Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Gość ullala
Mateusz 20.04.1985 Kamil 04.08.1986 Ula 16.05.1982 czy ktorys z nich jest tym jedynym?

Gość Bułka z masłłem
nitq min - jak mówiłam, na pewno nie będzie łatwo zajść w ciaże przed październikiem i prawdę mówiąc ja bym nawet nie pórbowała, po prostu to ryzykowny czas nie wiem jak to u Was w parze wygląda, nie mam daty urodzenia męża, jesteś potencjalnie osobą płodną :) nie widziałam jakiejs wielkiej przeszkody w posiadaniu dziecka, jak dla mnie od pażdziernika poczęcie jest jak najbardziej możliwe jeśli chodzi o Ciebie będziesz w tedy w nowym cyklu numerologicznym jednocześnie po tym 2014 roku będzie parę lat, które idealnie wpisują się u Ciebie w życie rodzinne, w prokreację nie mówię, że trzeba będzie czekac, po prostu potem byłoby to łatwiejsze, może działo by się wręcz samo (uśmiecham się) ale tak - może zdarzyć się wcześniej

Gość Bułka z masłłem
tsunami20 - już jesteś w ciąży?

Gość Stannystanny
Nawet nie wiesz Buleczko jak wiele nadziei mi dalas. Bardzo Ci dziekuje i zycze wszystkiego dobrego Tobie i Twoim bliskim. A ja bede twardziel teraz i bede czekac. 11,10,1961- mam nadzieje, ze na tego Pana. :) Na niego to moge poczekac nawet i 20 lat. I mam nadzieje, ze mnie w tym przypadku intuicja nie zawiedzie! :) Dziekuje!

Gość nitq min
Bułeczko, co to znaczy ryzykowny czas? Ryzykowny dla kogo ? Dla dziecka ? Dla mnie ? Przestraszyłam się nie na żarty :(

Gość to było niedawno
Bułka z masłem-czy karty wskazuja nam co mamy robic czy to co czytasz to juz ostatecznosc?czyli ze nie mamy wpływu na swoje zycie?

Gość to było niedawno
TO OKRUTNE!JA NIE CHCE BYC TYLKO MARIONETKA KTORA MIMO ZE WALCZY TO I TAK BEDZIE TO CO W KARTACH PISANE..OKRUTNE!GŁUPIE ZASRANE KARTY TAROTA!!!

Gość Bułka z masłłem
aniaaxd2 - zacznę od tego, że nie wydaje mi się, aby można było mówić komuś kto ma ok. 20 lat, że to już na całe życie nie o to chodzi, że takie związki się nie zdarzają, ale nie uznaję czegoś takiego jak partner docelowy życie może Ciebie zaskoczyć Prawdę mówiąc numerologicznie mówiąc oględnie - średnio mi pasujecie, Ty jesteś po prostu o wiele bardziej emocjonalną naturą, nie tyle wrażliwą co przewrazliwioną. Już nie będe dodawać, że kolejną 6 z 11 z dnia. :) Jak większość tu piszących :) Czyli dla Ciebie w życiu liczy się miłość. Kropka. Co do niego, to prawdę mówiąc karty pokazują, że to jeszcze nie czas, żeby stawiać te pytania, nie czas, żeby mówić o oświadczynych. Nie wiem czy on coś sugerował, ale nie wydaje mi się, żeby planował coś takiego. W sercu mamy Wisielca, czyli pewną stałą, brak ruchu. W głowie wyraźnie widać sprawy związane z nauką, pracą, ulepszaniem siebie. To jest dla niego dominantą. Między Wami jest dość spora hmm pasja, pożądanie, podobacie się sobie i tak też będzie. Nie widzę jednak na dziś ślubu, wręcz jakieś zawirowania i zmęczenie sytuacyjne. Czyli naturalną amplitudę związku. :)

Gość Bułka z masłłem
to było niedawno - czy ja Tobie wróżyłam, bo już się pogubiłam w tym wszystkim? dla mnie przeznaczenie to coś takiego, o czym ludzie myślą, że ono nimi steruje, a jest odwrotnie to my sterujemy nim :) nitq min - w tym sensie ryzykowne, że niesprzyjające, nie wiem jak miałabym to jeszcze ująć sądzę,że odczekanie tych paru miesięcy zwłaszcza po takiej stracie byłoby rozsądne

Gość Bułka z masłłem
Stannystanny = sprawdzę Tobie potem (albo jutro) tego Pana, bo mnie zaintrygowałaś, no i kibicuję takiej miłości na która można czekac i czekać :) a teraz zostąły jeszcze 2 obiecane osoby i idę juz naprawdę :)

Gość nitq min
Bułka z masłłem: dziękuję dobra kobieto :) Będę pracować nad tym, żeby wszystko się udało. Wszystkiego najlepszego w nowym roku, kochana.

