Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Gość Stannystanny
Bulko jest szansa, ze mi tez postawisz karty?...

Gość nitq min
Bułka z masłłem: staram się już tak długo, że już nie robię sobie nadziei. Wzruszyłam się niesamowicie jak przeczytałam co napisałaś. Serdecznie dziękuję. A z tym, że powinnam poczekać ... możliwe, ale nie sądzę, by udało się w najbliższym czasie. Jeszcze raz dziękuję.

Gość aniaaxd2
Ania 29.03.1990 Jak pujdzie mi matura , i czy wyniki rezoansu magnetycznego beda dobre .

Gość Bułka z masłłem
Agnieszka - hmm no faktycznie Jarek nie wygląda mi na najłatwiejszego partnera, bardzo dużo 4, sporo "patentu na rację" i krytykanctwa, poza tym 13 z dnia - czyli obciążania karmiczne ale Ty też nie jesteś taką kobietką, co chodzi i wącha kwiatki i pisze wiersze :) jeśli chodzi o związek Wasz to hmm nie lubię pisać o takich rzeczach, zwłaszcza właśnie na odległość, ale sądzę, że Twoje podejrzenia są słuszne jesteś w 2 roku numerologicznym i chłoniesz wszystkie emocje jak gąbka, wiele wyczuwasz, no i potrzebujesz więcej ciepła, uwagi, a tu napotykasz na problem położyłam układ partnerski i w pytaniu o to co on wnosi do związku pojawiła mi się Kapłanka, dołożyłam karty - Gwiazda czyli hmm no mówiąc najbardziej elegancko - tajemnica związana z kobietą W głowie - 3 monet, czyli jakby nie było trójkąt, w sercu oczekiwanie, patrzenie na to jak rozwiąże się sytuacja, widać też, że ta kobieta (ponownie wychodzi w karcie Księżyca) jest dla niego właśnie jakaś nieodgadnioną, kimś kto jest jakby życiem sekretnym, sądzę też że on aktualnie rozdziela uwagę, względy, pieniądze? pomiędzy swoje dwa życia ale też jawi mi się to wszystko jako jakaś ułuda właśnie, czyli nie realna kobieta z krwi i kości, a takie właśnie chodzenie na boki, rozważania etc. Nie ma co o tym pisać, dodam tyle, że to Ty podejmiesz jakieś działania zmierzające do rozwiązania tego. Widać szybkie cięcie po Twojej stronie (sprawiedliwość), ale jednocześnie w przyszłości kontakty i próby ocalenia przeszłości. Nie wiem co jeszcze napisać, nie widzę, żeby w najbliższym czasie mężczyzna chciał rozwiązywać Wasz związek. To będzie Twoja decyzja, karty na to wskazują.

Gość aniaaxd2
Ania 29.03.1990 Ariel 14.06.1991 czy nasz związek jest na całe życie , i jak nas się będzie układało ? czy Arie ma zamiar się oświadczyć ?

Gość Bułka z masłłem
nitq min - chciałabym jeszcze dodać (patrząc w Twoją numerologię), że naprawdę będąc w cyklu formującym 9 trochę podejmujesz niedziewiątkowe działania. :) Rozumiem tę wielką potrzebę miłości i posiadania kogoś, kogo można bezwarunkowo kochać, ale to naprawdę nie jest ten czas. Będziesz matką, jeśli cokolwiek znam się na tych cyferkach ( a chcę wierzyć, że tak :) ) to jestem o tym przekonana. Ale właśnie te lata po 2014 r. będą z tego punktu widzenia najszczęśliwsze. Zresztą już od pażdziernika wchodzisz w 1 roku numerologiczny i w 5 osobisty i może Ciebie spotkać miła niespodzianka. :)

Gość rykkkk
julianna 06,12,1975 co mnie czeka w 2010r

Gość Stannystanny
Nie chce, zebys myslala, ze jestem bardzo upierdliwa. Ale czytam Twoje wrozby buleczko i tak bardzo mi zalezy, zebys i mi postawila karty. Znajdziesz jeszcze chwilke? Czy mam sobie isc...

Gość Bułka z masłłem
Agnieszka - może nie najszczęśliwiej się wyraziłam z tym chodzeniem na boki. :O Szybciej piszę niz myślę. Ale spojrzałam jeszcze w karty i znowu widzę Kapłankę

Gość agagagas
dziekuje serdecznie, potwierdzilas moje przypuszczenia, wiesz jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy, co do mnie wszystko sie zgadza- wiec ,, ja tak to zrozumilam ze jest inna kobieta tak? chcilam jeszcze zapytac - czy jest mozliwosc płatnej wrozby u ciebie???? widac z tego co piszesz Twoje wrozby sa z sensem,

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny - dobrze, powróżę jeszcze Tobie. Miło mi, że czekałaś. Choć przyznam,ze takie bardzo ogólne pytania o przyszly rok są trudne dla mnie. Już zobaczę, co karty pokażą. :)

Gość nitq min
Bułka z masłłem czyli będę musiała czekać aż do 2014 ? Czy źle rozumiem ? Nie bardzo rozumiem dlaczego tak wychodzi. Mamy dom na wykończeniu, odpowiednie warunki, dobrą pracę ... Tylko Maleństwa brakuje Nam do szczęścia. Jakie mogą być skutki tego, że mimo wszystko nadal będę się starać i jeśli się wreszcie uda ?

