Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka z masłłem

Karty - pytanie

Polecane posty

Dzięki za wróżbę,bułeczko:) masz rację,firma,w której pracuje mój chłopak ogłosiła bankructwo...Pod koniec sierpnia zamierzamy się pobrac,dlatego ja chciałabym wrócic jakos na poczatku lata...On,szczerze mówiąc,wolałby zostac w Anglii,gdyż boi się,tego,co go czeka w Polsce,ja zaś jestem raczej dobrej myśli:)Nie wyobrażam sobie spędzic poza krajem kolejnych kilku lat,chciałabym już odnaleźc swoje miejce w życiu,i wiem,że nie jest ono w Anglii...wiem też,że moi rodzice mi pomogą po powrocie:) Rozważamy też taką możliwośc,że ja bym wróciła pod koniec czerwca,a on by został jeszcze kilka miesięcy...Co Ty na to? Przypominam się - Karolina 27.07.83, Robert 20.05.83

Gość stuprii
Kinga 19.05.1991 co będzie w tym roku ze mną i z moim byłym :)

Marina102 - jesteś numerologiczną 1 z taką ilością 4, że pozostawanie bez pracy faktycznie dla Ciebie jest czymś trudnym do zniesienia i działa bardzo destrukcyjnie. Jesteś też w 4 roku numerologicznym, dlatego bardzo niedobrze jest właśnie teraz pozostawać bez pracy. Zeszły rok był bardzo sprzyjający jeśli chodzi o znalezienie dobrej pracy, no ale rozumiem, że to już się nie udało, ale w jakiś sposób zagmatwało i nie ma co do tego wracać. Do końca września 2010 roku faktycznie powinnaś być zatrudniona, po to aby dobrze zrealizować rok 4. Jeśli jednak się to nie uda, to powinnaś pracowac na innych polach i nie podpadać w marazm czy lenistwo, bo gdy przyjdzie rozliczenie z tego roku skończy się to bardzo negatywnie. Po wrześniu 2010 znowu pojawi się prawdziwa karuzela możliwości i wtedy przez cały rok będzie spora szansa na znalezienie ciekawej pracy, także połączonej z wyjazdami. Co więcej do 2017 roku pozostaniesz pod wpływem 1 punktu zwrotnego - '8", co daje spore możliwości w osiągnięciu jakiejś pozycji społecznej i stopy życia całkiem znośnej. :) Jesteś także dobrym pracownikiem, to znaczy na pewno obowiązkowym i kompetentnym. Łączą się też w Tobie dwie tendencje, gdyż zarówno takie szefowanie (1), jak i umiejętność po prostu odwalenia roboty (4). Patrzę w karty... Na pewno znajdziesz pracę, pokazana jesteś jako osoba, która ma własnie olbrzymią możliwość osiągnięcia niezwykle silnej pozycji zawodowej. Tak jak chciałaś praca pojawia się w pierwszej połowie roku. Jest to praca dla jakiegoś mężczyzny, na pewno on będzie szefem, w firmie bardzo dobrze stojącej finansowo, uznanej i renomowanej. Moim zdaniem jednak będzie konieczność przemieszczenia się w celu podjęcia tej pracy. Będzie ona dalej od Twojego domu niż zakładasz. Będzie to zatem kompletna zmiana. Co więcej widać ... będziesz musiała się czegoś douczyć, zostanie wysunięte takie żądanie, będziesz musiała zdobyć jakaś dodatkową kwalifikację. Ta praca wygląda mi w karcie bardzo ładnie, bo pokazana jest i stabilizacja finansowa i pewność jutra, i Twoja pozycja w ramach tej firmy. Sądzę, że bedziesz miała i drugą propozycję, która pojawi sie po czasie. Myślę, że w znalezieniu tej pierwszej pracy może pomóc albo kobieta na stanowisku albo jakiś urząd, zorganizowana forma poszukiwań, urząd etc. Jeśli chodzi o czas, to sądzę, że w znaku Barana będziesz już zatrudniona, w każdym razie rozegra się to do lata tego roku, tak sądzę.

