Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny ale porządny

Żałuję, że jestem przystojny - interesują się mną głównie lafiryndy

Polecane posty

Gość do przystojny
Szafirek, ja nie patrze na wyglad! A ze facet leb goli na lyso to mnie podnieca i jak ma gruby brzuch to znaczy lubi pojesc. mnie to nie przeszkadza. Nie mowilam o brudasie tylko moilam o tym ze licza sie wartosci wewnetrzne a nie czy ktos drzewo umie rabac i ma ladne wlosy. No spadam bo widze ze to jakies zborowisko ludzi ktorzy maja nierealne waobrazenia o zyciu i ludziach i patrza tylko na jakies pozory. kase, status, wyglad. To nie dla mnie. adios.

Gość I am so sorry for you
jak dla mnie czlowieku jestes poprostu cholernie zapatrzony w siebie i nie masz za grosz klasy. A twoj ostatni post-bez komentarza

A dla mnie właśnie wnętrze się liczy, dlatego chcę mieć porządną kobietę. Uważam, że sam mam bogate wnętrze i dobry system wartości

Znam swoją wartość i nieskromnie uważam się za dobrą partię dla kobiety

Gość sisicatch19
moim zdaniem nie masz się co zadręczać tym że jesteś taki piekny, a latają za toba jak to ładnie określiłeś lafiryndy .... Twój problem tkwi w tym,ze poszukujesz kobiety, która była by taka jak ty nienagannie piękna, inteligentna i zaradna, powiem Ci jedno nie patrz tylko na wygląd każda z kobiet jest jak róża delikatna i piękna ma swój czar i urok tyle tylko że zależy w jakich warunkach ta róża była hodowana... Szacunkiem powinno darzyć się każdego człowieka bo każdy człowiek na to zasługuje więc nie nazywaj kobiet, lafiryndami.

"a coś poza wygladem masz do zaoferowania? " a ty? owszem.Doświadczenie życiowe spore jak na mój wiek, dojrzałość, umiejętność słuchania.Zresztą ja nie autor żeby robić z siebie zajebistego :O

Gość do ewelus
jakie przygody? podobno mialas 3 partnerow z milosci, wiec o co chodzi?

Uważam, że jeśli kobieta pruła się równo to niech szuka sobie moczykija, a nie porządnego faceta. Ja nigdy przygód nie szukałem i nie zamierzam. Seks mi starczy w związku. Masakra dzisiaj z tym kobietami. Na sumieniu mają zdrady i seks za pieniądze już w młodym wieku. Pokolenie galerianek i utrzymanek

Gość asaswewerered
Może to głupi pomysł, ale nie myślałeś, aby poznać kogoś przez internet? Czasami takie rozwiązanie okazuje się bardzo pomocne. Nie będziecie się widzieć, ona lepiej Cię pozna, Ty ją, a po jakimś czasie możecie się spotkać. Pomyśl o tym.

do ewelus jakie przygody? podobno mialas 3 partnerow z milosci, wiec o co chodzi? nie 3 a 15+.Chcesz to możesz z błotem mnie zmieszać,już zobojętniało mi to.I przeszłości nie żałuję,dużo ma taki dorobek na koncie, bardziej męczyło udawanie

to idź do polskiego radia na łowcę talentów. co to w ogóle znaczy? że co?:O

Gość sisicatch19
do przystojnego słuchaj facet nie każda dziewczyna jest pania lekkich obyczajów poza tym mówisz że kobiety sa TAKIE złe a faceci to aniołki? Owszem moim zdaniem takie zachowanie sie dziewczyn jest niewłaściwe bo nie szanują własnego ciała ani nie mają poczucia godności.Moze problem polega na tym że obracasz się nie w tym srodowisku co trzeba albo ktoś "naszył" Ci łatkę każda jest moja ? zastanów się...

