Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

kobietapewnegomezczyzny -> hehe, fakt - tylko o czym byśmy rozmawiali, jeśli tu, przez kilka godzin wyzalaliśmy się na to jakie to zycie jest okrutne a my nieszczęśliwie zakochani? :)

Gość konserwa
moonLightDreamer dziękujemy ci bardzo:)

Gość katammamamraaankkaaa
Bo potem gadaja ze jestem nie rodzinna.Ze nawet zyczen nie zloze.I wyslalam zyczenia.

Gość konserwa
sama ale nie samotna ale ja nie jestem podeszły wiek wierz mi ze daja mi 10 lat mniej z wyglądu a poza tym nie zachowuje sie na te moje cieżkie latka :) ale ciesze sie ze dogadujesz sie z takimi starymi ludźmi jak ja :P

konserwa - ale sama nie samotna mysle ze ironizowala,ze Twoj wiek to wcale nie podeszly wiek !!!!!! :) moonLightDreamer- tak ale ja jak Cie zobaczyla bym na zywo od razu bym ugryzla :P skad te podejrzenia :D:D:D

Gość katammamamraaankkaaa
Akurat z ciotkami mam czesty kontakt.Bo od 1 wynajmuje mieszkanie i do niej chodze a 2 to moja chrzestns.Wiec zyczenia wypada zlozyc. siostra sie dzis widzialam i zyczenia sobie zlozylysmy.

Gość konserwa
Fajnie ze MY tu jesteśmy szczerzy:)

zreszta konserwa - wogole moj facet tylko o kilka lat jest mlodszy od Ciebie wiec wiesz, nie sadze by On byl w podeszlym wieku. Jestesmy tu na kafe mlodzi piekni i .... szczesliwi w miare mozliwosci :)

Hehe -tez zartuję :) Ale mam historię - mój kolega (duzo zakompleksiony), jak bylismy jeszcze w technikum, nie miał szczęścia w miłości, to chciał spróbować przez internet. Umówił się z jedną dziewczyną z czatu (z tego co wiem to była dłuzsza "znajomość"), ubrał się, kupił kwiaty i szedł na randkę. Umówili się pod naszą szkołą, jednak on im bardziej się zblizał, tym bardziej rzeczywistość nie zgadzała się z jego wyobrazeniami. Gdy się zmiarkował ze to jest faktycznie TA osoba, skręcił w ostatnią bramę i się nie pojawił :) Wniosek - 16 cali szkła zamydla oczy :D

hehe ale ale ale- my przeciez nie umawiali bysmy sie na randke- bo kazdy ma w sercu kogos :) ale od co kulturalne spotkanie :) a historia dosc ciekawa, a ja mam inny przyklad! Moj kolega na sympatia.pl poznal kobiete, spotkali sie, minelo iles tam lat i.....SA MALZENSTWEM :) a tu psikus :)

Gość sasasasasasasasasa
Doszły mnie słuchy, że ktoś z Lublina zaśmieca ten temat na forum... no to Twoje zdrowie koleżanko, bo właśnie co wróciłem z placu :]

Gość konserwa
a;e czy my tutaj szukamy jakiejs miłości może jakiegoś kumplowania to byłoby fajnie:) a kumplowi zycze powodzenia :0

Gość konserwa
ja tez bo wiem ze jest to mozliwe ma stąd kumpelę z podkarpacia:)

Oj tam, bez aluzji proszę :) Mówię tylko jak to moze wyglądać ze znajomościami i zeby (gdy kogoś najdzie taka ochota), powaznie przemyslec ten krok, zeby tak sie nie wtopić :) A co do samych znajomości - jak najbardziej :) Sam piszę z jedną osobą której nie znam w realu juz od długiego czasu i jest całkiem ok. kobietapewnegomezczyzny - oj nie wiem, przyjazn tu, a w rzeczywistosci - duzej roznicy nie ma, to wciąz ludzie, z tymi samymi problemami, trudnościami, tak samo mogą zdradzić, oszukać, bo to wciąz ludzie..

Gość konserwa
na każdym kroku możesz dostać psztyczka w nos ale moim zdaniem trzeb apróbować:)

ja mam póki co dobre doświadczenia jeżeli chodzi o poznawanie przez neta -mojego obecnego na sympatii poznałam i mimo że się nie układa nam teraz w związku to nie żałuję :) i mam koleżankę, znajomość też się na kafe zaczęła, później z kilkoma osobami stworzyłyśmy osobne forum i z 1 sie teraz przyjaźnie-w realu też się widujemy, choć dzieli na 150km :)

Pewnie ze mozna, takie czasy zresztą.. Ech, a ja se konto na n-k usunąłem z miesiąc temu i szczęśliwy jestem ze muszę ludzi pytac o nazwisko :D

Gość sasasasasasasasasa
Karpiel -Bułecka? A któż to taki? Hmmm na placu? Kashmir i Zakopałer. Ogólnie ciekawie. Ale ogólnie pozytywnie, choć fajerwerki jakieś takie bidne... ALe powiem Wam, że to pierwszy sylwester od niepamiętnych czasów ze śniegiem! Aż miło :) Na placu jakiś "chłopaczek" spędził sylwestra w czarnym worku - nie wiem co mu się stało? Czy zapił na śmierć, czy może coś innego?

Gość konserwa
dlatego myślę sobie ze mozemy sie pokumplować nawet jeżeli to będzie jedynie w necie:)

Gość konserwa
a u nas bez sniegu ale słyszałam ze czym bliżej wschodu tego śniegu więcej nawet w górkach go nie ma:(

ja tam jestem optymistką i chetnie bym utrzxymywala z Wami dluzej znajomosc, wkoncu moge ie pochwalic ze spedzilam z wami sylwestra 2009/2010. wlasnie w radiu puszczana jest piosenka ktora kojarzy mi sie z moim mezczyzna ... jej smutno mi :( o chyba przez tego szampana sie rozklejam. a ja mam kolezanke z Bieszczad poznana przez internet :) naprawde mozna zawiazac przyjazn - powaznie :)

Gość konserwa
zakopałer nie mój klimat