Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny - pięknie to opisałaś, aż sama się wzruszyłam. :) Mogę Tobie napisać, żebyś zawsze polegała na tej intuicji. Dla mnie połączenie 9 z drogi życia z 7 z dnia, może dawać aż przebłyski jasnowidzenia. I nikt nie mówi, że takie życie jest łatwe, ale na pewno jak się tak więcej czuje, ma się wielkie i piękne marzenia, to i życie inaczej smakuje. I to dobre i to złe. Dodam jeszcze, że 9 urodzeniowa czesto wyrzuca swoich podopiecznych z kraju, jest to bowiem takie poczucie, że w miejscu urodzenia nie można rozwinąć skrzydeł, bo to jest zupełnie inna konstrukcja, uduchowanie, coś co każe chcieć zawsze więcej i mocniej. Intensywniej. Rzucę okiem na tego Pana, ale za jakiś czas, bo już nie mogę stawiać kart. Pamiętam jednak, że karty w opowieści o Tobie podsuwały jakiegoś mężczyznę. Zobaczymy. Też ten rok będzie na pewno dobry, wyciśnij z niego ile się da. :)

Gość multiplex
Ania 29.03.2009 Jakie będą wyniki Mojego rezonansu ?

Gość Bułka z masłłem
rwacy potok - bardzo pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku :) przepraszam Was, ale nie dam już rady dziś wróżyć, juz mnie głowa boli, to jednak zabiera dość dużo energii karty już odkładam

Gość k4
jestemm cudowna -> nie tylko Ty. I nie mówię tego w sensie tego topiku, lecz ogólnie.

Gość Bułka z masłłem
kurcze, przepraszam Was, ale napisałam z prośbą żeby już mnie nie prosić no nie dam już dziś rady sięgać po karty, ale pozdrawiam ciepło :)

Rozumiem, oczywiście. Ale jakbys mogła już wróżyć, to prosze pamietaj o mnie, stoje na totalnym rozdrozu i szukam wskazówki, w która stronę skręcić...

Gość Bułka z masłłem
Jestem Cudowna - jesteś numerologiczną 5, teraz w 8 roku numerol. Cięzko wyrokować co spotka Cię w tym roku, bo chciałoby sie powiedzieć, że dostaniesz to na co sobie zapracowałaś przez ostatnie 7 lat. Na pewno jeśli dużo z siebie dałaś, to i sporo możesz wyjąć. Ale też karty pokazują mi, że niekoniecznie był to bardzo produktywny czas w Twoim wydaniu. Jeśli chodzi o życie uczuciowe pocieszające jest to, że do końca 2012 roku będziesz pod wpływem 6 w pierwszym punkcie zwrotnym, czyli nadal duża szansa na ułożenie sobie relacji rodzinnych, uczuciowych. Nic o sobie nie napisałaś. Ponownie mówię,że ciężko się kładzie karty nie widząc nic, w momencie kiedy ktoś pyta o wszystko. Wydaje mi się jednak, że jesteś po bolesnym rozczarowaniu miłosnym. Karty pokazują bowiem Ciebie w karcie 5 pucharów, obok eremita. Dla mnie to znak, że jesteś silnie zakotwiczona w przeszłości, żyjesz nią, chcesz przytrzymac coś co mineło, a czego zatrzymać się już nie da. W koronie układu jest Księżyc, czyli nirealne wizje, czyli uciekanie w świat swoich myśli, dla mnie to wszelka iluzja, która będzie Ciebie mamić. Przyszły rok będzie stał pod znakiem stawania na nogi, właśnie takiego uczenia się godzić z tym co się wydarzyło. Dla mnie odmiana przychodzi dopiero w momencie odrodzenia, pogodzenia się z losem. Stawiałabym przynajmniej na późną jesień 2010, choć wtedy wejdziesz w 9 rok numero, więc też sielanki nie będzie. W sferze uczuć rozproszenie emocji i szamotanina, brak spokoju. Powinnaś postawić w tym roku na wszelkiego rodzaju sprawy związane z pracą, z dokształcaniem, z jakaś podróżą służbową lub po wiedzę. Jeśli chodzi bowiem o życie zawodowe, naukowe etc. to może osiągnąć wszystko, możesz dosłownie władać materią. Pokazujesz mi się jako Cesarzowa.

