Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie wiem

23.12 zaręczyny.. dwa dni pozniej okłamał mnie..

Polecane posty

Gość nuna3333
faceci czasem klamia, ze strachu przed rozstaniem, ale w koncu sie przyznal liczac na to ze mu wybaczysz. Jakby cos czul do tej panny to by dal sobie spokoj z Toba a z tego co piszesz nieprzecietnie mu zalezy. Jesli go kochasz daj mu druga szanse.

Gość nic nie wiem
Druga szanse ? ale jaki to bedzie zwiazek bez zaufania..Nie jestem jego pewna ..i watpie zeby to sie zmienilo... a milosc? pojecie wzgledne

Gość nic nie wiem
z tego co mi pisal przez te pare dni .. to chyba sie nie bal rozstania.. Stwierdzil cos takiego:"bylem Ciebie pewien,ze mnie juz nie zostawisz"....(...)Zawsze mi wybaczałas,wybacz mi i teraz..."

Gość to ty jestes zalosnaaaa
"Nie znasz mnie i nie wiesz dlaczego nie pracuje ..moze nie musze? moze studiuje.. moze jestem chora" ---> sama pisalas, że szukasz pracy :D Na marginesie dla mnie to niewyobrazalne mieszkac z facetem i byc jego utrzymanka, ja dopoki nie mialam stalej pracy nie myslalam o wprowadzaniu sie do faceta, ale coz... to juz Twoja sprawa. a po drugie, to w ogole nie rozumiem w czym problem ? Skoro Cie tyle razy oklamal, skoro wiesz, ze nie chcesz Mu dac drugiej szansy to koncz znajomosc i tyle. a to, ze dzwoni do rodzicow, do znajomych,koczuje pod drzwiami ? z siebie robi debila i nie powinno cie to obchodzic, skoro chcesz sie z nim rozstac , w koncu dotrze do niego, i mu sie znudzi

Gość po takim tekscieeee
to bym go napewno kopnela w dupe !! zawsze Mu wybaczalas , to nic dziwnego, że teraz tez na to liczy. jesli masz jeszcze okruch szacunku dla samej siebie, to olej gnoja !! uloz sobie zycie z normalnym, szczerym, kochajacym cie facetem

Gość Seas
"Zawsze mi wybaczałas" Hahaaa, to się nie dziwię teraz, że myślał, że może robić co chce :) Do tych laluń co piszą, że nie powinnaś się interesować na co swoją kasę wydaje: Kupił coś innej kobiecie. Jakby Wasz ukochany kupił coś jakiejś swojej koleżance, to na pewno tryskałybyście ze szczęścia. (A w to oddanie tej kasy ja i tak nie wierzę.)

Gość do seas
Po pierwsze, to skąd mialabym o tym wiedzieć, skoro nie śledzę list transakcji mojego faceta ? A po drugie, skoro już kilka razy by mnie okłamał,to by mnie to wcale nie zdziwilo, i właściwie tez nie wiem o co Ci autorko chodzi, nie chcesz byc z oszustem to adieu

Do Autorki: 1. Twój były facet zachowuje się skandalicznie i się po prostu kompromituje. Chcesz takiego faceta? Naprawdę się tak nisko cenisz? Toż to baba, a nie mężczyzna. 2. Matce powiedz, że dopóki Ty się uczysz, to ona ma prawny obowiązek Cię utrzymywać (do 25 roku życia). I dodaj, że jak ona będzie już stara, to też zamiast się nią opiekować, oddasz ją do przytułku. Może poskutkuje. 3. Znajdź sobie dorywczą pracę (korepetycje, przepisywanie tekstów, roznoszenie ulotek, robienie ankiet, hostessa w markecie czy targach), żebyś miała na swoje potrzeby. Poza tym pokażesz, że potrafisz studiować i zarabiać. Na prawdziwą pracę będzie czas po studniach.

Gość nic nie wiem
Nie pisałam tyle czasu gdyż siedze u niego .. Narazie jestesmy w takim luznym zwiazku.On sie pyta co z nami a ja nic nie odpowiadam!.... Teraz przyjechałam do rodzicow po jakies najpotrzebniejsze rzeczy.. Nie biore wszystkich, aby w razie potrzeby znowu nie musiec tego wszystkiego pakowac i aby nie był taki pewien tego,ze zostane z nim! Jak narazie daje "nam" czas ... Nie wiem czy dobrze robie.. ale jak nie sprobuje to nie bede wiedziala.. Musze chyba sobie wypisac na kartce plusy i minusy tego zwiazku.. Czas pokarze czy dobrze robie czy nie.. On sie teraz stara... Wymyśla różne rzeczy aby było lepiej.. a mi sie nic nie chce.. Dwa dni temu chcial kupic mikrofalowke .. no i oczywiscie pytał sie mnie o zdanie .. Gdybym powiedziała,ze nie ma kupowac to by nie kupił..

Gość oj masz racje kochana
Czas pokarze - tak, tak, czas Ciebie pokarze i będziesz (później) uważała go za stracony!!

Gość nic nie wiem
w zyciu nigdy nic nie wiadomo ... 50 procent jest na to, ze wyjdzie i 50 na to ze nie wyjdzie.. Mloda jestem takze moge próbować.. a jak sie nie przekonam to nie bede wiedziała..

Gość nic nie wiem
ehhss .. z facetami .. teraz sie zastanawiam czy kazdy to oszust,zdrajca itp.. Bo praktycznie wszyscy faceci ktorych znam tacy sa

Gość nic nie wiem
up up up

"naspuszczałas się, jak to cie wielce koleś w ch... wyładował zaraz po zaręczynach, teraz piszesz,że dałas mu szansę..więc siedź w tym łajnie i nie up'uj tutaj. Dali ci ludzie rady, nie skorzystałas, więc shut UP." Hihihihi. Jak to łądnie ujęłaś/ująłeś ^^

Gość nic nie wiem
No naspuszczałam sie... szkoda ze kutasa nie mam..aby sie spuscic. Zalozyłam ten topic.. aby pisac w nim o wszystkim co mnie martwi odnosnie faceta.. przeciez nie bede codziennie zakladac nowych topicow!Bo po co ?! Wedlug Ciebie pewnie powinnam teraz zalozyc nowy temat pod tytulem:"facet mnie robil w chuja a ja nadal z nim jestem-jakie szanse na normalny zwiazek?".. ale po co mam to robic ? skoro mozna pisac na tym ..;/ Ludzie to ..