Jeśli chodzi o związek to napisz czy z kimś jesteś, czy czekasz na eksa, czy szukamy kogoś nowego etc. Nie mam siły każdemu tu najpierw rozpatrywać sytuację, a potem dopiero odpowiadać. Postaram się odpowiedzieć dokładnie na dokładne pytanie. Nie mam teraz czasu na wróżenie, więc bardzo proszę osoby, którym już obiecałam uzupełnienie przekazu o uzbrojenie się w cierpliwość. Pozdrawiam :)

U mnie sytuacja wyglada tak ze 2 lata pracowalam za granica ale miesiac temu stracilam ta prace i jestem obecnie w Polsce i tu chyba chce zaczac szukac pracy Poznalam mezczyzne a granica ale obecnie nie widujemy sie, gdyz on jest dalej za granica a ja w Polsce i nie wiem czy ta znajomosc przetrwa..poniewaz on do Polski wracac narazie nie zamierza .

Gość Sempre con me
Anno mialam opory przed stawianiem sobie kart ale.. prosze czy mozesz zobaczyc w kartach czy zaswieci dla mnie ejszzce słonce? czy jeszce kiedykolwiek bedziemy razem a jesli nie to czy uda mi sie zaczac zyc normalnie bez niego? Agnieszka 3.03.1978 Rafał 9.05.1977

jestem cudowna - Dobrze odpowiem jeszcze Tobie dziś. :) Prawdę mówiąc nie widzę większych zmian w Waszym małżeństwie. Mężczyzna wychodzi mi z pozycji cesarza, czyli reprezentuje stałość, zatrzymanie na tym co się zdobyło. W ogóle Ty jestes jak pisałam 5 numerologiczną, on jest 8, ale z 3 z dnia, co dodaje mu trochę tego niezbędnego dla Ciebie luzu. Choć na pewno jeśli ktoś w tym związku ma władać materią i jego przyszłością to powinien to być mężczyzna. Trochę te Wasze cykle życiowe i punkty zwrotne sie rozmijają, ciężko zatem ustalić cele i drogę relacji. Pod wpływem pierwszego punktu zwrotnego może być Wam ciężko dogadać się, dlatego bardzo zachęcam do przeczekania jeszcze tych paru lat. Zwłaszcza Ty potrzebujesz teraz więcej uczuć, bliskości i tworzenia ciepłego miejsca na ziemi. On skupia się na materii. Jeśli chodzi o jego myśli to widać, że zaprząta je nauka, praca, porządek rzeczy. Pojawia się karta papieża, to znaczy, że to poukładane życie, w sensie - żona, dom jest dla niego ważne, wszystko ma z boku wyglądać ok. W sercu moim zdaniem jakieś tęsknoty za nowym, jakieś zachowania wobec innej osoby, które nazwałabym jako lekką nieszczerość wobec Ciebie, jako prowokujące, nie wiem nawet jak to nazwać. W każdym razie silny nacisk na ratowanie i utrzymanie domu. Separacja pomiędzy tym co jest rodziną, a resztą świata. Na zewnątrz troche patrzenia wstecz, marzeń, mam wrażenie że jakaś chęć wyrwania się, on jawi mi sie jako ktoś przytłoczony, po dołożeniu też karta eremity, czyli nie powiedziałabym, że czuje się najbardziej kochaną i rozpieszczoną osobą na świecie. U ciebie mi to wygląda znacznie gorzej, to znaczy jakbyś była w jakimś impasie - 8 mieczy, wpadłaś w ten system między Wami i mimo tego, że wiele spraw Tobie nie pasuje, trwasz w sumie czując się bezwolną. Widać, że trochę serce odeszło od tego układu. Moim zdaniem może tu być myślenie o kimś innym, albo marzenie, w każdym razie emocje trochę wychodzą mi ze związku. Pomiędzy Wami - wspólny byt, denary, no i chęć żeby jakoś to wyglądało, żeby jakoś działo. Nie pokazuja mi się żadne perturbacje, żadne rozwody, raczej klasycznie sprawy domowe i takie trwanie. Co nie znaczy, że jakies niekorzystne. Może pojawić się ktoś lub coś z przeszłości co trochę namiesza i doprowadzi do kłótni, ale też dla mnie wychodzicie z tego obronną ręką. Jeśli chodzi o dzieci to nic nie stoi na przeszkodzie, ja nie widzę tego rodzaju kłopotów. Jak się zdecydujecie to będzie mogli je mieć. Moim zdaniem to jednak może być kwestia jeszcze jakieś 2 lat. Ty na pewno będziesz w swoim życiu matką. Mam wrażenie, że tu bardziej wchodzą w grę sprawy finansowe, może jakieś układanie sobie miejsca na ziemi, niż problem zdrowotny. Więc dziecko - zdecydowanie tak. A nawet numerologia pokazuje, że dobrze abyś zaczekała z Tym do 2012 roku. Powodzenia :)