Gość Bułka z masłłem
multiplex - wolałabym nie rozmawiac o zdrowiu. Nie lubię tego robic, gdy nie ma kontaktu bezpośredniego. :)

Gość VTTTTTTT
1CZERWIEC OSIEM CZWARTY ROK , bozena jade za granice jak długo tam bede

Gość Bułka z masłłem
inka_83 - no Karolino dwie jedynki się dobrały :) jak Wy sobie radzicie z tymi temperamentami. :) Rozumiem, że chcecie wrócić do kraju w 2010 roku? Z całego serce doradzałabym powrót późną JESIENIĄ 2010, najlepiej tak w październiku, listopadzie. Będziecie wtedy w 5 roku numerologicznym (oboje) i to daje dużo większą mobilność, łatwość przystosowania się do nowych warunków i generalnie pojętą chęć na zawalczenie o swoje życie. Karty pokazują, że ten powrót najprawdopodobniej nie zrealizuje się przez znakiem Ryb, widać bowiem albo odroczenie (nie wiem czy macie już termin), albo po prostu martwy czas. Powrót pokazany jest w karcie Głupca czyli zupełnie nowe otwarcie, trochę tak własnie wyruszacie na spotaknie losu, licząc, że jakoś to będzie. To co jest pokazane w kraju to jakiś czas marazmu, ale i ręce pełne pracy. Dla mnie jest to w jakim stopniu decyzja, która wynika z na pewno jakiegoś myślowego zakotwiczenia w kraju (5 pucharów), ale i wydaje mi się, że za granicą coś przestało być możliwe. Tu wprost mówię, że chciałabym dopytać, bo też się uczę caly czas - czy mężczyzna został bez pracy tam za granicą? Czy skończyła mu się jakaś finansowa możliwość? W każdym razie wrócicie na pewno. Pokazane jest, że pomoże Wam (chyba także w pracy) ktoś z przeszłości. Że będzie trochę szarpaniny ze znalezieniem swego zawodowego miejsca, ale wynik to karta mocy, czyli tarot mówi, że jak najbardziej "wszystko jest w Waszych rękach" Powodzenia :)

Gość bliskaxyz
jeśli nie dziś to może kiedyś tu zajrzysz i odpowiesz... ja agnieszka: 14.07.1979r i on przemek: 24.09.1980r. co nas czeka...??

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny - może faktycznie nie będe stawiać kart na tę dopiero co rozwijającą się znajomość. Zwłaszcza, że sama się wahasz. Powiem tylko, że niesamowicie jesteście oboje. :) Nad Tobą to juz sie rozpisałam, 9 i 7 z dnia. On jest za to 11 i do tego 11 z dnia. Podwójna liczna mistrzowska, podwójnie niełatwa i fascynująca osobowość. A już wasze połączenie jak najbardziej magiczne, ezoteryczne wręcz. :) Powodzenia raz jeszcze. :)

Gość Bułka z masłłem
VTTTTTTT - no Bożeno, bardzo klasycznie decydujesz się na wyjazd,bo w 5 roku numerologicznym, świetny czas i niezła decyzja, tyle mi mówią liczby. Jesteś 11, która właśnie na obczyźnie może uczynić swój los nieco latwiejszym. Ciężko mowić "na ile" jedziesz, ale rzucę okiem w karty. Jak mówiłam wybierasz sobie dobry czas na wyjazd, lepiej żebyś ruszyła wiosną albo latem tego roku. Nie później. Wyjazd też pokazany jest jako takie - ciach, czyli dość brutalne odcięcie. To nie są odwiedziny u ciotki czy wypad na zakupy. Karty nie pokazują ile lat tam będziesz, ale jeśli w podtekście chcesz wiedzieć czy możesz być tam bardzo długo, albo nawet i zawsze, to moja odpowiedź brzmi tak. Jest to bowiem zmiana drastyczna. Sądzę też, że jeśli jesteś sama, to właśnie tam możesz stworzyć swój dom. Mam pytanie: czy jedziesz do końca legalnie, czy masz wszystko pozałatwiane? Bo karty mogą wskazywać, że trochę to jest takie na łapu capu, trochę przekombinowane, na dziewnych podstawach zbudowane.

Gość VTTTTTTT
jae z koleżanką w styczniu ,nie wszystko pozałatwiane bo przez internet

Gość bardzoprosze
o wrozbe droga Bulko z maslem, jak bedzie moj rok 2010 zawodowo i finansowa i czy nareszcie znajde milosc mojego zycia???? jestem juz pare lat sama, bardzo bradzo prosze o odpowiedz bo jestem rozpaczona, Kasia jestem ur.25.6.1975 Dziekuje z gory c calego serca i zycze wszystjiego dobrego :0)

Gość Bułka z masłłem
VTTTTTTT - styczeń też dobrze, powodzenia :) aha - i w kartach była DUŻA przestroga przed jechaniem na niepewnych zasadach, jeśli więc przez Internet załatwiacie to błagam - sprawdźcie wszystko dokładnie

Gość Bułka z masłłem
bliskaxyz - jesteście teraz razem?

