Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka_rada

choroba męża a seks

Polecane posty

Gość miła jak zawsze
Jeśli każdy miałby dawać porady takie,które druga osoba chce usłyszeć to wątek nie miałby sensu więc lepiej dawać takie które wg odpowiadającego sa dobre nie każdy musi się z tym zgadzać

nie o to chodzi. ujmijmy to w ten sposob - potepiam hipokryzje. a teraz chapeau bas spadam :)

wybraliście autorko , moim zdaniem, najgorsze, raniące was wszystkich. Męża, ciebie i tego trzeciego. Wolałbym trzepać konia, niż być tym trzecim, pewno , jakiś spermiak, więc go nie szkoda. Nie kochacie się tak bardzo, by być ze sobą na dobre i złe i zapewne rozstaniecie, bo jak znajdzie się kto trzeci, stres będzie tak duży, że któreś z was nie wytrzyma.....a jeśli wytrzymasz, to będziesz typową starą niezaspokojoną panną , złą i nie lubiącą wszystkiego i wszystkich.

Gość baśka_rada
Mąz stracił wraz z męskością wszelką chęc na seks. Brakuje mi jego z przed wypadku. Brakuje gorącego oddechu i tego niepowstrzymanego pośpiechu, dotyku. Wraz z utrata genitaliów, bo to o to chodzi wszytsko się skomplikowało. Ten seksualny wulkan zgasł i ani farmakologicznie ani wizyty u specjalistów, wsolne i kazdegoz osobna nie pomogly w odbudowaniu jego libido i wogołe wykrzesaniu jakijkolwiek checi. Ja nie pytam o morale, o to czy dobrze robię czy niewłaściwie, bo to jakby jest nasza sprawa i tak sobie ustalilismy, nie by cos rozwalić ale utrzymać. By każde było zadowolone. Ale jak wiadomo żaden ze srodków złotym nie jest, więc pojawiaja sie okresowe wyrzuty sumienia. Pytania rzucane w niebiosa: dlaczego my? po co tak, przeciez dopiero zaczęlismy wspólna drogę? Nikt nie jest tak non stop szczesliwy, albo wiecznie z czegos niezadowolony. Ja sie martwię teraz o to czy Przyjaciólka nie poda tego dalej, dlaczego tak zareagowała. Przecież zna mnie całe życie, wie jaka jestem, wie jaka jest nasza sytuacja.

Gość miła jak zawsze
Baśka na prawde ci współczuję to co przeżywasz musi być okropne ale czy warto tak zyć?

jako, że jestem realnym cynikiem, najlepiej będzie, jak się rozstaniecie w kulturalny i cywilizowany sposób. Jesteś jeszcze przed trzydziestką, masz szansę ułożyć sobie życie, a on znaleźć kogoś aseksualnego i też ułożyć sobie życie. Jeśli chcesz zostać męczennicą, twoja sprawa, i na drugi raz trzymaj język za zębami

Gość notonieciekawie.
naprawdę ci współczuje.:( i nie dziwię ci się... ale skoro on stracil ochote na sex a nie ma genitaliow to jak chcialas z nim wspolzyc?przeciez to jest niemozliwe

Gość kot a moze kotek
baśka_rada, wszystko jest ok, ty jestes zadowolona, a maz daje przyzwolenie na to i nie ma żalu do ciebie ze sie bzykasz z jakims gosciem. wszystko ok. nie wiem po co sie przejmujesz jakimis glupimi kolezankami. nie doswiadczyly sytuacji, to nie potrafia jej zrozumiec.

Gość ghtfht
tfhthfhf

przypomiał mi się dowcip na tę okoliczność, o drewnianym penisie, i kornikach, ale już aż takim świńkim ryjem, nie bede

Gość lamka 2
miła jak zawsze jaka Ty jestes okrutna EGOISTKĄ! Czy Tobie sie wydaje, ze maz autorki to jest jakas rzecz, ktora po zepsuciu nadaje sie do wyrzucenia?? Przeciez temu czlowieowi juz tak gleboko zranionemu odebrano by ostatnia nadzieje. W takiej sytuacji w jakiej sie znaleźli OBOJE ponosza ten trud, ten zal, te wyrzuty sumienia i wszystko inne. Az nie chce sie komentowac. Autorko troche niebezpieczne jest dla uczuc ta alternatywa, ktora znalazlas, bo mozesz zwyczajnie sie zakochac w tym partnerze od seksu. Natomiast ja nie wiem co ja bym zrobila, moze by mi wystarczylo samozadowolenie, no nie wiem, ale rozumiem Cie doskonale i naprawde wzbudzasz bardzo pozytywne uczucia.

myślę, że nie przetrwa to białe małżeństwo, próbę czasu. Kobiety podchodzą do spraw seksu , odmiennie niz męzczyźni. Dla kobiety , umysł, jest też strefą erogenną, i jak znam życie, porafią się zakochąc, a nawet na pewno w swoim partnerze seksualnym. Natomiast męzczyzna pozbawiony , tych niezmiernie ważnych gruczołów zewnętrznych i wytwarzanych przez nie enzymów, staje się całkiem innym człowiekiem. Osobiście myślę, że po takim wypadku wpadłym w taką depresję i bezdenną rozpacz, że życie by się stało bez sensu. Ale kobiety potrafią poświęcić się, ale przyroda nie znosi pusty, poświęcą się ale jakim kosztem. Mieć jakąś wredną Ksantypę, pełną złości i nienawiści, to lepiej być już uśmiechniętym nieboszczykiem, lub eunuchem w haremie sułtana.

