Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihih

Kiedy przestałyście kochać się z partnerem przy dziecku?

Polecane posty

Gość ihih

Oczywiście pytanie kieruję do osób, którym w ogóle zdarzało się kochać z partnerem w obecności niemowlęcia. Nam się nadal zdarza a maluch ma półtora miesiąca. I jakoś tak głupio mi ale warunki lokalowe i sytuacja powodują że na razie jeszcze decyduję się na taki seks.

Gość bellusia
obecnie ma miesiące, łóżeczko w sypialni, oczywiście jak śpi

a interesują mnie odpowiedzi na jedno pytanie : kto uważa że seks przy dziecku -kilku/kilkunasto miesięcznym to coś złego?

Gość współżycie przy dziecku
jest zabronione prawem wy jesteście jakieś nienormalne żeby robic coś takiego przy dziecku:O

Gość jak skonczylo rok to
juz mialam opory... Teraz kochamy sie raz na ruski rok, jak uda sie na chwile pozbyc dziecka.

Gość maaammciaaaa malej uliiiiii25
my mamy coreczke 9 miesiecy.mieszkamy w kawalerce.mala ma swoj kacik i krepuje sie tzn. nie moge sie rozluznic podczas seksu. ale juz nie dlugo wyprowadzamy sie na nowe mieszkanko,.Corcia bedzie miala swoj pokoj i bedziemy mogli sie kochac normalnie. mi brakuje takiej spontanicznisci jesi chodzi o seks.A nie jak teraz jak mala usnie to dopiero cos jest.mimo tego ja mam duzy temperament i czesta ochote na seks.moglabym sie kochac codziennie.ale obecnie kochamy sie 2-3 razy w tyg.

Gość współżycie przy dziecku
tez sobie nie wyobrazam... Ale przez to moje zycie seksualne umiera :O Mamy jeden pokoj, nie stac nas na wieksze mieszkanie :(

Gość moj ma 10 miesiecy
a my kochamy sie gdy spi w dzien czy w nocy lub jak sie bawi w miejscu gdzie nic mu sie nie moze stac do idziemy do innego pokoju na numerek

Gość my sie kochamy przy
dziecko,syn ma pol roku, przecież nawet na nas nie patrzy,bo śpi to co w tym złego?? nie rozumiem

Gość my w jednym pokoju jak narazie
Dziecko wieczorem spi w swoim łóżeczku. Nie wyobrazam sobie zeby majac dziecko moje pozycie z mezem nie istnialo.Przeciez to normalna rzecz. Przeciez nikt tego nie robi doslownie przy dziecko kiedy dziecko nie spi i jest z wami. Tylko kiedy dziecko spi.Ja zaslaniam lozeczko fotelem. Chcociaz majac dziecko skes juz nie jest taki sam.Ja nie moge sie odperezyc wyluzowac, bo krepuje sie obecnoscia dziecka.

Gość bez nicka i podszywów
07:22 [zgłoś do usunięcia] współżycie przy dziecku jest zabronione prawem wy jesteście jakieś nienormalne żeby robic coś takiego przy dziecku obleśni jesteście :O

Gość bez nicka i podszywów
a ta wypowiedź , że narusza się wtedy prawo jest jak najbardziej prawdziwa

Moj synek spi w swoim pokoiku, wiec o tyle mamy dobrze. Gdy byl mniejszy i jeszcze spal w kolysce przy lozku to kochalismy sie na dole w salonie na kanapie albo w innych miejscach w domu :P

Gość rzygi**
a skąd taką macie pewność, że nie obudzicie wtedy swojego dziecka??? myślicie, że dziecko jak się obudzi to już zacznie płakać od razu ?? a może obudzi się i będzie czuwało nasłuchiwając kwiczenia swoich starych przy seksie :O:OO fuuj macie rozum widać gdzie między nogami chyba

Gość syfff sie robi
a jak byłyście w ciąży to wasz mężulek pewnie posuwał was i przy okazji tego dzieciaczka też ? :O

Gość takie zycie
Taaa, to jak się mieszka w kawalerce albo w jednym pokoju z dzieckiem to koniecznie trzeba zapomnieć o seksie, bo co jak się dziecko w nocy obudzi? :o Nie przesadzacie? Nikt normalny świadomie seksu przy patrzącym dziecku nie uprawia :o

Gość a wy chciałaybyście żeby
wasi rodzice seksili sie przy was?:O

Gość nununu
nigdy mi sie to nie zdarzylo!

Gość pewnie na myśl o własnych
rodzicach, którzy robią to przy was robi się wam niedobrze, ale przy swoim dziecku to można?:P

Gość nununu
a sex nie tylko mozna uprawiac w sypialni drogie mamy!

Gość a mi dają 6 choć mam 36
jak poszło do pierwszej komunii i wyspowiadało się z grzesznych obrazków, którego było świadkiem.

Gość takie zycie
Moi rodzice przez 4 pierwsze lata mojego życia mieszkali u rodziców ojca, zajmując jeden pokój z dwójką dzieci. Nie przypominam sobie żadnej sytuacji, kiedy uprawialiby przy nas seks. Może dlatego, że byłyśmy obie za małe, żeby cokolwiek pamiętać, a może dlatego, że kochali się jak spałyśmy, co? Da się? Da. I nie sądzę, żeby komukolwiek przyszło do głowy kochać się przy śpiącym sześciolatku. Ale jeżeli widzicie problem w seksie przy śpiącym niemowlaku to wy macie problem :o Bo chyba logiczne, że w takiej sytuacji nikt nie drze się jak opętany?

Gość OMG a ty sie drzesz jak opętan
a podczas seksu, gdy nie ma dziecka?:O

Gość takie zycie
Nie, nie drę się, ale widocznie niektórzy powyżej się drą, skoro uważają, że seks obudzi dziecko, które będzie skazane na wysłuchiwanie, cytuję "kwiczenia swoich starych przy seksie" :o

Gość takie zycie
kwicze jak opętana bo lubię i nikt mi nie odbierze tej przyjemności niech sąsiedzi wiedzą jak mi się powodzi - trójka dzieci w domu dziecka , 4 w domu - 2 spia na kominku 2 u nas w pokoju jak to robimy...a sąsiedzi wiedzą że nie mamy ograniczen jesteśmy młodzi szczęsliwi kochajoncy

Gość normalnie noz w kieszeni sie
otwiera czytajac niektore wypowiedzi!! Widac co za patologia siedzi tu na kafe :o Juz nie wnikam w to, ze ktores tam uprawiaja seks przy niemowlaku..., ale te wulgaryzmy i jezyk prosto z rynsztoka to takie polskie :o Czytajac fora chociazby niemieckie poziom wypowiedzi jest nieporownywalnie wyzszy od tutejszego mimo, ze ludzie tez pisza anonimowo, ale my Polacy jestesmy chamscy, potwornie wulgarni i ordynarni. I prosze, kafe swietnie to udowania :o Normalnie zalosne! Wstydze sie, ze jestem Polka i pochodze z tak wulgarnego i prostackiego kraju :o

Gość takie zycie
Typowe na kafe - albo podszywy, albo wulgaryzmy i obrzucanie się błotem.

Gość tobie trotyl chyba mozg
ja tylko cytowalam, z wypowiedzi powyzszej :P

Gość takie zycie
Hehe, no akurat z twoją wypowiedzią się zgadzam :D 🖐️