Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihih

Kiedy przestałyście kochać się z partnerem przy dziecku?

Polecane posty

Gość ROR
"Seks to normalna rzecz,wiadomo,ze kazdy tego potrzebuje i nikt nie robi nic na złosc dziecku. Przeciez jak spi,mozna spokojnie sie kochac.A nawet jak wejdzie to wytłumaczyc to co widziało. Boże faktycznie nieraz az wstydzic sie mozna,ze jest sie polakiem... :/ Połowa z was,którzy tak obrażają,moge sie załozyc sama usypia dziecko i idzie sie kochac... Matko co za nietolerancyjny kraj :/" przesadzasz Moja Droga - sa osoby takie dla ktorych odbywanie stosunkow seksualnych w obecnosci, nawet nie mowie ze na oczach, osob trzecich jest nie do przyjecia. Zdaje sobie sprawe z tego ze sa osoby kt lubia byc podgladane i je to ekscytuja - no nie wiedzialam wczesniej ze włączaja w to wlasne dziecko.. nikogo nie obrazam, napisalam wielokrtonie ze kazdy robi jak lubi - zwlaszcza w kwestii seksu. Nigdy nie odbywlama stosunkow seksualnych na oczach dziecka i nie planuje - i to podkreslilam w sowich wypoeidziach. Natomaist szanuje fakt, ze dla Ciebie normalna sprawa jest bzykanie obok spiacego dziecka i ok. gdzie tu nietolerancja? chcesz mojego blogoslawienstwa czy co? ;-) przyjmij do wiadomosci, ze inni maja inny pkt widzenia - aha, i nie robie tak jak napisalas

ROR- Ty nie masz dzieci, prawda? My kochamy się w salonie jak córeczka śpi, tylko, że ona śpi w naszym łózku jeszcze więc nie wiem, czy gdyby spała w swoim łózeczku tez by mi się czasem nie zdarzyło poseksic we własnym łózku:) Piszecie tu o seksie jak o czymś brudnym złym, czymś, czego trzeba się wstydzić. Nie przesadzacie trochę?

Gość takie wszystkie madre
Bo seks w Polsce to powinno się uprawiać po to, żeby zrobić dziecko, a potem to SAMO ZŁO I PATOLOGIA :D Dzieci, które od najmłodszych lat widzą czułość rodziców (nie, nie seks nad głową, wy normalne inaczej zboczuchy), z którymi od początku o seksie się mówi, nie uważają miłości rodziców za "obrzydliwą" :P

Gość ROR
"A my co mamy zrobic? Mamy córkę 10-letnią (ma swój pokój) i syna 3-letniego (jego tapczanik stoi w naszej sypialni póki co),bo oprócz tych dwóch zamknietych pokoi mamy otwart salon połączony z kuchnią? " jak dla mnie to mozecie bzykac sie gdzie chcecie;-) to nie moj problem:-) jak lubicie to bzykajcie sie nawet na tapczaniku spiacego synka - moze sie nie obudzi;-)

Gość ROR
"Dzidzia ja Cie pozdrowiłam jako jedną z nielicznych normalnych" wiesz co nie ma czegos takiego jak norma, zwlaszcza w sprawach seksu - jest moze cos takiego jak zjawiska bardziej i mniej popularne czyli zwane mniejszosciami. dla mnie bzykanie sie przy/na oczach dziecka jest czyms nienormalnym/niezwyklym dla Was moze to chleb powszedni ;-) tak wiec uwazaj - bo ie ma definicji normalnosci, bo nie ma norm np. Wasza normalnosc nie jest moja normalnoscia

ROR, piszesz, że "Nigdy nie odbywlama stosunkow seksualnych na oczach dziecka i nie planuje - i to podkreslilam w sowich wypoeidziach". Bo Ty nie masz dzieci.

Gość ROR
"My kochamy się w salonie jak córeczka śpi, tylko, że ona śpi w naszym łózku jeszcze więc nie wiem, czy gdyby spała w swoim łózeczku tez by mi się czasem nie zdarzyło poseksic we własnym łózku Piszecie tu o seksie jak o czymś brudnym złym, czymś, czego trzeba się wstydzić. Nie przesadzacie trochę?" kochajcie sie gdzie chcecie - mi taka informacja nie jest nawet potrzebna, ja uwazam ze seks jest bardzo waznym elementem zycia dlatego przykladam wage zarowno do jego komfortu jak i realizacji fantazji/marzen w tej sferze - tylko ze w moim przypadku nie wystepuja tam dzieci

