Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Gość Bułka z masłłem
Agnieszko dodam jeszcze, że ten Przemek to musi być bardzo kochliwa natura, żeby nie powiedzieć "babiarz". W każdym razie takie skomasowanie "6" najczęściej tak sie objawia.

Gość wielbicielka pomaranczy
wróżko a wrocisz jeszcze kiedys na ten topik ? czy juz go zamykasz?

Gość bardzoprosze
Dziekuje juz teraz z calego serca i ciesze sie...

Gość Bułka z masłłem
bardzoprosze - przede wszystkim jesteś numerologiczną 8 i proszę mi o tym nie zapominać :) oznacza to, że jesteś wewnętrznie silna i w życiu dasz sobie radę, skądś te siły czerpiesz i nie upadniesz z byle jakiego powodu, więc trochę więcej wiary w siebie polecam i mniej marudzenia :) bo ja rozumiem, że ta 7 z dnia daje taką wrażliwą i lekko rozdygotaną naturę, ale naprawdę jako 8 przetrwasz, zawsze ocalejesz. :) Teraz tak: jesteś w 2 roku numerologicznym i znowu klasycznie się to objawia atakiem wrażliwości i strachu. Do końca września będziesz tak sobie dumać na tym czy sobie w życiu poradzisz, czy się wszystko ułoży, czym sobie zasłużyłaś na takie problemy etc. Potem powinno się to skończyć i rok 2011 zdecydowanie zaliczysz do bardziej udanych. Obiecuję. :) Zaraz sięgnę po karty.

Gość bliskaxyz
dziękuję raz jeszcze... teraz siedzę i myślę...;) ech i nie wiem, co tak naprawdę będzie dalej, ale dopóki jest nadzieja..... :) pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szczęśliwego nowego roku (i samych trafionych wróżb oczywiście;) )

Anetta 04.05.1971r. Witam serdecznie w Nowym Roku!!Prosze mi powrózyc była bym bardzo wdzięczne. Jestem 5 lat po rozwodzie i chciałabym się dowiedzieć czy znajde w b.r.moja druga połowkę???

wróżko- odpisz czy jeszcze tu wrócisz?

Gość Bułka z masłłem
bardzoprosze - jakoś ciężko mi się dla Ciebie stawia karty, ciężko je interpretuje, wybacz jeśli chodzi o życie uczuciowe, to w koronie widać bardzo duże zniechęcenie i taki krzyk rozpaczy, na zasadzie takiej, że to już się trochę Tobie przejadło, jesteś zniechęcona, rozczarowana, a jednocześnie już gotowa, żeby sięgnąć po uczucie i karty jakby mi ciągle mówiły o przeszłości, o odejściu jakiegoś mężczyzny, o zmęczeniu sytuacyjnym, mężczyzna prezentuje mi się w karcie króla denarów, czyli ktoś z pozycją, z pieniędzmi, a z jakiś powodów jakby ta miłość nie mogła sie dokonać, no nic, to tak karty wyrzucają strzępki informacji co do teraz to jesteś pokazana jako kobieta atrakcyjna, potrafisz o siebie zadbać, nie masz też pstro w głowie i to może sprawiac, że możesz też wysoko mierzyć, ale ja ten stan nazywam taką ekskluzywną samotnością dla mnie pierwsza szansa na nową osobę, to jest mniej więcej od stycznia 2011 (2011!) roku mężczyzna najpradwopodobiej ze znaku wody, stawiałabym na Skorpiona, nie jakiś starszy do Ciebie, mniej więcej rówieśnik, być może obcokrajowiec, albo ktoś, kto związany jest z zagranicą, może być także rozwiedziony finansowo nie będzie to najlepszy rok, wychodzi mi w 2 denarów, czyli tzw. "mało pieniędzy", trzeba będzie odpowiednio żonglować owym denarem, nie jest to rok w którym będziesz bezrobotna, pokazuje mi się bowiem konieczność zakasania rękawów, wydajesz się też być osobą stosonkowo dobrze wykształconą, karty znowu mówią o sporej mądrości, ale i tendencji do zapadania się w siebie, uważaj na to

