Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

hej BP myśle że tak kolezanka wyżej pisała że ma dzis 23 dc i wyszedl jej test pozytywny ale 10mlu ten bardziej czuły:) trzymam kciuki musi się udac:) a jak sie czujesz

Czesc Dziewczyny! Moich objawow ciag dalszy na poczatek:) Przez cala noc budzilam sie co chwila a o 4 bylam juz wyspana i caly czas czulam dziwny wisniowy zapach ktory doprowadzil mnie do mdlosci!!! Juz mialam miske sobie przynosic do wyra ale mi przeszlo, 5 rano a ja glodna i kanapki jadlam po ciemku. Rano zrobilam sobie ogledziny i miedzy nogami mam sino i to wyraznie innaczej niz zwykle a na tescie dalej 1 krecha. W pracy tak mi sie w glowie krecilo ze musialam chwytac sie polek bo rownowage tracilam, ale przynajmnie brzuch boli juz tylko minimalnie, ale za to cyce jak donice i w oczach rosna. Zakupilam kinder test strumieniowy i jutro rano robie. Basiula niezle wyczucie ma Twoj maz;) ale... moja ciezarna kolezanka twierdzi ze zrobilaa sie ciasniejsza wiec moze tym razem....:)

BP>w Tobie nadzieja kochana :) Basienka!nie uwierzysz,umylam okna,bo tak pomyslalam,ze glupio jak wpadniesz i nic nie zobaczysz przez okno przez ten brud ;P

ja mam znajomego,ktory po ciazy zony poprosil lekarza by zszyl ja ciasniej by jego doznania byly lepsze!!!

Neonaura witaj i gratulacje:) A ten kinder test to miaalas o czulosci 10 czy 25, bo ja kupilam taki ale jest o czulosci 25

Burku i nawzajem:) Pozytywny test to niestety dopiero polowa sukcesu....

Gucci faktycznie masz objawy że hej i to zasinienie super wierze Ze sie udało ja tez w nocy nie spałam jem jak głupia wszystkie smaki naraz ale to u mnie pms zawsze takie cos mialam przed okresem. Mój mąż mowi ze zawsze jestem przed okresem ciasniejsza az go boli buhehehe:P a test mógł nie wyjsc ale to nic straconego:):):) superburek jestem w szoku!!! ale ja Ci mówie umyłas bo przez nastepny rok nie będziesz myła:):)) a wogóle jak tam krwawienie jest?? bo jak nie to ja tu czuje test pozytywny:D

w sumie dzis czuje brzuch jak balon jakbym miała, ale tak zawsze miałam przed @, piersi bolą mnie po bokach , i śmierdzi mi kiełbasa, jedna pani u mnie w pracy kupuje swojska kiełbase z dzika i dzis miała z nia kanapki to tak mi nią smierdzi ze masakra, ale moze dlatego ze ja zawsze wyczulona na zapachy byłam. Boje się okropnie tego testu, ze wyjdzie jedna krecha :(. wiem ze sie wtedy porycze i to tak ze ło matko ale potem kolejny cykl kolejna nadzieja i zycie toczy sie dalej. najgorzej sie boje tego myslenia ze bede myslala ciagle co jest nie tak, ze inni zachodza nawet w gumce albo biorac tabletki a my nie. dzis ogladalam gazetki z reala a tam pełno art. dla niemowlat butelki, body, pajacyki, kaftaniki i sie mało nie rozkleiłam bo sie nie moge doczekac kiedy to bede kupywac .