Gość Sempre con me
jeszce mi

Marina102 - moim zdaniem ta możliwość związana z zagranicą wyczerpała się w tym momencie. Wychodzisz w tarocie z karty Świata, czyli no faktycznie masz ten pobyt tam niejako zapisany. Ale jako że w koronie jest Sąd, to jest to drastyczna zmiana, nowy kraj. Dla Ciebie paradoksalnie tym nowym krajem, jest kraj stary :) czyli Polska. I ja tu szukałabym pracy, zwłaszcza, że wychodzi mi ona jako praca przy rodzinie, przy domu swoim rodzinnym. Czyli moim zdaniem powinnaś tu jeszcze się rozglądać. Była praca to kolejno wieża i rycerz buław - czyli własnie upadek tej możliwości z koniecznością przemieszczenia się. Nie inaczej. Zagranica nie jest moim zdaniem dla Ciebie stracona na zawsze, ale leży w karcie umiarkowania, czyli to nie jest ten czas na nią. Jednocześnie wydaje mi się, że tam wrócisz.

Sempre con me - czy to nie Ty napisałaś "jakies cholerna sztanskie karty nie beda decydowac o moim zyciu!!!PRECZ Z TAROTEM!!!"? Nie chcę się wyzłośliwiać, ale jest tu sporo osób, które mają nieco inne podejście do kart i które czekają na jakąś pomoc. Poza tym wróżba to wymiana energii, a z Twoim nastawieniem ja po prostu czuję, że nie chcę i nie mogę sobie na to pozwolić. A zresztą dziś już nie wróżę.

Gość hdbvcijdwncvuiwebvihvuihbvibn3
Tarocistko, błagam odpowiedz i mi.. jestem na 6 stronie:( Bardzo prosze.. z gory dziękuje..

Gość Sempre con me
Anno prosze..juz i tak rozpadło sie to wszystko..powiedz mi tylko czy uda mi sie pozbierac...czy kiedys zaswieci słonce tamte słowa a akcie desperacji..

Marina102 - dodam jeszcze tylko, że z tym mężczyzną faktycznie pokazany jest impas. Wydaje mi się, że kontakt można "sztucznie " podtrzymywać jedynie przez Internet, gdyż wychodzi karta 8 mieczy. Natomiast dla mnie na dziś to jest zatrzymanie (9 buław), nie wydaje mi się też, żeby mogło sie to rozwijać w tym oddaleniu. Nie znam żadnych danych tego człowieka, wyciągnełam jedynie parę kart. I jeżeli zdecydujesz się zostać w Polsce, to najprawdopodobniej do znaku Lwa jest kompletne zatrzymanie, to znaczy tu się już nic więcej na odległość nie wydarzy. Ten znak Lwa może byc jakoś stymulujący, wnieść nowość, spotkanie etc. Dodam także, że decyzja należy do Ciebie, ale w koronie układy staneła 2 pucharów, czyli dość duży potencjał miłosny, widać, że nie jesteście sobie obojętni.

Gość Meredith79
Tarocistko droga, nawet nie wiesz ( a pewnie wiesz:-)) w jakie napięcie Twoje wróżby wprowadziły/wprowadzają i ile osób. Zwłaszcza, że ich trafność - jak można przeczytać na poprzednich stronach - jest zaskakująca. Także wszyscy tu jesteśmy w emocjach czy zechcesz nam odpowiedzieć:) A także i mnie co do prognozy na ten rok, jak już pisałam wcześniej, dotyczącej innych aspektów niż macierzyństwo. Masz wielki dar, droga Tarocistko Anno! Pozdrawiam serdecznie i ślę wiele ciepłych myśli.

Gość Sempre con me
anno ale widze ze ty wrozysz inaczej, ze dajesz jakąs nadzieje ludziom a nie jak te wrozki on-line walą bez ogrodek..chcce uslyszec tylko jakies słowo pociechy:(

ja też się przypominam,bułeczko z masłem(jakos mi ten nick bardziej pasuje niz Tarocistka Anna:) Chodzi mi o ten nasz powrót do kraju-czy lepiej zjechac razem,czy osobno?Opisałam to szerzej na stronie siódmej.Dzięki raz jeszcze!

