Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blekitny Kolczyk15

Ej czy to prawda ze jak sie kocham po raz pierwszy to nie zajde w ciaze?

Polecane posty

Gość Blekitny Kolczyk15

Wszystkie moje koleżanki mowily mi ze straciły cnotę bez zabezpieczenia i żadna nie jest w ciąży, za to parę jak tak robiło dalej to zaszły. Ponoc za pierwszym razem nie można zajść w ciąże. gdyz, jest to związane z multiplikacją błoń dziewiczych rozpuszczanych przez strumień spermy. Nie jestem tego pewna, ale gdyby zrobić to w prezerwatywie za pierwszym razem i wtedy nie byłoby spermy, to można za drugim bez prezerwatywy, bo przecież nic się nie rozpuściło! I ponoc jeszcze jak sie zachodzi w dni plodne a ja dni plodnych nie mam nie no bo jestem dziewica? Chce to zrobic w walentynki bo go kocham i to bedzie moj prezent dla niego. Jak sie mam przygotowac i czego probowac w pierwszym sexie? Kolezanek z klasy sie nie zapytam bo jeszce wyjdzie ze jestem dziewica i bede miala przesrane bo dziewica to maja przesrane dzieki za odopwiedzi i sorka za bledy bo ja szybko pisze

Gość omg ludzie naprawde tak myślą
to nie prawda, jak nie chcesz mieć dzieci lepiej się zabezpiecz...:o koleżanki nie wpadły bo miały farta, ale nie sugeruj się tym i zadbaj o antykoncepcje, a poza tym zastanów się dobrze czy naprawdę chcesz to zrobić...

Gość lalkami się dziecko
jeszcze pobaw. Sex jest dla dorosłych ludzi, a nie dzieciuchów :P A poza tym to chyba prowokacja :P

Gość gggggtttttttttttttt
a ja dni plodnych nie mam nie no bo jestem dziewica? o MAAAAAAAAAAAAAAAATKOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgfghfgh
Masz racje

Gość czatusia_26
To zależy jak silny jad ma Twój partner.

Gość walka z nizem demograf
autorko nie sluchaj sie tych tutaj Twoje kolezanki maja racje

Wróć lepiej do szkoły, chociaż tam tego się nie dowiesz... Jeśli masz okres to jesteś kobietą (fizycznie) więc normalnie możesz zajść w ciążę. Z twojego pytania wnioskuję że jesteś bardzo młoda, a w związku z tym zabezpieczaj się zawsze. Jeszcze nie czas na rodzenie dzieci. I poczytaj coś o swojej anatomii bo twoja wiedza na ten temat jest, jak widać, zerowa.

Gość a gdzie wszyscy sie podziali
prawda puszczaj sie bez zabezpieczenia ps zapros nas na chrzciny

Gość dtdtdt
nie słuchaj innych, oczywiście jak jestes dziewica to nie masz dni plodnych, zaufaj mi ;)

Gość wielki piec lodowy
pamiętaj tylko że po seksie analnym urodzisz murzyna :o

Gość Andrzej.C
Koniecznie zabezpieczaj się prezerwatywą. Dziewictwo to jest taka błona która częściowo zmniejsza otwór prowadzacy do macicy. Może byc nawet tak że jak członek męski jest cienki np. jak palec to nie przerwie ci tej błony. A o żadnym rozpuszczaniu to już nie ma mowy. Świadectwem osiągniecia zdolności zajścia w ciążę jest menstruacja czyli okres - miesiaczka a nie wiek. Król Jagiełło ożenił się z Jadwiga kiedy ona miała chyba 12 lat. A i teraz w Polsce cyganki wychodza za mąż i maja dzieci w wieku 14 lat

w ciąże można zajść będąc dziewicą- jeśli w wyniku pettingu nasienie wniknie do pochwy- przecież to nie szczelna membrana- jak by się krew menstruacyjna wydostawała?? Błona nie ma nic wspólnego z ciążą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!