belle morelle to przepraszam CIe bardzo 🌼 ROR ja mówiłam ze nietolerancyjny dlatego,ze karci i obsmarowuje kobiety za to ze jak juz są matkami ,to nie zapominają o tym,ze takze są kobietami... Kto tu mówi o kochaniu sie na oczach dziecka?Boże kochanie sie na oczach osób trzecich to nie to samo,co kochanie sie we wsłąsnej sypialni,gdy dziecko juz spi. Odrózniaj troszke te rzeczy :) Nikt tu nie jest zadnym zboczencem,zeby kochac sie na oczach dziecka,juz nie przesadzaj,ze ktos tak robi... Nie wyobrazam sobie kochac sie,gdy małą jest obok,ale jak juz spi,dlaczego nie? Ja ci współczuje,bo znaczy ze twoje zycie seksualne juz zanikło,bo stwierdzilas ze nie kochasz sie nawet jak dziecko spi,wiec pewnie dlatego jestes taka zgorzkniała :) Ze zostałam mamą znaczy,że mam przestac sie kochac? Czy mam może chodzić do hotelu to robic :D ?

Gość juz za taka tolerancyjna
sie nie uwazaj... Dalas juz popis wczesniej. Przytocze pare fragmentow: "czy Wy nie jestescie troche perwersyjni" "wlasnie na rynsztokowa to sie nadaje , co ludzmi powoduje zeby wlasnym dzieciom fundowac cos takiego" "co za egoisci? bzykaja sie obok dziecka bo im sie chce" "skoro zawsze wlasny , nieskrepowany popyt stwaiaja na pierwszym miejscu to ja sie nawt wcale nie dziwie ze nie majac warunkow lokalowych dziecka sie dorobili" "wtedy zostawi rodzicom wiecej czasu na stymulacje waginy mamusi" "zdruzgotalas mnie calkowiecie" "rob jak uwazasz skoro nie uwazalas jak robilas" "mnie to troche zbulwersowalo (bo jestem przeciwniczka w laczanie w igraszki seksualne dzieci w jakiejkolwiek formie)" "ja sadze ze masz nawet bardziej wyuzdane niz ja" "osoba taka zaspokajana jak Ty naprawde powinna byc bardziej wyluzowana" "zal mi sie tych dzieci zrobilo jakos" " "Wpada się do rodziców/oni do was wpadają, zdejmują portki i kopuluja na waszych oczach i nik sie nie gorszy. Przeciez i tak szybko zapomnicie o tym Dziecko przeciez zapomina, normalna sprawa" nic dodac nic ujac" to tylko z jednej strony wielce tolerancyjna kobieto :O

No to RORze drogi daj przykład gdzie mozemy wg Ciebie sie kochac? Moze wynajmowac motel raz na jakis czas a do dzieci baby sitter?

Gość zdruzgotana jestessssssm
My mamy kawalerke 1 duzy pokoj.Corcia ma 10 miesiecy i ma swoj kacik ktory na noc zaslaniany jest takim parawanikiem. Nasze lozko jest z 2 strony pokoju czyli ok. 4m od kacika dziecka.Mala w nocy spi. Wiec co nie moge kochac sie z mezem. A po zatym czy wy uwazacie ze kazdy kto ma dziecko nie uprawia seksu.To jakies przestepstwo karalne.

Gość ROR
"Bo seks w Polsce to powinno się uprawiać po to, żeby zrobić dziecko, a potem to SAMO ZŁO I PATOLOGIA Dzieci, które od najmłodszych lat widzą czułość rodziców (nie, nie seks nad głową, wy normalne inaczej zboczuchy), z którymi od początku o seksie się mówi, nie uważają miłości rodziców za "obrzydliwą" seks jest elementem codziennosci wiekszosci z nas - o seksie sie powinno rozmawiac, zwlaszcza z dziecmi wlasnymi. ale co innego rozmowa a co innego igraszki przy dzieciach - jezlie ktos lubi jeczec przy wlasnym dziecku - nie mam nic do tego ;-)

W sumie sor,bo ty chyba faktycznie nie masz dziecka:) Napisałas nie kochałabym sie,ale skąd mozesz wiedziec co bys robiła jakbys juz była mamą :D

Gość ROR
"Boże kochanie sie na oczach osób trzecich to nie to samo,co kochanie sie we wsłąsnej sypialni,gdy dziecko juz spi" dziecko to osoba trzecia i ja czulabym sie niekomfortowo, Tobie to nie przeszkadza i jest super jazda. spko luz ;-) "Ja ci współczuje,bo znaczy ze twoje zycie seksualne juz zaniklo" tiaa....a zczego to wywnioskowalas ze nie uprawiam seksu? z wypowiedzi ze nie zrobilabym tego w obecnosci spiacego dziecka?;-)

to mamy odpowiedz- ROR nie ma dzieci ;)Rzuca się w oczy. Po co tu wchodzisz ROR, skoro nie jesteś zainteresowana dyskusją na temat tylko obrzucasz błotem dziewczyny? Używając wulgaryzmów sprowadzasz seks do czegoś złego, może masz z tym problem?

