Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Gość Bułka z masłłem

Czy ktoś chciałby zadać pytanie moim kartom? Postanowiłam powróżyć komuś. Jeśli znajdzie się chętny to proszę o imię, datę ur i pytanie. :)

Gość ja tak jedan
anna 1985 czy on sie zmieni??

Gość Bułka z masłłem
nie wiem jaki on :)

Gość jakie oszustwo
anna 1985-12-12 stas 1981-12-05 kiedy szczescie sie do nas usmiechnie i znajdziemy dobra prace?

Gość ja tak jedan
ale ja wiem ty masz tylko powiedziec czy sie zmnieni :P

Gość Bułka z masłłem
anna 1985-12-12 stas 1981-12-05 oboje jesteście w dobrych latach numerologicznych w tym sensie dobrych, że powinno pojawiać się wiele możliwość, powinna być zwiększona ruchliwość on jest w 3, a Ty w 5 roku numerologicznym, a to znaczy, że byłoby nie lada wysiłkiem, żeby pozostać bez pracy aż do września, no ale zaraz zobaczę w kartach + nie wiem też co rozumiesz przez "dobrą" :) ale już patrzę

Gość jakie oszustwo
"dobra" zeby mozna bylo wyżyć z wypłaty:) a tak na marginesie nasza córka tez jest z dnia 12 tylko innego miesiaca;)

Gość jakie oszustwo
ale ze mnie gapa teraz widze ze mialam napisac innaczej daty moj maz jest z 12 maja:) a nie 5 grudnia sorki za blad:)

Gość Bułka z masłłem
Wychodzisz mi w kartach jako Królowa mieczy, zakładam zatem, że masz kompetencje, żeby nie podjąć pierwszej lepszej pracy, ale też stawiać jakieś wymagania. Coś sobą reprezentujesz. Już w przełożeniu widziałam, że będziesz w życiu podejmować jeszcze naukę, zresztą karty bardzo do tego zachęcają. Do podjęcia jakiegoś nurtu nauki, do poszerzenia wiedzy i umiejętności. Widzę także, że mniej więcej od listopada ciemne chmury zebrały się nad sobą, właśnie takie umartwianie się z powodu brak pracy, czarne wizje etc. Pokazane jest, że martwisz się o cały świat, bo własnie nie tylko o siebie, ale i partnera. Co do pracy - dobra, stała posada, taka w której ma się pewne miejsce, to dla mnie znak Barana, czyli mniej więcej kwiecień. Wydaje mi się, że możesz objąć stanowisko po jakimś mężczyźnie, który zmuszony był zrezygnować, wyjechać etc. Jeśli chodzi o to jak ta praca przyjdzie do Ciebie, to widzę 2 możliwości i karty zachęcają, aby realizować poszukiwania przez Internet - zdecydowanie, w jakiś znanych firmach, tzn. takich, których nazwa coś znaczy, renomowanych i z tradycją.

Gość Bułka z masłłem
od razu założyłam, że jest z 12 maja :), zresztą numerologicznie to niewiele zmienia

Gość jakie oszustwo
faktycznie od listopada zle w moim zyciu sie dzieje i bardzo sie martwie, dziekuje pozdrawiam

Gość mrofeczkaaa
Gosia 02-04-1983 Czy w przyszlym roku bede mieszkac we wlasnym mieszkaniu?

Gość Bułka z masłłem
jeszcze o mężu napiszę :) Pierwsza karta to od razu - 5 monet, która pokazuje mi, że bardzo źle się dzieje na polu materialnym. Przy czym u męża widzę sporo obaw, sporo iluzji, tzn. u Ciebie też to było, ale mąż widzę, że popada w stany naprawdę sporych lęków, takiego trochę oderwania od rzeczywistości, "co by było gdyby", " a miało być tak pięknie" etc. Widać, że martwi się o Was i bardzo "wchodzi" mu to na ambicję. Widać też, że trochę czuje się nied dooceniony, że zaczyna łapać spore kompleksy własnie przez tę sytuację. Tworzy mu się w głowie taki niefajny system oczekiwań i możliwości. Ale przechodząc do rzeczy - pracę na pewno znajdzie, sądzę jednak, że Ty możesz znaleźć ją pierwsza. Dla mnie u niego spory ruch, to realnie jest dopiero połowa roku, może lipiec (znak Raka) Nie to, że do tej pory nic nie będzie ale szukamy czegoś stałego. Ta praca może wiązać się z dojazdami, jego szefowa to najprawdopodobniej kobieta. No i pokazane jest, że w jakimś sensie nie zostanie uznane jego wykształcenie, kompetencje, coś zostanie podważone. Ale pracę dostanie. Będzie jednak w niej trochę szarapania się. Powodzenia :)

Gość jakie oszustwo
jeszcze raz dziekuje czesc spraw ktore napisalas juz sie zgadzaja;) fajnie ze jest ktos kto naswietlil mi pare spraw:)