Gość baśka_rada
Dziewczyny chyba mnie jednak lepiej rozumieją. Dziękuję, bo czasem własnie kilka życzliwych słów pokazuje jak warto. Miłośc rządzi się własnymi prawami. Taka indywidualna skala na wytrzymałość, cierpliwosc, zniesienie bólu. A wiesz co blondyn? Ja wole mieć męża kalekę niz takiego dokuczyciela jak Ty i masz racje, to z drewnianym penisem bylo już berdzo niskiego poziomu.

Gość rhttr
milosc nie istnieje-jest tylko sex

Gość baśka może opowiesz
to koniowi, bo nikt normalny ciebie nie zrozumie naiwniaczko

Gość nie zaluj takiej przyjaciolki
ale mimo cichego przyzwolenia meza - nigdy nie mow mu, ze z tego skorzystalas. Jesli Ci dobrze to super ;)

Gość fajne prowo
pewne sprawy należy zachowac dla siebie i tylko dla siebie- mówienie o tym przyjaciółce i to w dodatku pod wpływem alkoholu... fatalny pomysl jak znam życie ona juz powiadamia o tym wasze "dalsze" przyjaciółki, a one jeszcze następne.... za tydzien będzie o tym wiedziało całe miasto

Gość rhttr
miloścnie istnieje

Gość wwwsrthth
kobiety to hipokrytki-pisza ze one jak kochaja to nigdy nie zdradza-tutaj manie przykład......

Gość nie zaluj takiej przyjaciolki
ciekawe ktora z Was, krytykujacych byla kiedys w sytuacji autorki. W jej wieku skazana na brak zblizen z ukochana osoba...

wiem ,ż e kobiety zdolne są do wielu wyrzeczeń w imię miłości, sama napisałaś, że masz jakiś zwierzęcy seks z jakimś gościem. Więc mi tu nie picuj jak kochasz mocno męża, i że jesteś zdolna do wyrzeczeń. Po roku , maximum dwa , będziesz miała innego .....

Gość fajne prowo
no i dobrze, facet by miał nowa babe po miesiącu:D a ona co jakaś męczennica która ma się cale życie umartwiać? w imię czego niby?:O

Gość wwwsrthth
''fajne prowo no i dobrze, facet by miał nowa babe po miesiącu a ona co jakaś męczennica która ma się cale życie umartwiać? w imię czego niby? '' to czemu kobiety piszanatym forum ze one nigdy nie zdradzają

Gość fajne prowo
bo kłamią:D:D zdradzają i kobiety i faceci, życia nie znasz?

Gość wwwsrthth
tak tylko kobiety nie maja honoru idealizujac swoja płeć

Gość fajne prowo
a teraz to juz pierdolisz:D kto niby idealizuje? wyobraź sobie że kobieta TEŻ jest człowiekiem:O a ludzie kłamią, kradną i zdradzają bez względu na płeć a ty albo udajesz albo jesteś dziwny skoro jakaś jedna panna napisała że kobiety nigdy nie zdradzają a ty się tym przejmujesz:D

Gość wwwsrthth
''a ty albo udajesz albo jesteś dziwny skoro jakaś jedna panna napisała że kobiety nigdy nie zdradzają a ty się tym przejmujesz ''' raczej sie dziwie-niekture panny potrafily zabić w imie tezy-''kobieta lepsiejszym gatunkiem człeka jest''' a ty jestes facet czy kobieta....bo jesli kobieta to gratuluje dystansu do samej siebie....

Gość wwwsrthth
''a ty albo udajesz albo jesteś dziwny skoro jakaś jedna panna napisała że kobiety nigdy nie zdradzają a ty się tym przejmujesz ''' raczej sie dziwie-niekture panny potrafily zabić w imie tezy-''kobieta lepsiejszym gatunkiem człeka jest''' a ty jestes facet czy kobieta....bo jesli kobieta to gratuluje dystansu do samej siebie....

Gość fajne prowo
baba jestem a ludźmi nie ma co się przejmować- sama mam koleżankę która zdradzała faceta przez cały okres narzeczeństwa, po czym dowiedziała się biedna że on robił to samo:D i teraz psy na nim wiesza, jacy ci faceci źli itp:D ja się z tego śmieję, przynajmniej mam dobra zabawę jak jej slucham