Gość ROR
"No to RORze drogi daj przykład gdzie mozemy wg Ciebie sie kochac? Moze wynajmowac motel raz na jakis czas a do dzieci baby sitter?" ja sie zastanawiam gdzie sama bede uprawiac seks - a gdzie Ty to twoj problem, aczkolwiek pomysl z motelem + babysitter jest wedlug mnie oki

Gość ROR
juz za taka tolerancyjna - tak to wszystko moje cytaty - ale wszedzie napisalam ze kazdy robi jak lubi. ja toleruje to ze ktos stymuluje sie seksulanie przy dziecku tylko mnie to zastanawia ;-) a na poczatku zdzwila taka fantazja ;-)

Gość ROR
"My mamy kawalerke 1 duzy pokoj.Corcia ma 10 miesiecy i ma swoj kacik ktory na noc zaslaniany jest takim parawanikiem. Nasze lozko jest z 2 strony pokoju czyli ok. 4m od kacika dziecka.Mala w nocy spi. Wiec co nie moge kochac sie z mezem" az 4 metry? i an noc dziecko zaslaniasz? spoko - mozesz jechac na calego ;-) jesli tylko lubisz w takich warunkach..... ja bym czula sie niekomfortowo, ale ja to ja ;-)

Gość dkw
pewnie, nie kochajcie sie w ogole, urodziłyscie bachory i na tym polega całe wasze zadanie Mohery zakichane- a potem jedna z druga wyje,ze mąż poleciał na inną dupe. A co ma robic, skoro mamusia sobie nie wyobraza kochac się przy śpiącym(!) dziecku- niemowlaku, ktory i tak nic nie kojarzy.. Ale dalej tak moje panie, tylko patrzec jak zostaniecie kopniete w te nieuzywane tyłki

Gość ROR
"Po co tu wchodzisz ROR, skoro nie jesteś zainteresowana dyskusją na temat tylko obrzucasz błotem dziewczyny? Używając wulgaryzmów sprowadzasz seks do czegoś złego, może masz z tym problem?" jestem bardzo zainteresowana to po pierwsze;-) po drugie nie obrzucam nikogo blotem - przciez pisze ze jesli tak lubiecie to luz;-) po tzrcie nigdzie nie uzylam wulgaryzmow:-) to ze napisalam o stosunkach seksualnych czy stuulacji waginy - to sa wulgaryzmy?! nazywam rzeczy po imieniu - dzisiejsze spoleczenstwo jest bardzo zinfatylizowane co widac po nickach typu dzidzia;-) dzidzia to slowo kt dobrze brzmi ale w ustach 4 -latki ;-)

Gość ROR
"Używając wulgaryzmów sprowadzasz seks do czegoś złego, może masz z tym problem?" nie mam jakichs zahamowan w seksie, lubie eksperymentowac - ale bez udzialu dzieci ;-) nie kategoryzuje tez seksu wedlug kryteriow dobra/zla - w przeciwienstwie do Ciebie ;-)

Gość ROR
"to pozbywasz sie dziecka,zeby sie kochac?haha dobra jestes" dobrze Ci radze - nie mierz wszystkich wlasna miarka ;-)

cos ci sie chyba mylło ROR z tym słowem,ale coz widac od braku seksu na główkę pada:) A co ma nick do tego jaka jestem hmmm :)? Jak widac,lubisz narzucac innym swoje zdanie i nie mów ze nie obrazasz,bo wlasnie w kazdej wypowiedzi to robisz. A ciekawosc to pierwszy stopien do piekła,nie wiedziałas :P

to wlasnie ty mierzysz wlasną miarką :) Tu nawet swojego zdania miec nie mozna hehe. I miej tu z kim dyskutowac... :)

ROR- jestes zainteresowana a piszesz, ze nie interesuje Cie kto gdzie się kocha- trochę to niespójne:) Zastanów się, czy wszystko z Tobą OK. Nie sądzę, żeby infantylne było okreslenie "kochać się". Natomiast bzykać się, kopulować, czy stymulować waginę...Hmmm... Jakoś nie pasują mi do kogoś, kto seks lubi i uprawia :)