Gość Stannystanny
Jejejej baaaardzo Ci dziekuje. Wiem, ze pytanie ogolne. Ale uwierz mi zycie zawalilo mi sie ostatnio. Maz powiedzial, ze chce rozwodu. Nowa kobieta... Zgodzilam sie. I teraz tylko mam wielka niewiadoma przed soba. Co teraz ze mna bedzie? Jak sobie poradze sama. Dlatego to tak ogolnie brzmi... Baaaardzo Ci dziekuje za pomoc.

Gość rykkkk
bardzo proszę nie omijaj i mnie bułeczko serdecznie dziękuję

Gość agagagas
buleczko , wiec jest inna kobieta? czytalam kilkakrotnie twoja wrozbe, jestem pod wrazeniem , naprawde

Gość rykkkk
mnie się chyba nie udało załapać na karty ,ale zyczę wszystkim aby ich dobre wróżby się spełniły a bułeczce ,żeby życzliwość ludzka nigdy jej nie opuszczała,

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny - Aniu, najpierw jak zwykle nieco numerologii. Od razu napiszę, że jeśli już wyszłaś za mąż, to masz jakby zapisane dwa domy, dwa śluby. Wejdziesz bowiem w swój drugi punkt zwrotny "6" i wówczas będzie wielki potencjał, aby właśnie stworzyć sobie swoje życie niejako od nowa, z dużo większymi pokładami ciepła. Dla mnie to jednak jest minimum 2015 rok. Pierwszy związek zawarty był pod wpływem wibracji 1 i 3, czyli trochę na zasadzie "a bo chcę" (1), albo z powodu ciąży (ta 3). Chodzi o to, że w pierwszym przypadku mogło to być takie trochę - jestem samodzielna, jestem dorosła etc. Jesteś też kobietą, która mogłaby oprzeć całe swoje życie na intuicji, 9 z drogi życia, 7 z dnia, Ty tak wiele czujesz, tak wiele wiesz... Często przeżywasz wszystko do wewnątrz i tu proponowałabym popracować na sobą, żeby więcej okazać, ujawnić sie nieco. Ach no i świetnie operujesz słowem, potrafisz tak powiedzieć, zeby zabolało. Paradoksalnie jeśli mąż zdecydował o rozwodzie, to dobrze, że on odbędzie się w Twoim 3 roku numerologicznym (dobrze, żeby udało się go przeprowadzić do października), gdyż mimo okoliczności to właśnie dość sprzyjający dla Ciebie czas i sporo mogłabyś 'ugrać". Zobaczę co podpowiadają karty.... Wiosną będziesz odczuwać, że juz za wiele jest na Twojej głowie, na Twoich barkach (10 buław), czyli jednak przygniotą Ciebie te problemy. Takie pochlipywanie i nocne zamartwianie widzę jeszcze (oczywiście nie non stop) do znaku Bliżniąt. Faktycznie musisz tu sporo pracować nad sobą, nad tym, żeby za bardzo nie uciekać w iluzję, zwłaszcza, że w koronie stoi 7 pucharów, czyli takie trochę mrzonki i marzenie o lepszym jutrze. a tu trzeba działać. Jakkolwiek uznasz, że to jest mało pradopodobne wydaje mi się, że małożnek może mieć jakiś przypływ uczuć, trochę takie palcem na wodzie pisane sygnały z jego strony, trochę wnoszenia chaosu do relacji. Jakby miał jakieś dziwne nawroty powinności, obowiązkowości, a przy tym jak to u Rycerza Pucharów niezdecydowania i sentymentu. Wydaje mi się więc, że cala sprawa może się przedłużać, ciągnąć i działać na Ciebie destruktywnie. Bo mimo, że będziesz już sama (eremita przy 9 pucharów) to jeszcze będziesz jakby takim emocjonalnym bluszczem opleciona, w zawieszeniu.

