Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferracalina

o co chodzi z tą awanturą -degenerechy ? proszę streścić

Polecane posty

Oczywiście, pomarańczowe nicki również, proszę nie używać inwektyw w stosunku do innych użytkowników. Obrańca Degeneruchów>>>Prawdopodobnie są na przepustce. Ale proszę jaśniej pytanie sformułować bo nie wiem o co chodzi.

Gość
komu w droge temu trampki zayebali😭 spoko, ode mnie to jakies 15min drogi, zobacze co da sie zrobic:classic_cool:

O co chodzi? Dobre dobre... Ale widzę, że Moderacja dziś nie za bardzo kuma, więc śpieszę z wyjaśnieniami. Otóż Degneruchy (nie mylić z Pomarańczowymi Prawiczkami, Pomarańczowymi Gimnazjalistami, Pomarańczowymi Desperatam i h... wie kim jeszcze w Pomarańczu) są IKONĄ. IKONĄ, która odeszła z powodu zachowania rzeczonej Moderacji. A więc złóżmy to: odeszli przez Moderację, a więc kto powinien stanąć na głowie, przekopać cały internet i paść na kolana błagając ich o przebaczenie?

Gość
A więc złóżmy to: odeszli przez Moderację, a więc kto powinien stanąć na głowie, przekopać cały internet i paść na kolana błagając ich o przebaczenie? Mały, czeski Krecik Bobo? :classic_cool:

Obrońca Degeneruchów>>> Zobaczymy co da się zrobić. Na chwilę obecną nie mogę zapewnić, czy wszystko wróci do normy. Psychiczna Kafezdzira>>> Zbędne dogadywanie. Cicho bo teraz ja mówię>>> Również

jaka ikona kafeterii? pierwszy raz slysze o tym nicku/ topiku a wchodze regularnie od 4 lat.. :o nie rozsmieszaj mnie, bardzo dobrze sobie poradzimy bez was, czyli w waszym mniemaniu ikon... pfff w ogole malo kto wchodz na tasiemce tematowe