Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

Z tego co pamiętam ma konto ale bez zdjęcia dlatego zdjęcie mailem rozsyłała. Pisała że mnie widziała. Ja nawet maila nie mam bo jej nie wysłałam wtedy.

hej laski wierzycie że pół wina wychlałam sama??!!! no ale jakos tak fajnie mi jest:P mój mąż chyba rozumie do czego doszło bo widze jak sie gryzie i męczy a mi to teraz wisi i powiewa ( cokolwiek to oznacza) tez mysle o jabluszku ale chyba nie ma co pisać mejla jeżeli nam nie napisała na forum co sie stało to wątpe żeby na mejla odpisała. BP ja mam dzis 10 dc i mnie strasznie jajnik boli co mam tam niby ta torbiel i w pewnym momencie przez jakies 15 min strasznie mnie podbrzusze bolało nie przypominam sobie takigo bólu u mnie i boje sie że teraz zacznie sie przygoda z torbielami kuzwa tyle lat brałam tabletki i chyba teraz są skutki:( czytałam że to normalne po tabletkach:( ale ja w czartek ide do gina to sie dowiem co i jak. Wyczułam zgrubienie po prawej stronie czy to może być torbiel?? a moze powiekszony jajnik do czwartku zwariuje;/

Hej laski Izulek daj znać jak po usg...na pewno wszystko będzie ok:) BP świetny pomysł z tą przerwą...podejrzewam że jak zaczniecie spontanicznie się kochać to od razu zajdziesz...:P Basiulek dobre z tym winkiem:) Trzeba się trochę wyluzować:) No i nabrać dystansu do sprawy...Mąż się gryzie? i bardzo dobrze!!!! Może coś do niego dotrze!!! Nie wiem skąd te bóle u Ciebie...powiem tylko tyle że przez ostatnie dwa cykle miałam tak bolesną owulację, że musiałam no-spe brać i nawet się raz z pracy zwolniłam bo chodzić nie mogłam:) A to zgrubienie to nie wiem skąd...myślisz że torbirl może być aż tak wyczuwalny? Już dziś wtorek, niebawem wszystkiego sie dowiesz:) Głowa do góry wszystko będzie dobrze:) Ale mam doła dzisiaj!!!! Po prostu szok!!! Płakać mi się chce...pokłóciłam się z moim tatą...długo starałam się wszystko znosić, ale on mnie wykończy psychicznie!!!!!!!! Już czuję jaki dzień będę dziś miała:( Nie mogę sie otrząsnąć!!!!

cześć :) Paula, przykro mi bardzo...Mam nadzieję,że sobie wszystko wyjaśnicie i będzie dobrze. Ja niestety od pewnego czasu mam bardzo oziębłe stosunki z moją siostrą :( mój mąż to już w ogóle ma na nią uczulenie po pewnej sytuacji... Basiula, nawet największego twardziela w końcu ruszy! :) Życzę powodzenia z komunikacją i rozwiązania problemu. Spróbuj z nim teraz pogadać jak już zmiękł. Wyciągnij rękę, choć to on zawinił. To skutkuje, uczy wrażliwości :) Nie wiem co z tym JAbluszkiem... też mi się zdaje,że na maila nic nie da, bo widocznie ostatnio nie korzysta z internetu :(

czesc dziewczyny! Basienka> dla pocieszenia napisze,ze pewnie nie jedno wino jeszcze w zyciu wypijesz ;) Paula> przykro mi z powodu klotni z tata,nie denerwuj sie,to nie sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka!!!

Hello kobietki Wracam z pracy i od razu na forum a tu taka cisza...co jest grane Meldować mi się szybciutko!!! U mnie bez zmian...czekam do piątku...i nie mogę uwierzyć że mogłoby cokolwiek z tego wyjśc...:(

hej dziewczyny. faktycznie tu spokoj dzis i cisza. dalej nie widomo co z jabluszkiem :(, ja jutro do gina zobaczymy co bedzie , a dzis masakra. kurcze strasznie mi goraco w pochwie , caly dzien mam tak mokro ze szok i sie boje ze jakas infekcja mi sie wdala, chociaz nie wiem skad by sie mogla wziasc. jutro zobacze co gin mi na to powie.

czesc Gosiaczek! ja jutro zaczynam przytulanki pewnie,bo 2krecha na tescie owulacyjnym jest troche jasniejsza od tej kontrolnej,wiec pomalu schizuje ;) poza tym dzien zlecial leniwie,spiaco,ze nawet na spacer z psem nie chcialo mi sie isc,tylko meza wyslalam:)hehe

BP sorki,ze Cie pominelam!witaj oczywiscie :) dziwny objaw z tym goracem,ale dobrze,ze masz jutro wizyte,na pewno wszystko sie wyjasni:) pamietaj o pytaniach o hsg i innych badaniach! :* bedzie dobrze!!!

