Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mpmiranda

kOBIETKI co robicie w sylwestra? jak radzicie sobie z hukami i hałasem??

Polecane posty

Gość dziecko odbiera wszystkie bodz
ce z zewnątrz*

Gość no ale czesc kobiet tutaj
zbyt wiele do szkoly nie uczeszczalo, twierdza ze szkola klamie :D:D:D:D One wiedza lepiej :D:D:D:D

odbiera wszystkie bodźce-owszem, ale brdzo stłumione. słuchałyście kiedyś nagrania jak dziecko w łonie matki odbiera różne bodźce z zewnątrz? są to bardzo ciche, niewyraźne dźwięki. dziecko nie słyszy tych petard tak jak my. włóżcie sobie głowę pod wodę i owińcie ją dodatkowo ręcznikiem;)efekt będzie podobny;)

Gość ale ze jak..........
Kobiety, przyszle matki :D czy wy macie dobrze z glowami???? Po to dziecko jest chronione wodami plodowymi, workiem owodniowym aby sylwestrowy halas :P mu nie zaszkodzil. Ratunkuuu....rosnie pokolenie nastepnych nieukow! Wezcie wy sie zaszyjcie w jakiejs gluszy na te 9 miesiecy bo wytrzymac nie mozna!

Gość a noz widelec
ja w 4 miesiecznej ciazy 2 przezylam wybuchy ogni.Halasu sie nie balam ,ze zaszkodzi.Trzeba uwazac na petardy,zeby nie poparzyly,najlepie stanac duzo dalej.Nie narazac sie na nagle silne leki wywolane hukiem.Mi poparzylo noge i tak sie sklada,ze dzieciak ma na tej samej nodze slad.Mysle ,ze to od tego.Szampana wypilam 3 lyki.

To jest jakis obled, co za temat..... Alonuszka, chyba rzeczywiscie ja sie owine recznikami, chyba, ze Mlody uslyszy wybuchy petard, przestraszy sie i wyskoczy wreszcie!!!!!

Gość no ale czesc kobiet tutaj
ale ze jak.......... - ale jestes debilem jednak :O Petardy to wymysł naszych czasów, w natuiralnym środowisku człowieka takie hałasy nie występują :O Więc nie mó, że wody płodowe powstały po to żeby chronić przed petardami nieuku, takich rzeczy nawet nie wiesz?

co Ty!owiń się bo jak usłyszy to do nigdy nie będzie chciał przyjść na ten wstrętny świat

Gość skuhfeluedggghghgh
tak się starcie o dzieciaczki, a tak się pozniej zachowujecie? Znałam dziewczyna która w 8 miesiącu ciąży chodziła na dyskoteki tańczyła, wariowała, piła. Tylko że ona miała wtedy 17 lat :O Raczej nikt jej zachowania nie pochwalał. Nie będzieciei nigdy dobrymi matkami.

Gość ano wlasnie.....
a oddychac sie nie boicie? bo a nuż to moze zaszkodzic fasoleczce:D :D

Gość o ciążę sie nie boję
raczej boję sie o moje wrażliwe uszka :P

Ludzie, troche zdrowego rozsadku. Zadna rozsadna ciezarna nie bedzie w nocy w sylwestra wychodzila na dwor w sped ludzi, gdzie sa petardy i duzo roznych innych rzeczy. Ale to nie znaczy ze mamy sie zamykac w bunkrach. Popadacie w straszne skrajnosci przytaczajac przyklady o dyskotekach i piciu, to nie ma nic do rzeczy.

Gość skuhfeluedggghghgh
ano wlasni........., a co, powietrze tez halasliwe jest? :D:D:D Mieszkam w Katowicach, miescie budu, syfu. Wiekszosc ciazy przebylam na wsi u babci w mega czysciutkim powietrzu (jak na nasze czasy). Mam super zdrowe dziecko ,ciaze przebylam swietnie :)

bo ten bachor potrzebny byl mi tylko w celu usidlenia faceta. Teraz juz mam go w doopie, niech ogluchnie. Chooj z nim :D:D:D

Gość och jakie wy przewrazliwione
jestescie

sfrustrowany podszywku - piszesz z wlasnego doswiadczenia?

Gość o mamusie Polki
sie pojawily...a nie przeszkadza wam stukanie w klawiaturę? to tez moze zaszkodzic waszemu dzieciakowi :classic_cool:

a moze sprzdam bachorka??? Kurczee, jeszcze na nim bym mogla zarobic niezle :D:D:D Tylko co mezusiowi powiem?? :O

Gość klawiature mam gumową
nie słychać żadnych stuków :D:D:D

Gość n owiec rto wszystko sprowadza
sie do tego czy taka ciezarna zalicza sie do panikar, ktore byle co moze wystraszyc!

Gość klawiature mam gumową
taak, ja nie słyszałam o takim przypadku :O Chodzi o to ze dla dziecka jest poprostu za głośno i tyle Ciekawe czy jakk sie dziecko urodzi to tez bedziecie z nim chodzic na imprezy i sadzac je w samym srodku glosnej, rozwscieczonej imprezy? wyrodne matki, takie jak wy nie powinny miec dzieci.

Gość jak rok temu bylam na
imprezie sylwestrowej to byla jedna ciezarna. Bylo bardzo cicho, w sumie bylo nas 9 osob. Oknaszczelne, plastikowe, praktycznie nic nie bylo slychac. Ona nie wyszla na dwor o 24.00, zostala w domu, jak wrocilismy to juz spala.

to nikt Wam nie każe łązić po dworze w trakcie strzelania petardami. jak będziecie w pomieszczeniu to z pewnością nic się nie stanie. A to że niektóre matki nie popadają w paranoję to nie znaczy że swoje dzieci mają w dupie

ja już pisałam że dziecko narodzone już słyszy co innego niż to w brzuchu matki więc porównywanie noworodka do niecka nienarodzonego jest bez sensu

Gość do klawiatury gumowej
ty nie bedziesz mowic kto moze byc matka a kto nie, lepiej zajmij sie swoim dizeciakiem a nei wylewaj frustracje na forum!

Gość Na szczecie te
tzw. wyrodne wedlug ciebie matki maja dzieci a te nadwrazliwe na wszystko kobiety nie mogą zafasolkowac:P:P:P:P

Gość Na szczecie te
ja mam dzieciory i chodze na imprezy, upijam sie do nieprzytomnego zeby mnie ktos zerznal i zachodze w ciaze :) Potem faceta scigam o alimenty i jest gt, tak sie utrzymuje :D Jak jestem w ciazy to robie to samo, trzeba caly czas obserwowac sytuacje i byc w formie! :)