Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki facet ehhh

Mam 42 lata 3 dzieci, firme i chce sie rozwiesc !

Polecane posty

wzrost,kasa, firma i inne paskuctwa, no i forum erotyczne i to jeszcze przez internet kogos poznac jak go nie widzisz nie slyszysz itd. Skad wiesz jaki ktos jest ? Moze to ten super facet, bo chemia dziala i pasuje albo jakis oblesny koles. Smieszne to, i przerazajace. Jedynie "Borgo Trento" mysli madrze i racjonalnie, i zadaje sensowne pytania. Borgo Trento ile masz lat ?

Gość wiec moze ja
wolnego czasu mam niewiele ale gdy mam i jest cieplo to najchetniej jezioro + las. Nie lubie TV. Wole dobra ksiazke. Wczasy zagraniczne mnie mniej interesuja bo wiekszosc czasu jestem poza krajem.

Gość fruuu do młodszej
mam ten sma problem tylk oze 28 lat i roczna core i to mnie powstrzymuje bo słysząłem ze corki wychowene bez ojcow pozniej spotykaja sie ze starszymi dziadkami. ale poczynilem pierwszy krok , zakrecilem zone spisalismy intercyze pomałuzenska,. powoli wyprowadzam kase za granice a co pozniej zobaczymy.

dobra ja bd o was duzo wiedziec jak podacie znaki zodiaku. a tak poza tym to nie jest fajne z punktu wiedzinia syna czy corki to ze ty ich ojciec szukasz sobie innej i to przez internet. to paskudne

Gość nie rozumiem facetów
Panowie jakie kroki poczyniliście żeby uratować kryzysowy związek? Czy któryś z Was się wysilił?

Gość subaru team
eqo!!!! to może za sponsorujesz jakąś kawę ,przy miłej dyskusji ???

Gość eqo
subaru jesteś zbyt wymagający ;) ;)

Gość nie rozumiem facetów
wszędzie widać obrazek uciemiężonego faceta chciałabym jednak wiedzieć co zrobiliście żeby było lepiej i co doprowadziło do rozkładu w waszych związkach

Gość subaru team
hej no co TY :) na kawę jeszcze mnie stać także nic się nie martw ale masz dość cięte wypowiedzi co mnie fascynuje może da się coś zrobić??

@nie rozumiem facetów Wiesz tu nie chodzi o to kto jest uciemiężony, bo nikt nie jest swiety, ale ja juz mam dosyc. @Borgo Trento , nie mieszkam w Polsce

Gość wiec moze ja
mieszkam nad morzem ale jak wspomnialem duzo czasu spedzam gdzies (w roznych miejscach) w swiecie.

Gość subaru team
no cóż szkoda:(

Gość wiec moze ja
Borgo Trento, sorry ale musze zmykac bo mam gosci. A moze napiszesz? rozgrzeszony@o2.pl

Gość jak nie nadużywasz alkoholu
i nie przeszkadzają Ci dzieci (mam jedno małe) to chętnie zmienię swoje i Twoje życie na lepsze :)