Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

jestem po ponad 4h podrozy pod slonce,wiec padam na ryj,ale tak sie za Wami stesknilam,ze odpoczynek poczeka,a ja napisze,co mam do napisania :) to prawda marika,ze jestem pelna optymizmu,kobieta przecudowna z wielkim sercem,charakterem i moca :) moglabym u niej siedziec i siedziec,az sie maz moj ze mnie smial jak wyszlismy,bo sie poplakalam z wzruszenia?!!! czulam niesamowita "moc"jak 10cm nad moim niedroznym jajowodem przesuwala swoja dlon tam i z powrotem,az sie w zartach zapytalam,czy ma jakis magnez,bo czuje jakby chciala mnie do siebie przyciagnac,a ona sie tylko zaczela smiac :) na koniec powiedziala,ze jajowod odblkokowany,cokolwiek mialby to znaczyc,mamy poc z mezem ziola na odtrucie orgaznizmu,bo jego kiepskie parametry nasienia sa spowodowane chemia w zarciu i w srodowisku... kolejna wizyta za 2 tygonie:) oczywiscie mam sie wyluzowac i za bardzo nie chciec zajsc w ciaze,bo wtedy nie wyjdzie,wiec podchodze do tego na spokojnie... przelozylismy czwartkowe badania nasienia mojego m.bo powiedziala,ze wynik bedzie albo ekstremalnie dobry,albo zly,wiec odpuszczamy,powiedziala,ze daje wielka szanse na naturalne zajscie w ciaze i zeby przelozyc IUI,co tez uczynilam :) nie chwalila sie "swoimi osiagnieciami"to ja pytalam,bo uwielbiam tego typu historie :)

Pięknie :))) Jaki optymistyczny wpis :D Trzymam mocno kciuki za Ciebie Superburek!!! Musi być dobrze i basta!!!

dzieki marika! niedawno jeszcze myslalam o zmianiu topiku,bo za tloczno sie tu zrobilo w dolnej czesci tabelki,ale ...po wczorajszej wizycie jestem naprawde pozytywnie naladowana i nic mnie nie ruszy ;)

Nie uciekaj od nas Superburek :) Zobaczysz, że niebawem Ty "spadniesz" na dół tabelki!!! Wierzę w to!!!

basiula>ja po Twoich wpisach widze,ze duzo wskazuje na to,ze jednak jestes miejsce przede mna :P wspolczuje z ta grzybica!!!dasz rade i pokonasz ja szybciej niz myslisz :)

superburek ja po wczorajszym usg to jestem w ciazy , nie mialam owulacji bo mam torbiel a trzecia opcja jeszcze była ale zapomnialam tak bylam zszokowana co on do mnie gadał aaaa i jeszcze guzek w piersi mam brak slow czekam do poniedzialku jak moj lekarz wroci i sie dowiem co jest naprawde a tak na marginesie to czy to jest mozliwe zeby w 16 dniu cyklu bylo widac jakies cialko zolte zapowiadajace ciąże bo mi sie wydaje ze nie

basiula,ja w poprzednim cyklu tez mialam torbiel,ktora sie wchlonela w trakcie miesiaczki,czy jakos tak,badz dobrej mysli!!! moze ta grzybica stad sie bierze,bo w wieu przypadkach na poczatku ciazy sie pojawia!!! ja za to mam duzo gestego bialego sluzu,ale nic grzybicznego,bo nic nie swedzi,nie smierdzi (wybaczcie za opis :) ) gdzies wyczytalam,ze moze byc tak jak jest sie w ciazy,ale wiadomo,ja juz na nic nie licze...

superburek a ty kiedy testujesz??:D a ten sluzy plamienia owulacje i inne pierdoly to ludzkie:) ja miałam sluz bardzo plodny w 11 dc ale czy to byla owulacja?? bo w jajnikach nic nie czulam a teraz mnie prawy boli od niedzieli tam gdzie niby mam tego torbiela czy inne jajeczko czy ciałko;p

u mnie dzis 24dc,za jakis tydzien powinnam testowac... jeden test 7dni po sexie wyszedl negatywnie,ale mial 25ml,nie 10ml ?! zobaczymy co bedzie dalej :)

dziewczyny te które są już mamai, czy brak bóli piersi po owulacji (dziś 5 dzień po) moze oznacać ciąże, dodam, ze zawsze od owulacji a nwet przed bolały mnie piersi aż do dnia@. dodam też że mam wzmorzony lekko apetyt, ale to moze kwestia pory roku. Dziś u mnie 18 dc