Gość Bułka z masłłem
co do tej umowy o pracę, to właśnie mam problem, który sygnalizowałam :) bo z jednej strony pokazuje się konieczność walki o swoje, obrona, też jakieś czekanie, dla mnie mimo, że mówisz, iż w styczniu ma być decyzja, jest jakiś marazm, czekanie jakby do znaku Ryb, i mimo, że nie układa sie to w sielankowy obraz, zaraz obok staje karta Gwiazdy, czyli nadziei na pozytywne rozwiązanie

Gość Bułka z masłłem
wielbicielka pomaranczy - może wrócę, mam ten topik w zakładkach, ale nie chce się konkretnie umawiać, robię to w wolnych chwilach, hobbystycznie :)

ok. to super. tez bede zagladac i mam nadzieje ze znajdziesz jeszcze czas i chce na wrozenie:) pozdrawiam

*chec

Gość Bułka z masłłem
bardzoprosze - jak to oceniasz? męczyłam się z Tobą jak z nikim :D

Gość SEMPRE CON ME
a ja sie przez te durne karty tarota nabawilam psychozy.i nie wiem teraz jak isc do przodu bo ciagle mam przed soba to co karty pwiiedzilay i ciagle sie boje ze sie nie uda bo ja nie chce zeby bylo jak w kartach tylko całkiem odwrotnie(: i co mam niby robic czekac z załozonymi rękami?nie.bede walczyc.jakies cholerna sztanskie karty nie beda decydowac o moim zyciu!!!PRECZ Z TAROTEM!!!

Gość bardzoprosze
Kochana bulka z maslem, Dzieukuje Tobie z calego serca i goraco pozdrawiam.Przepraszam bylam zajeta i nie moglam odpisac. Kazde slowo, kazde jedyne slowo krote napisalas zgadza sie !!! Jestem zupelnie oszolomiona i nie moge sobie wytlumaczyc jak Ty to robisz???Jestes genialna !!! Mowie bo znam sie na tym i odwiedilam juz bardzo duzo wrozek i takiego czegos nie spotkalam. Jesli chodzi o ta niedopelniona milosc to niestety prawda.Bylismy 8 lat razy,kochalam go ale musialam odejsc. Nie chce pisac dlaczego. On mial poprostu problem. Jesli kogos kocham to kocham dalej i on jest prwaie 7 lat po rozstaniu moim najlepszym przyjacielem i niestety nadal go kocham. On mnie rowniez w jaks sposob i nie wem czy to ma z tym cos wspolnego ale on rowniez jest numerologiczna 8...Nie wiem...Jesli chodzo o tego obcokrajowca rozwiednika to chyba go znam...niestety...Pozatym sama mieszkam za granica tylko nie jestem pewna czy obywatel tego kraju tez obcokrajowiec bo mam obywatelstwo tego kraju??? Glupie pytanie wiem ale czuje sie Polka...Jesli chodzi o urode to powiedzmy ta byla kiedys no ale rozlazlam sie okropnie i raczej juz po urodzie...Zycie zrobilo swoje..jesli chodzi o milosc to poznalam poprostu jak to jest kogos kochac i szukam takiego samego uczucia...Nie wiem czy mozna zrozumiec....Zanim napiszecie dlaczego moja wielka milosc zostawilam to byl problem patologiczny i ponad moje sily...Slub i miec dzieci z jego problemem to po prostu bylo niemozliwe....A wiec zgadza sie ze mam jakies wygorowane oczekiwania na przyszlego mezczyzne....bo po prostu i niestety poruwnuje... Rowniez zgadza sie to z wyksztalceniem i niestety z tym zapadnieciem t.z nieraz mnie napada wielki strach i panika i zrezygnowanie.... Przepraszam ze milas Buleczko ciezko ze mna ale spodiewalam sie tego bo przezylam poprostu duzo i mnie to umeczylo...Nie bede sie rozpisywac, dziekuje jeszcze raz c calego serca i napisze Tobie za pare tygodni czy perzedluzyli kontrakt. Zapomnialam zapytac czy bede mila dzidziusia???? jesli bedziesz miala chwilke czasu to prosze napisz. Boje sie bo skoncze 35 lat i boje sie ze ten pociag juz dla mnie odjechal. Dzekuje z calego serca, bardzo mi pomoglas bi sie naplakalam. Sciskam i pozdrawiam mocno.

