Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

odchudzanie od dzis 04.01.10

Polecane posty

Dziewczyny po tygodniu 2kg za mną! Teraz się ważyłam a jestem już po śniadaniu (duszona papryka z cebulą z sosem czosnkowym -uwielbiam paprykę)... Ja wiem że powinno się chudnąć 1kg/tydz. ale na początku podobno woda schodzi więc to pewnie to :) teraz piję wodę z cytryną podobno najlepsza na początek dnia i idę się poowijać folią ;)

Gość chrumchrum
meliska-gratulacje !heh, po mnie to pewnie z 10 kilo dopiero widac,tak się upasłam.na głowie mam teraz pracę i sesja sie zaczyna wiec robi sie stresowo - a chciałabym jeszcze zrezygnowac z kawy, no ale w takich warunkach na razie się nie da. Póki co przestałam ją słodzić. Udanego dnia dziewczyny. MELISKA- a Ty co, spać nie możesz? ;)

Gość chrumchrum
a jeszcze co do tej wody z cytryną- słyszałam o tym,ale podobno powinno się ja pić na czczo

Dzięki chrumchrum :) Mój narzeczony o 5 do pracy wychodzi więc tak się jakoś nauczyłam wstawać razem z nim :) jak też kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez kawy ale miałam problemy z sercem i nie piję już parę lat..

Gość chrumchrum
4 dzień ,tadadadadam ! :) ja sie dzisiaj kurczakowałam -zjadłam nozke z rozna ,ale bez skory i troche ryzu brazowego. No właśnie tak jak któraś z was napisała -wiosna zdejmiemy te wszystkie warstwy, a tu uuuuu :) A w lecie bikini, mam nadzieje, ze wreszcie bede mogła pojsc na basen ,bo na razie niestety wstydze sie z tym swoim zadem, no i nie chce zeby cała woda z basenu sie wylała ,jak wejdę:P Meldować co tam u Was ??

A JA DZIS ZGRZESZYLAM BUUUU ;( PIWO WYPILAM Z KUMPELA ;( ALE ZA TO JUTRO IDE NA BASEN I JUTROMNIEJ ZJEM,TERAZ PIJE CIAGLE WODE ZEBY WYPLUKAC TO PIWO

Gość chrumchrum
daj spokoj, nie popadajmy w jakąś paranoję :) nie traktujmy zjedzenia czegos zakazanego jako końca swiata czy tym bardziej diety ! :P wypiłaś to wypiłaś , jak Ci smakowało to dobrze:) ja nawet z premedytacją za jakis czas zjem sobie cos dobrego - w nagrodę :)

Gość yukka1542
dołaczam się kolezanki pilnuję sie od tygodnia ale troche bardziej drastycznie niż większośc ... 73 ,5 kg dziś 71 kg co dalej zobaczymy pozdrawiam

Gość chrumchrum
witaj nowa koleżanko:) A co to znaczy drastycznie, hmm ?

Gość yukka1542
hej!!głodówa naprawdę ostra mam pco biorę leki ,i przytylam ponad 10 kg ,moze taką tragedią to nie jest ale to jak sie czuję .... jakbym ważyła tonę !! kazde spodnie za małe na piersiach rozjeżdza sie bluzka itd Teraz żyję nadzieją że jak schudnę będę mieć lepszą ocenę samej siebie

Gość chrumchrum
oj, to rzeczywiście ostro. A nie boisz się co się stanie jak zaczniesz jeść?