Gość roza87
Mam wystarczająco klasy, żeby stać mnie było na kobietę z klasą. W życiu zawodowym sobie dobrze radzę, jestem towarzyski, elokwentny, dowcipny, błyskotliwy, kulturalny, szarmancki, a jak trzeba to nawet elegancki. To na bank jest prowokacja bo nie uwierze ze takie dziwolagi chodza po swiecie. Beznadziejnie piszesz wiec na pewno nie skonczyles studiow... wogole to mi sie smiac chce jak czytam co napisala ta kapusciana glowa :D :D :D

Gość pytankoooooooooooooooooooo
malujecie te rozne ludziki tu n.p te smiejace sie albo smutne albe raczke albo kwiatka???? jak to sie robi???

dzieki ale fajne :)

Gość Beansby Weezer
zapale ci znicza na pociesz ,ok ;)

dzieki mp-30 :D

Gość mam 22 lata
i zadnych przejsc z facetami. ZADNYCH!!! Dlaczego??? bo nie rozpraszam sie na zwiazkach, ktore nie maja sensu. A rowiesnicy maja zazwyczaj siano w glowie. Starsi natomiast- widza we mnie obiekt seksualny,i mloda dziewczyne do kolekcji. Koncentruje sie wiec poki co na ukonczeniu studiow, zaczynaja one byc moja pasja. Jestem pelna obaw, co do mojej przyszlosci, majac na uwadze aspekt matrymonialny. Znakomitej wiekszosci facetow zalezy tylko na tym, aby pojsc do lozka, zabawiac sie, ewentualnie stworzyc 'wolny zwiazek'. Nie maja szacunku do kobiety- zaczynajac od tego, ze nie przepuszczaja nas w drzwiach, a konczac na mowieniu otwarcie, ze 'jeszcze nie wiem, jak to z nami bedzie. Przeciez nic Ci nie obiecywalem'. Nie ksztalca sie, nie znaja jezykow, robia bledy ort i nie maja dobrych manier. Pewnie zostane stara panna, bo mam zasady. A dzisiaj wyszly one zupelnie z mody i obiegu. Autorze, w pelni Cie rozumiem.. Wiedz, ze jest wiecej osob, ktore mysla w podobny do Ciebie sposob. Trudno jest tylko na taka wlasnie "trafic" :(

do "mam 22 lata" hmm..dawno na tym forum nie czytalam nic, z czym w 100% bym sie zgadzala... do Autora: nie znam Cie, ale moze sam prowokujesz takie sytuacje. W wiekszosci przypadkow przystojni faceci wymagaja od kobiet,zeby wygladaly jak modelki,tylko na takie zwracaja uwage, a ktore czesto przez swoj wyglad sa juz rozpieszczone i bardziej sklonne do zabawy,a nie dajecie szansy tym, ktore choc na pierwszy rzut oka moze nie powalaja na kolana, ale z uplywem czasu wychodzi na to,ze sa duzo bardziej wartosciowe..

Gość a po świętach
oczywiście....każda opowiedziała ci ze szczegółami o swoim życiu - gdzie i z kim dupcyła się w samochodach

Gość sant trinian
Wow, chyba nigdy nie dojdę do tego czego faceci naprawdę chcą! Ty tu szukasz niewinnej panny w wieku powiedzmy 25 lat a ja ci powiem, że byłam taka niewinna i nadal jestem i co z tego jak mnie wszyscy znajomi za dewotę biorą albo uważają, że i tak muszę się puszczać po bokach bo to niemożliwe bym się nie puszczała. Już po mnie faceci wyzwiskami jadą, że ich podniecam a tu ni ma bo ja czekam nie wiadomo na co. Poza tym z tą biblioteką to przesada lekka bo czytanie książek do niewinności nic nie ma. Znam wiele pięknych niewinnych tancerek i wiele studentek co się po łóżkach szlajają na lewo i prawo.

Gość to może najpppierw
ustalmy - co dla ciebie oznacza pojęcie "kobieta z klasą"