Gość Bułka z masłłem
tsunami20 - jako numerologiczna 9 jesteś w świetnym roku na ciążę :) Bowiem jesteś w 3 roku numerologicznym. Już samo to daje taką aurę opiekuńczą, wszystko więc powinno pójść dobrze. Ciąża pojawia mi się w Rycerzu Mieczy czyli czymś co przychodzi nagle, sieje spustoszenie, wywraca życie do góry nogami. :) Jednakże widać też, że będziesz bardzo o siebie dbać, chuchać i dmuchać na swój stan zdrowia. Aż do przesady, podejdziesz do tego jak do egzaminu, doskonale się przygotujesz. :) Wszystko wygląda tu bardzo ładnie. Jedynie z przełożenia pokzało mi się, że możesz mieć parę "leżących' tygodni, pewną - naturalną - ociężałość. Wydaje mi się też, że będzie to dziewczynka. Ale tu daję sobie pewien margines na błąd. :)

Gość to było niedawno
BUŁKA Z MASŁEM nie wrozyłas mi.wrozyłam sobie 2 razy u innych wrozek-jedna pwoiedzila ze nie bede z mim facetem a druga ze bede.nie wiem komu wierzyc choc walcze o to zeby byc z nim bo go kocham ponad zycie. a jesli dwie podobno obie dobre wrozki czytaja mi 2 rozne wersje zdarzen to co ja mam o tym myslec?

Karolina 27.07.83 Robert 20.05.83 Jak nam się ułoży życie po powrocie do kraju w przyszłym roku? Dziękuję:)

Gość Stannystanny
No tak troche Cie podprowokowalam kochana. :) Ale z drugiej strony, moze nie sprawdzaj... Bo wiadomosc, ze moja intuicja zrobila mnie w konia, bardzo by mnie zdeprymowala.... Powiem Ci tak. Rzeczywiscie intuicja odgrywa w moim zyciu ogromna role. Jako dziecko plakalam, zeby Bog mnie zabral we wlasciwe miejsce, nie czulam sie u siebie. Ja wiedzialam, ze nie bede mieszkac w Polsce, ale wtedy nikt o zdrowych zmyslach nie przypusczczalby, ze moge miec racje. Kiedy lata swietlne od tych dziecinnych marzen pierwszy raz zobaczylam mojego meza /prawie juz ex meza/ pojawilo sie w mojej glowie slowo "dom". Wiedzialam od pierwszego wejrzenia, ze z tym czlowiekiem zmieni sie moje zycie. Wbrew wszelkim znakom na ziemi i niebie zostawilam wszystko w Polsce i poszlam za uczuciem. I nie zaluje ani dnia. Bo wiedzialam, ze tak ma byc. Rozumiesz takie uczucie? Ze sie spelnia, to co ma sie spelnic. Ze to jest moze trudne, ale tak ma wlasnie byc i to mam wlasnie zrobic. Milosc wypalala sie, ale pewnosc, ze byla to sluszna decyzja, nigdy. I kiedy wyszlam za maz dla papierka los pokazal mi swoja ironie w calej okazalosci. Wtedy czulam z jednej strony bezpieczenstwo, ale z drugiej zaczelo brakowac mi czegos. Tak jakby w ukladance zabraklo elementu. I niby cacy wszystko, ale brak tego jednego kawalka jest nie do zniesienia. Wypelnilo sie to co mialo sie wypelnic i... nastapila pustka. I wtedy los pokazal mi swoja ironiczna twarz. Zobaczylam wlasnie wtedy tego Pana, ktorego date Ci podalam. I to byl jak grom z jasnego nieba. Jakby wreszcie pojawil sie ten upragniony element. Odpowiedz na wszystkie pytania. Oprocz tego, ze jestem romantykiem nieuleczalnym to jestem tez do bolu lojalna. Porzucilam wiec to trzesienie ziemi. Ucielam kontakt z tym panem. Musiala mi wystarczyc swiadomosc, ze on jest, istnieje i przyjdzie czas, kiedy i ten element zostanie polozony we wlasciwym miejscu ukladanki. Ja wiedzialam, ze moj zwiazek z obecnym partnerem nie wyjdzie... Chociaz staralam sie jak moglam, intuicja szykowala mnie na ten rozwod na dlugo, dlugo wczesniej. Dlatego czekalam spokojnie. I nadal bede czekac. Moze teraz juz rozumiesz, dlaczego nie chcialabym, aby karty podwazyly moja intuicje... Zycze Ci pieknego wieczoru i przytulam cie bardzo mocno. Duzo dzis dla mnie zrobilas. :) Dziekuje