witajcie kochane:) Basiula trzymam mocno za Was kciuki:), Paula a o Tobie myślę kązdego dnia, uda się, musi się udać, tak samo gucci i superburek:) Bp ja też robię sobie 2 miesiące przerwy. Ze smutkiem odkładamy staranka na czerwiec:(. Mąż zpisał nas na wczasy do Tunezji, tak mi jakoś dziwnie, bo zamiast cieszyć się z wyjazdu to przeżywam bardzo ze musimy planowanie dzidziusia przełożyć:( ale moze te 2 miesiące przerwy pomogą nam też w tym. Mam nadzieję. Rezygnuję ponieważ moja pani ginekolog powiedziala ze w pierwszych 3 miesiącach ciaży powinno się maksymalnie ograniczać podróżowanie, a tym bardziej do krajów egzotycznych i gorących. Że nie mozna się opalac i wygrzewać, a tu nie sposób no i że samolot też chyba niezbyt korzystnie wpływa. No trudno:( myślę że trzeba jechać, bo to Być moze są nasze ostatnie wakacje jako małżeństwo bez dziecka. Mam nadzieję że tak będzie. Pomału zaczynam sie godzić z tym że trzeba staranka odłożyć, choc wczoraj to aż płakałam z tego pwodu:( tak strasznie pragnę mieć dziecko. a w tym czasie zajmę się sobą, pójdę sobie jednak na to wymrażanie nadżerdki na które namawiala mnie ginekolog, nie zaszkodzi a pomóc moze, bo ponoć też nie wpływa negatywnie na odpowiednie środowisko w pochiwe a co za tym idzie za przezywalnośc plemniczków. kochane mimo ze na razie nie będzimey sę starać będę codziennie do was zaglądać i kibicować Wam, moze czegoś się przez ten czas jeszcze nauczę. będę sobie obserwowała cykle, temepraturę, sluz, bóle, będę sobie też testy robić owu, zeby wiedzieć jak to dokłądnie jest u mnie. dodam, ze w czasie urlopu na wczasach wypadną moje dni płodne, więc moze...:) gdyby się udało to myślę ze na tak wczesnym etapie ciąży powrót do domku smaolotem nie będzie wpływał na dzieciątko:)

Hej kobietki!!! Bureczku to owocnego przytulanka:) Nie rozumiem jak to jest z tym testami owu...dwie grube krechy oznaczają że owulka jest? była? czy dopiero że będzie? Czarna magia...:P Ps...Ty szlona kobieto z....KOZĄ!!!He he:P lolitka ty sie nic nie przejmuj...dwa miesiące to niedługo:) a na pewno bezpieczniej...i kto wie? może tak się wyluzujecie na wczasach, że przy okazji coś zasiejecie? Życzę Wam tego!!! Póki co zadbaj o siebie, łykaj jakieś witaminki, zrób sobie porządny "przegląd", no i melduj się na forum:) BP jak to gorąco w pochwie? Dziwne to jakieś...dobrze że jutro do gin...zmolestuj ją tam porządnie:) Ja już powoli schizuję:) Czy ten test będzie w ogóle miarodajny? Czy będzie dane mi go zrobić? Czy zobaczę wreszcie upragnione 2 krechy?...póki co z tego co zauważyłam to ciągle mam jakieś konflikty...nie mogę zapanować nad nerwami:(

no wiem ze to dziwnie brzmi ale mialam takie uczucie goraca w pochwie takie nie wiem jak to okreslic, nic mnie nie swedzi tam ani nie piecze tylko mi tam goraco i okropnie mokro. hmmm te goraco mozna porownac tak jakbym miala tam goraczke. superburek ---> spoko pogadam o hsg i o reszcie badan jakie mozna zrobic jeszcze, heh napisalam sobie na karteczce wszystko o co chce sie wypytac, zeby nic nie pominac.

i bardzo dobrze że sobie wszystko wypisałaś:) Ja z taką kartką latałam jak w ciąży byłam co wizytę...normalnie 100 pytań do...hehehe

dziewczyny zmierzyłam sobie tem tam , trzymalam termometr 3 minuty lezac i wyszło mi 36,8 i niestety wyczułam jakas krostke na zewnatrz kurcz no jak nic pewnie infekcja bedzie :( i ta dziadoska krosta mnie boli :(

hej laski:* BP powodzenia u ginekologa napewno wszystko bedzie dobrze a wiesz co?? mnie tez pochwa boli dzis szukałam z ciekawosci szyjki macicy i jej nie ma:P ja jutro ide do gina tez sie stresuje bo boli mnie prawy jajnik moze to na owulacje a moze na torbiel ale to raczej nie jest bol na owulacje dzis mi sie sniło ze dorbiel miala 13 cm brak slow. Paula jak to nie wiesz czy sie uda musi sie udac jeszcze 2 dni!!! lol jak ten czas leci ja nic nie chc episać ale ty ciągle pisałaś sporo przd okresem że masz plamienia a teraz co??:) nic takiego nie piszesz wiec ja wiem ze sie udalo:)))))))))))) lolitka przeleca te 2 miechy!!! na wczasach bedziecie sie starac:) i napewno sie uda:)zazdrosze Ci tego wyjazdu to moje marzenie;) a jeszcze chlop sam załatwil super;) superburek cały dzien trzymm kciuki za Ciebie:) a co u mnie?? lepiej nie pisac nie ma co

