Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

ja mam takie pytanie .. czy ten mężczyzna ma ułożone życie czy on jeszcze żyje w ogóle od 5lat jest za granica chciala bym sie dowiedzeć czy jest szcześliwy i czy ma nową rodzine z góry dziękuje:) Artur 17.05.1970

Gość Stannystanny
Droga Anno, Nie zdziwie sie, jesli moja prosbe zignorujesz. Dostalas tyle nowych wpisow. Ale... Musze zapytac. Przezywam teraz trudny okres. Moj eks wyprowadza sie powoli, za oknem zima okropasna, w pracy stres a mojego "przeznaczenia" od miesiecy nie widzialam. Ogolnie kiepsko ze mna. Ale najbardziej mi zalezy, aby dowiedziec sie co bedzie z moim eks. Wiem, dziwnie to brzmi. Ale to co on ze mna teraz wyprawia jest jeszcze dziwniejsze. Kopie mnie psychicznie do krwi, po chwili slodki jak mandarynka. Chce spokoju. Chce wiedziec, ze sie wyprowadzi. Chcialabym wierzyc, ze zakonczymy to z klasa. Bardzo pomogly by mi Twoje karty, ktore powiedzialyby nieco o jego przyszlosci. On, Krystian 25.04.1969. Z gory dziekuje Ci, gdybys znalazla chwile czasu. Pozdrawiam serdecznie A.

Gość Meredith79
Droga Anno! Może kiedys przeczytasz ten post i przypomnisz sobie mnie. Twoja wrozba znajduje sie kilka kart wczesniej... Okazalo sie, że juz w czasie pytania o nią, ja bylam w ciazy.... Ale mialas rację... Karta Umiarkowanie nakazywala ostrożnośc.. poronilam 7 dni temu. Na kolejną ciaze trzeba mi bedzie jeszcze poczekac. To niesamowite, ze Twoje karty pokazaly to, co nieuniknione. Umiarkowanie.. Teraz czeka mnie umiarkowanie, czekanie na kolejna mozliwosc prob. Kiedys w koncu sie uda... Pozdrawiam