Gość rykkkk
dlaczego mnie ominęłaś buleczko

Gość Bułka z masłłem
rykkkk - !!! napisałam Tobie wielkie wypracowanie i wszystko się skasowało, oszaleję

Gość Bułka z masłłem
jak pomyślę, że mam to pisać jeszcze raz, to mam ochotę krzyczeć :O ech, przepraszam, postaram się to jakoś odtworzyć

Gość rykkkk
bardzo będę wdzięczna i zyczę ci w życiu i przyszłym roku spelnienia wszystkich marzeń,żadko spotyka się takich ludzi jak ty

Gość Bułka z masłłem
Napisałam na pewno :) ,że jesteś numerologiczną 4 czyli jesteś w 7 roku numerologicznym. Nie wiem o Tobie nic, bo nie powiedziałaś czy jesteś w związku czy też mam kogoś szukać, czy masz pracę, czy właśnie na nią oczekujesz etc. Żeby to wszystko sprawdzić musiałabym położyć bardzo duży układ. Ale na pewno z samego roku moge powiedzieć, że nie będzie to rok wielkich rewolucyjnych zmian i porywów serca. Powiinaś skupić sie na sobie i mówiąc wprost - robic sobie dobrze. Czyli zapisać się na jakiś kurs, podnosić kwalifikacje, uczyć się języka, ulepszać siebie i swoje otoczenie. Dobrze by było robić sobie małe przyjemności na które zawsze miało sie ochotę. Do tego urządzać wnętrze, poprawiać siebie, swoją urodę etc. Dużo przyżywac i przepracowywać do wewnątrz. Co do kart ... pokazuje mi się możliwość jakiejś podróży, swoją drogą Ty w tej 7 w połączeniu z 9, która teraz Tobie patronuje masz właśnie duży potencjał, żeby się ruszyć z miejsca, a wszystkie podróże głównie te "po wiedze" byłyby bardzo rozwijające. Do tego widac, że sprawa o której myślisz od dawna, coś co jest niezamknięte, a ma swój początek w przeszłości - rozwiąże sie jakoś, wypali. Będzie to rok, w który mam wrazenie, ze wydasz pewną kwotę na siebie, czyli właśnie być może zdecydujesz sie jakoś w siebie zainwestować. Pokazana jesteś jako Królowa Denarów w tym czasie, czyli na pewno będziesz tworzyć wokół siebie piękno, będziesz hmm gospodarna i rozsądna. Ale układ zamyka mi umiarkowanie czyli też wskazówka, że będziesz miała dość duży dystans do rzeczywistosci, będzie to swoiste zawieszenie i dopiero następny rok wyrwie Ciebie z pewnego marazmu.

Gość rykkkk
bardzo dziękuję zrozumiałam ,mam zamiar wyjechać w poszukiwaniu lepszego jutra inwestycję już małe podjęłam wróciłam na studia a i ta sytuacja z przeszłości zaczyna się klarować ,

Gość rwacy potok
Sama nie szukam wrozby ale pozdrawiam osobe wrozaca :)

ja też bym prosiła...jeśli juz nie masz czasu to nie zapomnij o mnie nastepnym razem jak będziesz na tym topiku:)