brzdzę sie takimi jak ty, co gadają ni w pięć ni w dziewięc :O

Gość ROR
"NIKT NIE MA PRAWA DECYDOWAC O ZYCIU INNYCH" - z tym sie akurat zgadzam - kobieta powinna miec wybor

Gość ROR
"NIKT NIE MA PRAWA DECYDOWAC O ZYCIU INNYCH" - z tym sie akurat zgadzam - kobieta powinna miec wybor

Gość ROR

Gość ROR

Gość do kobiety po aborcji
wiesz co, ja nie zaliczyłam wpadki i już raczej nie zaliczę (50 lat) ale nikogo na sile nie uszczęśliwiałam i nie będę uszczęśliwiała moimi poglądami. Każdy niech robi tak jak mu sumienie dyktuje, a ty nie bądź taka przemądrzała, lepiej pilnuj siebie, obyś nie musiała kiedyś zmieniać poglądu co do aborcji.

Gość iz8989898iz
"A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie" jezeli nie masz 60 lat to wszystko przed toba malenka. Jak tak prosisz o drastyczne doswiadczenie, to sie w koncu doprosisz. I modl sie zeby twoja wpadka nie byla z gwaltu, w sytuacji, gdy bedziesz bez srodkow do utrzymania dziecka. zal bierze gdy sie czyta takie bezmozgi - i to kobiety!! Bezmózgiem to jesteś ty :O Napisała tu wreszcie jakaś mądra kobieta a wy oczywiście siuuuup jadem na nią! gdybys czytała ze zrozumieniem, to byś wiedziała że nie chodzi jej o gwałt tylko o panujące przekonanie że kobieta w ciąży nie nosi w brzuchu dziecka tylko nic nie warty zarodek. Aż trudno mi uwierzyć że kobiety tak uważają! Jeny a ty jeszcze grozisz :O Opanuj sie :O Wątpię że autorka postu skrytykowanego przez ciebie jest na tyle glupia żeby ryzykować gdy nie ma środków do życia :O To jest mój ostatni post na kafe, bo jej poziom mnie po prostu przeraził :O Nie chce mieć nic wspólnego z takimi idiotami jak ty! :O

Gość iz898989898iz
"A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie" jezeli nie masz 60 lat to wszystko przed toba malenka. Jak tak prosisz o drastyczne doswiadczenie, to sie w koncu doprosisz. I modl sie zeby twoja wpadka nie byla z gwaltu, w sytuacji, gdy bedziesz bez srodkow do utrzymania dziecka. zal bierze gdy sie czyta takie bezmozgi - i to kobiety!! Bezmózgiem to jesteś ty :O Napisała tu wreszcie jakaś mądra kobieta a wy oczywiście siuuuup jadem na nią! gdybys czytała ze zrozumieniem, to byś wiedziała że nie chodzi jej o gwałt tylko o panujące przekonanie że kobieta w ciąży nie nosi w brzuchu dziecka tylko nic nie warty zarodek. Aż trudno mi uwierzyć że kobiety tak uważają! Jeny a ty jeszcze grozisz :O Opanuj sie :O Wątpię że autorka postu skrytykowanego przez ciebie jest na tyle glupia żeby ryzykować gdy nie ma środków do życia :O To jest mój ostatni post na kafe, bo jej poziom mnie po prostu przeraził :O Nie chce mieć nic wspólnego z takimi idiotami jak ty! :O

Gość iz898989898iz

Gość iz898989898iz
"A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie" jezeli nie masz 60 lat to wszystko przed toba malenka. Jak tak prosisz o drastyczne doswiadczenie, to sie w koncu doprosisz. I modl sie zeby twoja wpadka nie byla z gwaltu, w sytuacji, gdy bedziesz bez srodkow do utrzymania dziecka. zal bierze gdy sie czyta takie bezmozgi - i to kobiety!! Bezmózgiem to jesteś ty :O Napisała tu wreszcie jakaś mądra kobieta a wy oczywiście siuuuup jadem na nią! gdybys czytała ze zrozumieniem, to byś wiedziała że nie chodzi jej o gwałt tylko o panujące przekonanie że kobieta w ciąży nie nosi w brzuchu dziecka tylko nic nie warty zarodek. Aż trudno mi uwierzyć że kobiety tak uważają! Jeny a ty jeszcze grozisz :O Opanuj sie :O Wątpię że autorka postu skrytykowanego przez ciebie jest na tyle glupia żeby ryzykować gdy nie ma środków do życia :O To jest mój ostatni post na kafe, bo jej poziom mnie po prostu przeraził :O Nie chce mieć nic wspólnego z takimi idiotami jak ty! :O Bye Bye kafaterianki, nie mam zamiaru gnić w tym śmietniku.

Gość iz898989898iz
"A wpadki nigdy nie zaliczyłam, ciekawa jestem dlaczego tak uważacie" jezeli nie masz 60 lat to wszystko przed toba malenka. Jak tak prosisz o drastyczne doswiadczenie, to sie w koncu doprosisz. I modl sie zeby twoja wpadka nie byla z gwaltu, w sytuacji, gdy bedziesz bez srodkow do utrzymania dziecka. zal bierze gdy sie czyta takie bezmozgi - i to kobiety!! Bezmózgiem to jesteś ty :O Napisała tu wreszcie jakaś mądra kobieta a wy oczywiście siuuuup jadem na nią! gdybys czytała ze zrozumieniem, to byś wiedziała że nie chodzi jej o gwałt tylko o panujące przekonanie że kobieta w ciąży nie nosi w brzuchu dziecka tylko nic nie warty zarodek. Aż trudno mi uwierzyć że kobiety tak uważają! Jeny a ty jeszcze grozisz :O Opanuj sie :O Wątpię że autorka postu skrytykowanego przez ciebie jest na tyle glupia żeby ryzykować gdy nie ma środków do życia :O To jest mój ostatni post na kafe, bo jej poziom mnie po prostu przeraził :O Nie chce mieć nic wspólnego z takimi idiotami jak ty! :O Bye Bye kafaterianki, nie mam zamiaru gnić w tym śmietniku.

Gość iz898989898iz