Gość bardzoprosze
Buleczko z maslem barzo bardzo prosze pomoz mi bo od wczoraj tylko placze i boje sie ze mi kontrakt nie zostanie przedluzony w styczniu....Prosze Cie z calego serca-odpowiedz, Bardzo dziekuje!

Gość bliskaxyz
niestety nie jesteśmy... :(

Gość Bułka z masłłem
Przede wszystkim Agnieszko :) : ten rok będzie dla Przemka znacznie trudniejszy emocjonalnie niż dla Ciebie, mniej się będzie u niego działo na zewnątrz, więcej będzie zastanawiać sie nad soba i swoją przyszłością, robił jakies podsumowania, to taki czas do wewnątrz on jest 6 i do tego 6 z dnia, czyli nie powiedziałabym, że podejmowanie kluczowych decyzji przychodzi mi bardzo łatwo Ty jesteś w 5 roku osobistym i jeśli wytrwacie razem do pażdziernika to wejdziecie w bardzo dobry czas dla Waszego związku, czas 1 i 6 lat numerologicznych, wtedy naprawdę byłaby duża szansa na piękne bycie razem co do kart... (zakładam, że jesteście parą)

Gość Bułka z masłłem
aha, to już nie zakładam :) w takim razie ta 9 przejawiła się u niego właśnie ucieczką, kończeniem pewnych spraw, zamykaniem przeszłości a kiedy się rozstaliście?

Gość VTTTTTTT
dzięki a jak potoczy się wyjazd dla mojej kolezanki?może być bez danych chce byc anonimowa

Gość bliskaxyz
ech właściwie nawet trudno powiedzieć, że byliśmy razem... ale zakładając, że tak to nasze "rozstanie" miało miejsce ponad rok temu...:( tak czy tak, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź...

Gość wielbicielka pomaranczy
Dorota 7.8.87. co w nowym roku? jakies zmiany? co z miloscia? pojawi sie ktos?

Gość wielbicielka pomaranczy
sorry-pomylka w dacie -dzien 8

Gość Bułka z masłłem
Agnieszko, położyłam układ partnerski... u niego w głowie wypadła karta Śmierci, czyli odrodzenia, zamknięcia pewnego okresu i otwarcia się na nowe, po dołożeniu kart pokazała mi się nowa osoba, on już o kimś myśli i jak najbardziej jest to konkretna osoba w sferze uczuć pokazuje się as buław, czyli jak najbardziej "zakręcenie", zauroczenie i jakieś emocje, które aż kipią, ale też te 9 (pucharów i denarów) pokazują raczej, że jest to czas spotkań, strojenia się, prawienia czułych słówek, niż bycia w związku, jak dla mnie to jest dopiero takie pobudzanie się na zewnątrz niestety też 2 pucharów, czyli jakies randkowanie, flirtowanie etc., ale i chyba spory nacisk ze strony jego bliskich na ułożenie sobie życia... jeśli chodzi o Ciebie to wychodzisz mi w karcie 7 pucharów i rycerza pucharów, heh - sporo sobie wymarzyłaś, żyjesz w świecie iluzji i takim całkowitym oderwaniu od rzeczywstości, wybacz - ale powiedziałabym o Tobie, że wiele jest jakby "palcem na wodzie pisane", zapaliłaś się, ale kochasz miłością poetów, rycerz pucharów prędzej napisze wiersz i będzie wzdychał pod oknem, niż ruszy na zamek księżniczki :) w każdym razie - między Wami jest karta - świat, czyli jak dla mnie wszystko jest możliwe, nie powinnam podsycać Twojej fantazji, ale zdecydowanie karty pokazują, że jakiś potencjał i przeznaczenie, które sie wypełni dodam jeszcze, że widać u Ciebie miłość w przyszłości, więc sama nie będziesz, dla mnie partner poznany w środowisku naukowym, lub zawodowym, ewentualnie podczas uprawiania jakiegoś sportu :)

Gość Bułka z masłłem
położę jeszcze karty dla bardzoprosze i uciekam na dziś :) a anonimowo i do tego via net nie dam rady powróżyć