gucci 10 mlu kolezanka pisala więc może dlatego Ci nie wyszedł ja robiłam 10 mlu w zeszłym cyklu i tam było napisane ze wykrywa 2-3dniowa ciąże a te 25mlu 6-dniowa

czasem mysle ze nie warto , zeby sobie odpuscic, ale za chwile znow o tym mysle i wiem ze to zle zabrzmi ale tak okropnie zazdroszcze tym co zaciazyły ze szok. Czasem sobie mysle ze moglam zaczac sie starac w wieku 18/19 lat to moze wtedy by mi sie udało. Nigdy nie myslalam ze tak dlugo trzeba sie starac. Dziewczyny nie ma juz tych kodów :)

superburek mam nadzieje ze masz test i bedziesz go rano robic i na kawce rano mi oznajmisz:D super wiadomosc BP tobie rowniez sie uda w tym miesiacu w tamych miesiacach zachodziły dziewczyny co długo sie nie starały teraz zajda te co sie długo starały a potem reszta w tym ja :P

Basia kochana jestes!ale nie mam testu,teraz jestem po kapieli i juz wiem,ze to @,wiec nie testuje jutro :( BP>ja pamietam jak w wieku 23lat mialam mala wpadke z gumka podczas sexu i jaki to dla mnie byl stres,ze moze zaszlam w ciaze!!! teraz jak o tym mysle,to chce mi sie smiac z wlasnej glupoty...

ja pisałam sie wcześniej w kolejce na kwiecień :) to moze w kwietniu sie wam pochwale co mi zajaczek przyniósł jak tym razem sie nie uda .

superburek a skad wiesz?? dostałas??? BP ja jak zaczełam w wieku 19 lat brac tabletki anty to test ciążowy robiłam bo sie bałam że mogły nie zadziałać:P teraz tez sie z tego smiejje Laseczki teraz wasza kolej ja zajde w ciaze jak zaczne pracowac wiem to na 100%

Basia! mam te plamienia,ktore zawsze miewam przed prawidlowa @,wiec wiem,ze to okres!

BP teraz sie uda!!!! ta smierdząca kiełbasa to mówi:P ja cały czas wierze i trzymam kciuki za Was

pomyliłam sie to superburek pisała że miała wpadke z gumka ehhe sory BP

superburek nie wiem co mam Ci napisac wierz mi:( nie wiem co czujesz chyba juz nic;/ ale ja wierze wierze w to że w koncu sie uda:) musi!!! ta babka wam pomoze:)

dzieki Basienka! dzis kolezanka powiedziala mi,ze wszystko ma swoj czas i miejsce,ja to wiem,ale czemu tyle musze znosic,tyle czasu czekac? ja nie mam jak Wy 20paru lat,jestem po 30 i dla mnie kazdy cykl jest na wage zlota! oczywiscie nie chce Was urazic i ciesze sie,ze staracie sie o dziecko w takim wlasnie wieku,bo w moim ma sie juz cisnienie...

Burku trudno mi uwierzyc ze masz @, liczylaam na Ciebie w tym cyklu... Nie jestem zbyt dobra w pocieszaniu...

Burku moja kierowniczka urodzila w wieku 33lat zdrowe dziecko, z tego co wiem to latwo nie bylo ale sie udalo:)

dzieki Gucci! ja licze na Was!w kwietniu bez wzgledu na wszystko podchodze do IUI,marzec oddaje w rece znachorce,zobaczymy,czy cos pomoze! mam dosc tego czekania i myslenia,a najbardziej wkurza mnie to jak czytam,ze ktoras zalamie sie jak nie zajdzie w ciaze po 1cyklu sexu bez zabezpieczenia!!!!

wiem że jestes po 30-tce i oddaje Ci miejsce w kazdym miesiącu ja dopiero starałam sie drugi cykl wiec to smiechu warte żeby rozpaczać przyjełam to normalnie nie potrafie sobie wyobrazic co Ty czujesz! ale ja wierze w tą babke i że się uda!

BP bòl piersi po bokach to dobry znak:) jedna kobietka z mojego pierwszego forum tak miala i test pokazal 2 kreski:)

Basiula,sa kobiety,ktore nie moga zajsc w ciaze dluzej niz ja(chocby Pauli siostra)im nalezy sie szacunek,bo tego co one przezywaja,nie wyobrazam sobie nawet ja!!!