Gość bardzoprosze
Jeszcze do tej umowy, zastepuje pania na chorobowym. Tak dlugo jak bedzie chora tak dlugo beda przedluzac, czy o tydzien czy 2...no tak jak ta pani zglosi ze nadal jest chora.Lecz mowiono mi juz ze mam szanse na stala prace a le tej pani nie moga wylac z pracy jesli jest na chorobowym a wiec mysle ze ostateczna decyzja bedzie w tym miesciacu ryb czyli w marcu. Ta pani jest dlugo chora juz. Wystarczy mi wiedziec ze w tym roku nie bede bez pracy bo bylam 4 lata i jesli chodzi o pieniadze to jest z ta pesja juz teraz lepiej, rowniez musze obracac kazdy grosik ale perzedtem bylo tragicznie i poprostu boje sie bezrobocia.Jeszce raz dziekuje. Buleczko masz zlote serce i genialna jestes!

Gość prosze odpowiedz mi na to
ewelina 29.11.1991 łukasz 25.02.1990 co mozesz mi o nas powiedziec?

Gość bułka z masłłem
bardzoprosze - bardzo dziękuję za miłe słowo! :) Czekałam co napiszesz, bo naprawdę miałam problem z wróżbą. Wszystko było jakby za mgłą, właśnie stale opowieść o przeszłości,a nie o tym co jest teraz. A że nie chciałam wymyślać, to tak właśnie nie tworzył mi się spójny obraz. Mam świadomość, że dałam Tobie morze niedopowiedzeń i tak naprawdę nadal niewiele wiesz. Sama jestem niezadowolona z tej wróżby. Postaram się za jakiś czas (w ciągu najbliższych dni) jeszcze raz podejrzeć Twoją sytuację. I na dziecko też spojrzę.

Gość bułka z masłłem
o widzisz, skoro kogoś zastępujesz i musisz tak czekać na rozwiązanie, to właśnie ten Wisielec jak najbardziej jest na miejscu! jak mówię jeszcze wszystko podejrzę w kartach, ale bardzo Tobie dziękuję za informacje zwrotną, bo to jedyny sposób, żeby nauczyć się lepiej czytać karty

Prosze o wrozbe: Czy znajde prace w pierwszej polowie Nowego Roku ?? Co w sprawach uczuciowych sie wydazy ?? Kasia 82.4.4 Z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Gość bardzoprosze
ach jeszcze cos, ten rozwodnik obcokrajowiec to ma wody znak bo rak. moze glupie ale chcialabym Polaka i mi to przeszkadza ze obcokrajowiec. A moze to nie ten??? Moze jakis inny o tych samych cechach bedzie?? On mi sie wyznal ale chociaz czuje dosyc duzo dla niego jestem zdystansowana i jakos nie moge tak calkiem wejsc w ten zwiazek bo sobie ubzuralam Polaka...no coz..wielkie dzieki, pozdrawiam was.

Gość bardzoprosze
jeszcze raz kochana Bulko dziekuje i chcialabym Tobie zaplacic albo sie jakos zrewanzowac. Jesli mozesz napisz adres emaila to jakos sprobuje sie odwdzieczyc. Moze potrzebujesz cos z zagranicy? Znam duzo wrozek lecz robia to za gruba kase i duzo zarabiaja a ty sie tak za darmo meczysz...Dzekuje bardzo...Bede szczesliwa jak znajdziesz niedlugo jeszcze chwilke na odpowiedz o dzidziusiu i czy ten moj obcokrajowiec to ma byc ten ktorego w kartach widzisz? Sorki za bledy ortograficzne,staram pisac poprawnie ale bylam dzieckiem kiedy wyjechalam za granice z rodzina.Buleczko pozfrawiam jeszcze raz i dziekuje bardzo :0))

Bułka z masłem. Jesteś wielka, każde słowo to prawda. Uklon :) Jestem po bolesnym rozczarowaniu. Powiedz mi tylko jak mi sie uloży z mężem, czy z nim będę. Tomek 03.05.1980. dziekuję z acałego serca kochana :)