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Prosiłabym także osoby, którym już powróżyłam o słowo komentarza. Zwłaszcza "jestem cudowna". Powtarzam, że nawet jeśli nic się nie zgadza, to napiszcie mi proszę. Postaram się wrócić do osób, którym obiecałam, jednocześnie uprzedzam, że od jutra idę do pracy. Już dziś muszę się przygotować. No a ta praca pochłania mi cały czas :O i na wróżenie mogę sobie pozwolić sporadycznie. Sempre con me - we wróżbach naprawdę nie chodzi o pocieszanie. Poza tym wybacz, ale wydajesz mi się bardzo emocjonalnie niestabilna i też jest taka zasada w tarocie, że takim osobom się nie wróży. Poszukaj w sobie spokoju, zamiast zwracać się do kart. Ja nie mogę zagwarantować, że to co powiem będzie uspokajające.

Gość Sempre con me
w sumie masz rację..bylismy ze sobą 14 lat a teraz wszystko sie rozpadło na kawałki-wierzyłam ze bedziemy razem zawsze..nie potrfię sobie poradzic..mam koszmary nocne..boję sie.Tak bardzo sie boję co dalej bez niego?!

Gość stylowa
Tarocistko Anno,nie wiem czy wróżysz dziś jeszcze nowym osobom. Ja bardzo bym chciała zadać pytanie,bo próbowałam już kilkakrotnie ale nigdy sie nie załapałam,zawsze trafiam na koniec:( Jeśli możesz to bardzo proszę o wróżbę. Ania 20,12,1979 -czy mój wyjazd za granicę był dobrym posunięciem,czy osiągnę to do czego dążę dzięki wyjazdowi,czy wrócę do Polski?

zebys o mnie nie zapomniala :) ur.27.08.80 czy mozna prosic o wrozbe? co sie wydarzy w najblizszym czasie tzn przede wszystkim w sprawie milosci?

prosze pamietaj o mnie ewelina 02.10.1991 co sie zmieni w moim życiu ? czy spotkam miłośc? jak z matura? proszę:)

Anno, każde Twoje slowo to czysta prawda przekazana w subtelny sposób. Jak to czytałam, to czułam się tak, jakbym czytała swoj pamiętnik. W niezwykły sposób opisałaś stan mojej duszy, mojego serca. Jestem pod ogromnym wrażeniem :) Anno, dziękuję Ci, naprawdę masz dar. Bardzo chcialabym mieć z Tobą kontakt w przyszłości. Jesli możesz odezwij się do mnie mój nr gg 7480482. Życzę Ci wszystkiego, co w zyciu najpiekniejsze, otworzyłaś mi oczy, dziękuję Ci pięknie...

Gość HYZIA GYZIA
Prosilam o wrozbe... Ponawiam swa kandydature:) Teresa 03 07 1981 Czy zdam to nieszczesne prawko i czy widzisz dziecko w najblizszym czasie a raczej ciaze:) Proszee :)))))))

Witam droga Aniu:)Miłoby mi było,jakby zajęła się Pani też moim problemem;)Pytanie może będzie krótkie,ale wiem że Pani sobie poradzi.Jak będą wyglądały moje relacje teraz(w najblizszym czasie)z Robertem((19751102)Czy bedzie bardzo zle,czy jakos sie nam ulozy.Dodam,ze nie jestesmy razem,choc niestety serce rwie:)agusia((19841211)) Pozdrawiam cieplutko i milego wieczorka,tu z nami na kafe;))

Gość aniaaxd2
ANIA 29.03.1990 czy uda mi się z powrotem włożyć kolczyk do nosa , i jak mi pójdzie matura?

Gość rocznik91
hmm dziekuje ;) ale ja jednak czuje sie z nim idealnie :P on z emna tez ;) nie klocimy sie czesto mozna powiedziec ze rzadko. jestesmy ze soba dlugo i naprawde nam sie swietnie układa. Mówia nwet ze jestesmy dobrani i bardzo do siebie pasujemy :P Jego koledzy tez mowia ze on swiata poza mn a nie widzi :P Nic mi sie z tym nie zgadza co napisalas ;D tak samo o mnie.. wcale nie mam trudnego zycia :P ale dziekuje ;)