Gość Bułka z masłłem
Gosia - zdecydowanie karty pokazują przeprowadzkę. Też wydaje mi się, że ona nastąpi tak w połowie roku, mniej więcej w znaku Lwa widzę ruch. Wiosną ta w ogóle zacznie być podnoszona. Nie wiem prawdę mówiąc kiedy to będzie dokładnie, ale karty pokazują, że "wyrobisz się" w 2010 roku. A zima to dla mnie już dbanie o to mieszkanie, wyposażanie go, czynienie go swoim (9 denarów). Tylko tak ... nie podałaś za wiele informacji i ciężko mi to interpretować, ale mam wrażenie, że będziesz załatwiać jeszcze sprawy urzędowe, albo kredyt, albo pożyczka (jakby nie było, widać, że to mężczyzna wystawia rękę z monetą). Wydaje mi się też, że w jakiś sposób musisz już zmienić miejsce zamieszkania, wewnętrzna potrzeba, albo nacisk z zewnątrz, ale póki co całość działań to było trochę tak - krok do przodu, dwa do tyłu. Po wiośnie otworzy się możliwość i zawalczysz o to swoje mieszkanie. :) Powodzenia

Gość Bułka z masłłem
dzięki za informację zwrotną, od wielu lat zgłębiam karty, ale rzadko wychodzę z nimi do ludzi jakie oszustwo - jakbyś mogła mi napisać jeśli coś się nie zgadza, to byłabym wdzięczna

Gość jakie oszustwo
czy mozesz sie odezwac do mnie na gg? 12712219

Gość agagagas
ja 22.01.1974. on 13.07.1973. czy jest inna kobieta? z gory dziekuje bardzo:)

Gość nitq min
Kasia 20.09.1984 . Czy jeszcze kiedyś będę miała dziecko ? :( Kiedy ?

Gość Bułka z masłłem
powróże tym, którzy się wpisali i dość na dziś :)

Gość Bułka z masłłem
nie korzystam z gg, a o co chodzi? masz jeszcze jakieś pytanie? :)

Gość Bułka z masłłem
agagagas - możesz podać imiona? proszę :)

Gość agagagas
Agnieszka,Jarek

Gość mrofeczkaaa
oki , dziekuje za odpowiedz, tak bardzo juz tego potrzebuje aby wyprowadzic sie do swojego mieszkania

Gość Stannystanny
Bulko droga, nie postawilabys mi tez kart? Kurde tak mi zalezy... Wlasnie sie rozwodze, nie wiem co dalej... Jesli nie masz czasu, ochoty, to trudno... Ale w razie czego podaje dane i pytanie (moze akurat raz dopisze mi szczescie) 25.03.1979 Anna Co bedzie dzialo sie w moim zyciu w przyszlym roku?

Gość agagagas
bułeczko wrozysz mi?

Gość Bułka z masłłem
Kasia - pytanie w Twoim przypadku jak najbardziej na miejscu. :) Jesteś numerologiczną 6, do tego 2 z dnia. Czyli potrzeba dawania miłości i stworzenia obok siebie atmosfery rodzinnej, ludzi 'do kochania" jest nieodzowna. Numerologicznie najpierw podejdę do sprawy, jeśli pozwolisz. Jesteś w 9 roku numero i do końca września 2010 nie radziłabym starać się o dziecko. Nie jest to dobry czas na prokreację, w ogóle na zaczynanie czegokolwiek, raczej na godzenie się z tym co odeszło. Kolejna sprawa ... tak naprawdę nie powinnaś się spieszyć z posiadaniem dzieci. Rozumiem tę potrzebę u "6", ale do 2015 roku jesteś w cyklu formującym 9, co oznacza, że powinno się stawiać na rozwój siebie, uczenie się siebie, naukę, na poznawanie swojej nieco pokręconej i wyobcowanej natury. :) Potem cykl produktywny to u Ciebie 2, czyli właśnie to rodzinne szczęście i spełnienie. + uderza w Ciebie teraz pierwszy punkt zwrotny 11, który powoduje sporo strat, chaosu. A co do kart - będziesz matką. Pokazane jest, że - moim zdaniem - urodzisz córkę. I najprawdopodobniej urodzi się ona zimą. Będzie to jednak ciąża, która jest wypracowana, albo którą trzeba podtrzymywać. Od razu uspokajam, że nie widzę jakiegoś nieszczęścia, a wlaśnie odpowiednią opiekę i chuchanie na zimne. Widać też, że najprawdopodobniej urodzisz przez cesarskie cięcie. (as mieczy) Mam pytanie: czy byłaś już kiedyś w ciąży? Jako dominanta pokazała mi się bowiem 10 mieczy.

Gość Bułka z masłłem
agagagas - teraz wróżę skoro mam już imiona, chwila :)

Gość nitq min
Byłam w ciąży. Straciłam ją. Serdecznie dziękuję za wróżbę.

Gość Bułka z masłłem
nitq min - no właśnie, w koronie układu pokazała się ta 10 mieczy, czyli bolesna stara ale nie widać żadnych powodów, żeby to się mało powtarzać, żebyś nie mogła mieć dzieci, będzie dobrze choć ja zaczekałabym minimum do pażdziernika z próbami :)