Gość Tarocistka Anna
bardzoprosze - przepraszam za ciszę, wyszłam na chwilę z psem :) Dodam tylko, że niekoniecznie widziałam obcokrajowca, ale kogoś, kto jest poza Polska już zdecydowanie. Nie drążyłam tego, pokazało mi się, że ten ktoś jest poza granicą i uznałam, że obcokrajowiec. Jak będę jeszcze stawiać Tobie karty to zwrócę jeszcze na to uwagę. Co do zrewanżowania się to nie ma mowy o pieniądzach. :) Tarotem zajmuję się co prawda od lat, ale zawsze hobbystycznie i nie chcę brać za to pieniędzy. Poza tym nadal się uczę i mam wrażenie, że gdybym kazała sobie płacić za te moje prognozy to byłoby to nieuczciwe. Jeszcze za wcześnie na to. Ale jak pomyślisz o mnie miło, to będzie super. :) Jestem Cudowna - dzięki wielkie. Dziś już nie będę wróżyć, ale wrócę do Ciebie. A i jeszcze jedno, trochę już tu wróżę, a ta nazwa którą sobie sama wybrałam jest STRASZNA. Za każdym razem jak ktoś mówi "bułeczko" to aż mnie trzęsie. :) Wpisałam cokolwiek i teraz mam. Dlatego teraz będę wróżyć jako Tarocistka Anna. Pozdrawiam gorąco. :)

Gość proszebardzo
Tarocistko Anno, milo jeszcze raz uslyszec od Ciebie i bardzo milo o Tobie mysle :0) Dzekuje za wyjasnienie z tym obcokrajowcem,no opis pasuje jak nie wiem co bo nawet wiek sie zgadza,rowiesnikami jestesmy.Bardzo sie uspokoilam po Twojej wrozbie.Pozdrowionka i bede codziennie zagladac i wszystko czytac bo naprawde jestes doskonala!!Milego wieczorku zycze i slicznych slow!Kasia

Tarocistko Anno, dziękuję :) bardzo czekam na Twoja wróżbę. Wierzę, że tylko takie wrózby od osób, które robią to z sercem sa najprawdziwsze. Wiesz, kiedys pewna wrózka powiedział mi takie rzeczy, że poczułam się jakbym dostała twarz. Dlatego bardzo czekam na wrózbe od osoby takiej jak Ty :) Ściskam i czekam bardzo :)

Gość rocznik91
Tarocistko Anno jesli bedziesz wrozyc prosze cie bardzo abys mi powrozyla ;) to wazne dla mnie ewelina 29.11.1991 łukasz 25.02.1990 co mozesz mi o nas powiedziec?

Magdalena 21.09.1987r. Co mnie czeka w najbliższym kwartale? I czy mam jakieś szanse u blondyna? Proszę odpowiedz.

Gość 7654645787
i jeszcze Szymon :)

Gość Stannystanny
Buleczko kochana ;) No, nie bede Cie zloscic, nie. :) Anno, dziekuje Ci pieknie. Nie bede oszukiwac, wchodzilam na ten topik, zeby zobaczyc czy pamietasz. DZis tez, zaraz po pracy. Masz racje lepiej nie stawiac. Bo sama nie jestem pewna. Nie jestem jasnowidzem przeciez. To tylko ogromna energia miedzy nami sprawia, ze uwazam go za nasteny krok w moim zyciu. Ale jestem tylko czlowiekiem, moge sie mylic. Zobaczymy :) Pozdrawiam Cie serdecznie. :) A co do Jego opisu. Zgadza sie. Bardzo silna osobowosc, nielatwa. Intelektualista, ktory wiele osiagnal w swoim zawodzie. O tym, ze trudny jest, nie ma dwoch zdan. Ale ja tez trudna jestem. Wiec... :) Pozdrawiam raz jeszcze! I bede zagladac do Ciebie, bo jakos tu milo sie czuje. A gdyby w miedzy czasie cos rzeczywiscie zaszlo. To Ci powiem i wtedy poprosze o karty. :) Jestes osoba, ktora bardzo mnie inspiruje. :) Milego dnia Ci zycze.