Gość Bułka z masłłem
agagagas - dziękuję za miłe słowo, co do płatnej wróżby to nie praktykuję tego, mam inną pracę, a tarot to jedynie moja pasja :) jeśli chodzi o tę drugą, to nie wiem na ile to jest zaawansowane, wydaje mi się, że bardziej sprowadza się do sekretności, może do upominków, do rozdzielnia swojej uwagi, niż do snucia planów na przyszłe życie jeśli o to chodzi, to Ty jesteś kobietą oficjalną i jak mówiłam nie sądzę, żeby - przynajmniej teraz - chciał to zmieniać

Gość Bułka z masłłem
jeszcze 3 osoby napisały, zachowam sobie ten temat i tym, którzy do teraz się wpisali postaram się odpowiedzieć ale teraz muszę odłożyć karty proszę jednak, żeby już nikt mnie nie prosił, bo nie potrafie odmówić :)

Gość agagagas
szkoda. myslalam ze moge sie z Toba umowic na płatna wrozbe,i zapytac o wiecej szczegolow gdyz tu nie chce naduzywac twojej serdecznosci:) raz jeszcze dziekuje, potwierdzilas moje przypuszczenia.

Gość Stannystanny
Bardzo ci pieknie dziekuje. To fascynujace, ze na podstawie kart jestes w stanie tak wiele o mnie powiedziec. I musze sie z toba zgodzic. :) Dziekuje tez za ostrzezenie co do wiosny. Postaram sie wiec ujarzmic moje marzycielskie zapedy i zajme sie praca i proba przetrwania. Nie bede klamac, ze liczylam, ze wywrozysz mi ksiecia na bialym koniu /konkretnego ksiecia/, ktory potwierdzi, ze decyzja o rozwodzie byla ok i zaczne nowe, szczesliwe zycie... Ok, juz przestaje marzyc. :) Baaardzo Ci dziekuje. A co niestabilnosci meza, to taka hustawke fundowal mi ostatnie pol roku. Nawet jesli rzeczywiscie w przyszlym roku zacznie sie zastanawiac, to dla mnie to juz zakonczona sprawa. Nie mam ochoty juz do tego wracac. :)

Gość Stannystanny
Aaaaa i jeszcze jedno. Decyzja o slubie rzeczywiscie byla malo romantyczna. Chodzilo o pozwolenie na prace. Mieszkam za granica. :)

Gość Bułka z masłłem
Ania 29.03.1990 - jeszcze Tobie napiszę o tej maturze. Rozumiem, że chodzi o ten rok? Nie mogę się opanować i nie napisać, że pytanie "jak mi pujdzie matura' nie wróży dobrze. :) No i znowu mamy 6, z 11 (2) z dnia. Czyli 9 rok numerologiczny, być może nie jest to najszcześliwszy czas na pisanie matury, ale jednocześnie właśnie przez to, że niewiele jest innych bodźców (typu szalona miłość), mozna skupić sie na nauce i własnie zakończyć różne sprawy. No a jakby nie było matura jest zwieńczeniem pewnego etapu. No i tak... pójdzie Tobie ona bardzo dobrze. Na pewno ją znasz, sądzę też, że otworzą się przed Tobą jakieś drzwi. Pozwoli Tobie ona trochę pomarzyć na temat przyszłych planów, coś ułatwi. Jeden przedmiot i to mam wrażenie, że najbardziej ścisły (związany z denarami), albo taki o hmm tradycji rodzinnej może pójść nie tak wspaniale jak planujesz, ale też ok. Jednym słowem - zdasz. Nie wiem czy jesteś w związku, czy w kimś zakochana, ale mam wrażenie (przy okazji karty pokazały), że mniej więcej późnym latem możesz się zakochać w Panu spod znaku Skorpiona lub Strzelca. :)

Gość nitq min
Bułka z masłłem nie chcę nadużywać tego, że jesteś złota kobieta, ale strasznie poruszyło mnie co napisałaś. Jeszcze tylko jedno pytanie : czyli będę musiała czekać aż do 2014 ? Czy źle rozumiem ? Nie bardzo rozumiem dlaczego tak wychodzi. Mamy dom na wykończeniu, odpowiednie warunki, dobrą pracę ... Tylko Maleństwa brakuje Nam do szczęścia. Jakie mogą być skutki tego, że mimo wszystko nadal będę się starać i jeśli się wreszcie uda ?

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny - no to bardzo klasycznie z tym ślubem. :) Właśnie motylki, patrzenie sobie w oczy i ciepło domowe to jest ten drugi związek. A pierwszy był jednak pod wpływem 1, a ta 3 to w takim razie nie ciąża, a właśnie obcy kraj, wyjazd (też typowe). Bardzo dziękuję za informację, bo też się w ten sposób uczę, to bardzo dla mnie cenne. Co do tego jedynego, to mogę obiecać, że będzie, będzie. :) Tylko poczekaj jeszcze na niego, już mi karty sygnalizowały, że jak odejdzie to co teraz męczy, jak zrobisz miejsce, to wszystko przyjdzie. A co do męża, to niezależnie czy on jeszcze będzie miał nawroty uczuć, pokazane jest to jako rozwiązane docelowo, żeby właśnie mogła realizować się aura 6. Powodzenia!!