Gość izulek_2006
hej...własnie wrociłam od ginekologa...i niestety....na usg za szybko...serca nie słyszałam...bo nawet nie zrobił..ksiazeczki nie załozył....za wczesnie... ja ...niewiem juz co myslec...dobrze ze zrobiłam bete i wyszła 2000 bo inaczej bym zaczeła miec watpliwosci...czuje sie bez zmian czasem tylko jajnik lewy mnie boli...zero wymiotow i nudnosci... Zero zachcianek...martwie sie wami dziewczyny...z forum ciazowego zrobiło sie chorobowe....razem damy rade....dziewczyny czekam na wasze testowanie...z niecierpliwoscia... A jak bedzie chłopiec to wezme ten w niebieskie kwiatki ...hee hee....całuski dla was...

Lolitka, ja nietety nie pomogę, jestem dziwaczny przypadek, mnie nie bolą piersi ani przed ani po owulacji ;/ Może inne dziewczyny się wypowiedzą... Pozdrawiam :)

Gość izulek_2006
no odpowiadajac na pytanieo bol piersi...to mnie zawsze bolały trzy dni przed miesiaczka...a ze miesiaczka nie przyszła bo zaciazyłam...bol trwa do dzis...sa wieksze ciezsze i bola szczegolnie jak sie stanik zdejmuje...po piersiach nie zdiagnozujesz piersi...predzej temperature zmierz w pochwie...prawdopodobienstwo jest duze jak bedzie 37,7

bylam u lekarza !!!!! bo mdlałam w pracy na usg widziałam dzidziusia 5 tydzien i 2 dni bylo widac tetniace serduszko :) mam l4 mam super lekarza izulek-zalezy od lekarza mógł Ci już zrobić to usg moj poprzedni tez patałach

troszke dzis plamiłam....poryczalam sie poszłam do lekarza i powiedziałam o co chodzi lekarz powiedzial ze to jakies naczynko musialo peknac bo z dzidzia wszystko w porzadku jest naprawde duza i silna bo juz akcje serca bylo widac 5t 2 dni i juz seduszko tetniace jak czytam Wasze posty to jestem w szoku -moj pierwszy lekarz to tez idiota mowilam ze zle sie czuje ale on to olal i nie dal mi zwolnienia pracowalam 2 dni i zaczelam plamic heh mam duphaston tak oslonowo profilaktycznie ale mam byc dobrej mysli:) zakochalam sie w moim dzidziusku

piekne zdanie kotka "zakochalam sie w moim dzidziusku" ciesze sie,ze wszystko w porzadku i masz to upragnione zwolnienie!odpoczywaj teraz do woli ;)

Gość izulek_2006
hej...własciwie moze i jestem najmniej w ciazy i jak dotad najmniej widziałam..ale moje kochane dziewuszki w ciazy...i nie tylko te oczywiscie...najlepsze dopiero przed wami...około 16-18 tygodnia jak dzidzia zacznie kopac bedziecie płakac ze szczescia...no ale najpierw do tego czasu reszta musi zajsc

Gość izulek_2006
moj test ciazowy pokazał dwie kreski 7 dni po zapłodnieniu a temp.w pochwie to 37,7 w srodku dnia...nawet tydzien prze mieesiaczka...dziewczyny moze warto sprobowac...ja mialam test z apteki ktory czuły jest na 25 chyba...jak macie wysooka temp. To moze zaryzykujcie?nie moge sie doczekac na nastepna... ale moze sie uda? Tak smutno na forum sie robi? Ktora sie odwazy?

haj Babki jak zawsze nasz topki nie do zdarcia!! a wiec Izka nie martw sie ja juz jestem w 8 tc i nie widzialam dzidzi na usg ide za tydzien i nie moge sie doczekac za szybko ja wiem ze my bysmy chcialy juz ,a le trezba dac dziecku sie tam zagniezdzic!! jesli chodzi o pierssi, to mnie zawsze bolaly po owu i juz do @ Kotka ale super juz dziecko widzialas!!!!! Burek no niezle, ciakawe czy Babka cos przewidziala u Ciebie>> Basiula mam nadzieje ze bedzie ok!!! caluesy \ide spac umieram ze zmeczenia papa pozdrawiam Mocno Caluje Was wszytskie Elix, Kotka, Ize, Burek, Marika, Orianna, Satyna, animaja, Basiunia, Zuzanna...Madalena , paula, BP... mam nadzieje ze wszytskie napisalam caluje

