Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Sponsor

Kobieta, które są lub był sponsorowane są żałosne

Polecane posty

Gość to znaczy co
ja wieze w milosc i mam od lat jednego jedynego partnera w wiec. A ze po polsku nie umiem to olewam. Lolita sama nieukiem swiatowym jestes bo tak to bys nie musiala sie sprzedawac. kazdy facet za granica wie ze polce wystarczy jednego drinka postaiwc i juz sie rozkracza. A czy jestem nieukiem to nie wiesz bo ze nie umiem po polsku o tym wogole nie swadczy. zegnam.

mozliwe i to bardzo, ale wierzę, ze ten jeden na 1000 został. Tylko która na takiego trafi? Szanse nikłe

"Lolita sama nieukiem swiatowym jestes bo tak to bys nie musiala sie sprzedawac. " A ja się sprzedaje? Robię to na co mam ochotę, czyli dotrzymuje towarzystwa, uprawiam seks z jednym partnerem. Dostaje wynagrodzenie za swój czas, a ty parząc kawkę to niby co robisz? Nie sprzedajesz swojego czasu? Różnica tylko polega na tym, że ty 8 h dziennie, 5 dni w tygodniu i mało satysfakcji, a ja dwa weekendy w miesiącu, wiele przyjemności i duzo więcej kasy:P

w każdym kraju znajda sie takie co rozkraczaja nogi, wiec co plotą! Zreszta Ty tez powinnaś się uważac za Polkę! ja na twoim miejscu bym sie obrazila na tych ludzi :P

nasza panna porządna za polkę się nie uważa, bo w końcu mieszka w innym kraju. Ale wchodzi na polskie forum, prawi swoje mądrości a języka nie zna, mi wstyd by było wypowiadać się np. na forum angielskim nie znając tego języka. Ale cóż ona taka wyuczona niby:D

Gość to znaczy co
Lolita dzeicko pisalam ze jak bylam na studiach to musialam jako kelnerka dorabiac teraz mam stala prace w moim zawodzie. Nie mysle ze masz wiecej kasy ode mnie dziecko. napweno nie ale udajesz glupia ze nie wiesz o co chodzi i dlatego nie bede sie rozpisywac bo to bez sensu.jestem dumna z tego ze nie musialam byc nigdy na zalezna od nikogo. ja bedzeisz zarabiac sama 3000 euro miesiecznie no to moze pogadamy jeszcze raz o tym kto ma lepiej.

Gość do lolita87
jestes prostyutka i na porzadnego faceta nie zaslugujesz

Gość hahahehe
llolita, ruda i inne kurewki, wy sprzetaczce zarabiajace 600 zl do piet nawet nie dorastacie..

nie zagladaj nikomu do portfela doroślutka :) oj złe maniery posiadasz, oj złe..

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Ajaki to porzadny facet dzisiaj????????????Proszę o odpowiedź ,tylko konkretną

Nie mysle ze masz wiecej kasy ode mnie dziecko. napweno nie ale udajesz glupia ze nie wiesz o co chodzi i dlatego nie bede sie rozpisywac bo to bez sensu.jestem dumna z tego ze nie musialam byc nigdy na zalezna od nikogo. ja bedzeisz zarabiac sama 3000 euro miesiecznie no to moze pogadamy jeszcze raz o tym kto ma lepiej. A skąd wiesz ile ja mam kasy? 3000 euro w europie? O zgrozo to normalna pensja, nie masz czym się chwalić:D Ale takie jak ty myslą, że pana Boga za rogi złapały:P Ja zależna jestem? A ty to od szefa zależna nie jesteś? Człowiek zawsze jest zależny od kogoś. do lolita87- a patrz debilu, że mogę mieć porządnego partnera i może nawet mam, ale nic ci do tego:P

Oj oj znam pania sprzątaczkę z mojego bloku i z całym szacunkiem co ona wyprawia to niewiem jak to nazwać,menele popijawy codziennie inni panowie

porządny według prawiczków to taki co nie dymał, cipki nie widział, a zarabia 1200zł brutto:D

PRZEZ PANIĄ TO CO-zawiść jakaś przemawia a dlaczego????Też jesteś Polka moja droga

rudzia może i więcej, ale wiadomo, że wedle kafeteryjnych norm to porządni są tylko ci co biedę klepią:D

kajtuślalaiiiiiiiiiii- ona nie jest polką! Ona jest europejką, bo zarabia 3000 euro! Normalnie pozazdrościć takich zarobków:D

ale mowia ze zadna praca nie hanbi, wiec czemu maja do nas pretensje???? :P

Gość do lolita87
zaden facet nie bedzie szanowal panny, ktora sponsoruje. zawsze bedzie ja mial za szmate. chce miec kase? to same sobie zarobcie. facet zarabiajacy 1200 zl jest bardziej zaradny od was, bo przynajmniej pracuje, a nie daje dupy. nie znam faceta, ktory szanowalby prostytutke

Mają bo się boją, że ich misiulek będzie szukał kiedyś towarzystwa u takich dziewczyny jak my:P To desperatki, myslą, że jakby takich dziewczyn nie było to misie byłyby wierne:D ale swoich błedów juz nie dostrzegaja:O

Gość do lolita87
poza tym oceniajac facetow po pieniadzach jestes zalosna. nigdy nie bedziesz wiedziec co to prawdziwe uczucie i nigdy cie nikt nie bedzie kochal

może prostytutki nie szanuje, ale poczytaj temat rudzi, tam wyraźnie jest napisane czym ona się zajmuje i między innymi ja. Oraz to, że jesteśmy traktowane lepiej niż jedna kobieta w zwykłym związku.

do lolita87- o tak nie wezmę biedaka i niezaradnego, a wiesz dlaczego? Bo nie mam ochoty ciągnąć nieudacznika za sobą. Wolę mężczyznę zaradnego z pomysłem na życie a nie wegetującego urzędasa, który mało zarobi, a którego ja będę musiała popychać do przodu:O

Gość do lolita87
jestescie traktowane jak kurewki do bzykania i picu na bankietach. facet bedzie kochal i szanowal naprawde tylko kobiete z klasa, ktora bedzie jego prawdziwa partnerka, a nie dziwka, ktorej placi za zwiazek czy seks

Gość do lolita87
najpierw sama mniej pomysl na zycie, a nie licz na faceta. btw. na zachodzie urzednicy maja dobre pensje. poza tym urzednik ma stale godziny pracy i nie musi zapieprzac w weekendy i walic nadgodzin w nadmiarze, poza tym ma stala, pewna, ciepla posadke

Gość hahahehe
"do lolita87- o tak nie wezmę biedaka i niezaradnego, a wiesz dlaczego? Bo nie mam ochoty ciągnąć nieudacznika za sobą. Wolę mężczyznę zaradnego z pomysłem na życie a nie wegetującego urzędasa, który mało zarobi, a którego ja będę musiała popychać do przodu" a ty jaki masz pomysl na zycie dawanie dupy za kase ? :D:D

dziwne, że niektórzy właśnie nie szanują swoich partnerek i odpisywali na moje ogłoszenie:O Gdzie ich szacunek do partnerek? oczywiście ja nie przepadam za żonatymi i zajętymi mężczyznami i z takimi się nigdy z reguły nie spotykam. Jestem traktowana bardzo dobrze i wiesz wielu dziewczynom życzyłabym faceta tak traktującego kobiete jak mój obecny:P