Zaprowadziłam rano Paulę do żłobka i obleciałam wszystkie okoliczne apteki...nigdzie nie ma testu o czułości 10 mlu!!!! Normalnie załamka:( na zamówienie ale to w przyszłym tyg będą...a ja muszę w piątek zrobić bo jak coś to dalej luteinę zapodać...wkurzyłam się jak nie wiem i kupiłam bobo test płytkowy...mam nadzieje że wyczai jakby coś było:P ten sam test miałam jak zaszłam z Paulą w ciążę...mam do niego sentyment:) wiec może...mam takie mieszane uczucia i powiem Wam szczerze że robię ten test tak pro forma, bo nie wierzę że mogło się udać....

hej paula a jaki bedziesz miała dc w piatek?? co u Ciebie takie załamanie?? co?? udało sie napewno:) nie załamuj sie:) bedzie dobrze zobaczysz bedziesz sie cieszyła w piatek:) ja juz od samego rana bede siedziala i czekała na wiadomosc:):):):)

24 dc będzie w piątek...sceptycznie podchodzę do tego...nie wiem dlaczego...może za dużo już tych rozczarowań i ciężko mi uwierzyć:( Czuje się jakby te staranka końca nie miały....

a jak jest z plamieniami u Ciebie?? sa?? głowa do gory i usmiech prosze:) czekamy do piątku:) ja czuje w kosciach że bedzie git:)

plamień nie ma...co dziwne i nowe dla mnie:) mimo wszystko...ja się chyba po prostu boję że znów lipa będzie:(

no brawo plamien nie ma hhihhiih czadowo:) paula ja Ci jeszcze nie gratuluje:) czekam z niecierpliwoscia do piatku:)

hej dziewczynki :) Paula,nie schizuj,jakby co wpadnij do mnie,mam 25 sztuk testow o czulosci 10ml :D co do testow owu to jak sa dwie tego samego kooru kreski to oznacza,ze w przeciagu 24-36h pecherzyk peknie i uwolni jajeczko :) Basia>milo,ze towarzyszysz mi o poranku,wczoraj jakos tak dziwnie bylo jak Ciebie na kawce nie bylo!!! no to czekamy na Pauli wynik 🌻

Bureczku to podeślij mi jeden:P hehe Laseczki siedźcie sobie, popijajcie kawusię ja się szykuję do pracki:)

hej superburek dzisiaj jestem:) i pije kawke:) a mi az glupio pisac bo dzis w nocy prawie nie spałam o 1 w nocy miałam kucie lewego jajnika i bol podbrzusza i tylka tak jak na owulacje w pewnym momencie tak mi sie chciało kochac ze myslalam ze męża zgwalce przez sen:P wiec chyba owulacja mi sie zbliza chociaz sluzu nie mam a dzis boli cholernie mnie ten prawy jajnik co mam niby torbiel ja do jutra zwariuje wogole dziwnie mnie boli bo jak wstaje przeciągam sie to boli cholera usnełam na chwile to od razu mialam sen ze torbiel ma 13 cm!!!!!! wystarczyło na 15 min usnac ehhh

Basia,moze to rzeczywiscie owulacja,torbiele moga sie wchlaniac podczas okresu,tak jak bylo u mnie pare miesiecy temu,wiec nie mysl pesymistycznie!!!

Bureczku kochana jesteś ...ale jak znam naszą pocztę polską to doszłoby na poniedziałek:P jak na złość:( Dam radę!!! Basiulek nie panikuj, podejrzewam że to owulka...mnie dziwnie bolało jak "nie na owulacje"...jakbym coś tam miała...jutro zobaczysz wszystko:) Naprawdę uciekam bo do roboty nie zdąże przez was:P:P:) A łeb mam jeszcze mokry!!!!! NO naprawdę...co ja z Wami mam:) BUZIACZKI CIEPLUTKIE:)

Cześć!!! Basiula, a tam zaraz głupio pisać, ja mojego męża zgwałciłam w noc poślubną :D zasnęliśmy już po wszystkim i jakoś się przebudziłam i go jeszcze dodatkowo zmolestowałam, ale on tego nie pamięta :D:D:D:D:D Paula, kurczę nie wiem czy ten test Ci wyjdzie...Mi nie wykrył bobo płytkowy ciąży po kilku dniach spóźnienia @. Mam nadzieję,że jesteś w ciąży!!! Może dla pewności zrób betę? Bureczku, działaj, działaj intensywnie :) Oby ziółka podniosły kondycję żołnierzyków Twojego lubego! Fajnie,że masz takie podejście na luzie, bo przynajmniej odpadają Ci nerwy, które mogą przeszkadzać :)

o własnie Paula lec rano jutro na bete bedzie najbardziej wiarygodna bo test moze wyjsc falszywy negatywny i bedziesz sie nie potrzebnie martwic