Hej dziewczyny! Witam nową staraczke. Superburek to dobre wiescie jak tak 3mam kciuki za Ciebie. Basiula nie martw się bedzie dobrze, skoro lekarz sam nie wiedział co to jest to trzeba byc dobrej mysli. Izulek ja spróbuje z tą temp od nastepnego cyklu. Pisze dopiero teraz bo miałam problemy z netem , dopiero jak zadzwoniłam na infolinie to cos zrobili i znow mam neta bo tak caly dzien nie bylo. Dziweczyny nie wiem co sie dzieje normalnie. mam dzis 20 dzień cyklu a czuje sie jakby miała zaraz dostać @. o dziwo piersi mnie nie zaczely jeszcze bolec a zawsze zaraz po owulce tez bola. Dzis to czułam tak jakbym miała jakies "spuchniete" jajniki takie dziwne uczucie miałam w brzuchu jakbym je normalnie czula ze sa wieksze jakies takie pełne, ale potem mi przeszło to uczucie. sama juz nie wiem co to ma znaczyc. narazie nie bede testowac, poczekam do dnia @, bo nie ma po co sie nakrecac. A odnosnie wózków to mi sie strasznie podoba ten : http://www.allegro.pl/item918498157_king_active_fotelik_gratisy_38_kolorow.html Pozdrawiam was wszystkie :) jestescie super dziewczyny :) i tak mi z wami dobrze :)

Mnie wszyscy pomijają:( Ja też chce Baby:) Ja chyba jutro zrobie sobie teścik, a co;) jutro 23dc, czuję że nie starczy mi 5 testów do @.... Dziś bolało mnie podbrzusze, a potem nieszczęsna cewka ale już lepiej się czuję, tylko apetytu brak, prawie nic dziś nie jadłam. Superburek dobre wieści:) Lada moment będzie Dzidzia!:D Basiula ja miałam kiedyś te tabletki pimafucin profilaktycznie bardziej bo coś mnie tam zaswędziało i mi przeszło po tym... Ten lekarz to jakiś konował! Po co Cię straszy jak sam nie jest pewien?

A wózków jeszcze nie oglądałam, my pewnie kupimy najbrzydszy bo mój B. lubi wszystko praktyczne i konkretne i proste...

jezeli chodzi o wozek to ja juz tez patrzałam ja zawsze miałam marzenie miec dziewczynke hihi ale wiadomo że nie ma to dla mnie znaczenia a jak bede ja miała to napewno kupie cały wozek rozowy hehehe bardzo lubie rozowy u takich malych ksiezniczek wszystko co rozowe jest slodkie nawet przeslodzone no ale tak juz mam hehe:P ide spac bo glowa mnie dzis boli i wogole boli mnie podbrzusze całe chyba od tej grzybicy a jak wkładam sobie to TAM:p na noc to juz wogole kluje boli ciagnie dobanoc:* rano będę na kawce:)

Dobranoc Basiu! Ja cały czas myślę o chłopcu ale w sklepie oglądam ciuszki dla dziewczynek:):):)

dobry wieczór dziewczyny. dawno mnie nie było ale musiałam zadbać trochę o swoje zdrowie. rano byłam na na usg szyi bo od jakiegoś czasu mam powiększone węzły chłonne. jak na razie nie wykazało nic poważnego, węzły chłonne powiększone do 5 mm ( a jeszcze pare miesięcy temu miały 13 mm), stanu zapalnego na szczęście też nie mam. wydaje mi sie, że to wszystko przez wyrastające ósemki. ,,szczęściara" ze mnie gdyż wyszły mi wszystkie :-( a szczęka tak mnie czasem napierdziela, że trudno wytrzymać. muszę umówić się jutro na zabieg i je pousuwać bo jeszcze troche a mi buźkę rozsadzi. przy okazji dowiedziałam się, że mam powiększoną tarczycę. musiałam zrobić badania hormonów, tsh i takie tam przy okazji sprawdzę czy moja tarczyca nie jest przyczyną problemów zajścia w ciążę. Pozdrawiam, trzymajcie sie cieplutko