Hej dziewczyny cichutko tutaj zawsze z rana jest :) ja już po 2 śniadaniu jestem właśnie popijam herbatkę ... Już o 3 dni nie ćwiczę przez tę szyję .. wrrr... :( weekend przed nami czeka nas wiele pokus... i ten niedzielny pyszny obiadek ... ehh... pozdrawiam Hasło na dziś: (moje ulubione chyba) W KONFRONTACJI STRUMIENIA ZE SKAŁĄ STRUMIEŃ ZAWSZE WYGRYWA - NIE PRZEZ SWOJA SIŁĘ, ALE PRZEZ WYTRWAŁOŚĆ.

witam ja na sniadanko zjadlam 2 jajka smazone bez tluszczu z groszkiem ;) na obiad mam wlasna zupke brokulowa na kostce

Gość chrumchrum
ja tez dzisiaj miałam brokułową, ale zeby nie było-chodziła za mną już od kilku dni :)

Gość chrumchrum
dzis mam uczelnie i dwa zaliczenia i na dodatek siedzę do wieczora wiec nie bede swirowac- zrobiłam sobie dwie kanapki z pełnoziarnistego grahama,zebym nie była głodna podczas zajec plus mandarynki i jabłko. a przed wyjsciem zjem troche zupy jarzynowej, bo zimno jak cholera . miłego dnia Wszystkim !

wlasnie skonsumowalam salatke owocowa - pyyyychaaa! :) a waga pokzuje 700g mniej!!! :) co u was dziewczyny?

a ja zjadlam na rano 1 kromke zeby miec sile w szkole, teraz na obiad zupe fasolowa wlasnej roboty a i mandarynke, jutro wazenie

Gość chrumchrum
No mam nadzieję ,że nie zostałyśmy same na placu boju i że pozostałe dziewczyny odezwą się .Ja trzymam się bardzo grzecznie -dzisiaj 7 dzień ! i w końcu jestem na tym wspaniałym etapie,ze nie mam ataków głodu, nic ciągnie mnie do śmieciowego jedzenia itp. własciwie mogłabym juz dzisiaj nic nie jesc ( zjadłam na śniedanie dwie kromki z grahamem i szynka z indyka ) ale chyba wrzuce zaraz do piekarnika rybe. Bo szybciej się chudnie jedzac często i niskokalorycznie niz głodząc się ,prawda? nie chce zeby mi sie metabolizm rozwalił

Gość chrumchrum
eh, jedyne na co mam ochote sok pomaranczowy , kupiłam sobie dr witta i zerkam na niego. i wiecie co ? NAPIJE SIE ! w koncu juz połowa sesji praktycznie za mną więc uczczę to w ten sposób :)oczyma wyobraźni już widzę wiosne i nową siebie :)

Gość chrumchrum
wiecie co -czuję ze troche mi spadło z zadka i ud ! to mnie dodatkowo motywuje ! z każdym kolejnym dniem jestem coraz bardziej pewna, że mi się uda ! Na śniadanie serek wiejski z cienka kromką zytniego pełnoziarnistego ( jeszcze z weekendu mi został, a chleba nigdy nie wyrzucę ) , ale od jutra znów zero chleba. KAŻDY DZIEŃ PRZYBLIŻA NAS DO CELU :)

Gość chrumchrum
BASIENKA, PIMPALIMPA, MELISKA -meldować się ,bo zaczyna to dziwnie wygladac ,jak piszę sama do siebie :P jak sobie radzicie? Mnie dopadły kobiece dolegliwości i - o dziwo - w ogóle nie mam ochoty na nic słodkiego , a zawsze w te dni była czekolada, jakieś czipsy, cola, a fuj! a teraz nie chce tego nawet widzieć ! :) Hmm, za to znów mam ochotę na rybę -może skonstruuję i opatentuję jakąś dietę rybną ,choć znajac życie już pewnie taka jest !

hello ;) ja dopiero bede pisac popoludniami lub na wieczor bo praktyki mam od 8 do po poludnia ;( ja rano jogurt naturalny a na obiad zupka moja chrumchrum tez od srody bede miala e dolegliwosci ;/ ale jakos damy rade, jak sobie pomysle ze zaloze mini lub obcisle dzinsy to od razu mi sie nie chce jesc rzeczy zakazanych ;)

Gość chrumchrum
oj, za wcześnie zaczęłam się cieszyc. naszła mnie ogromna ochota na coś niezdrowego-najchętniej chińską zupkę. Ale walczę z tym i nie chce się poddać !

hej laseczki, mi juz owoce wychodza bokiem szczerze powiedziawszy :) ale przede mna 2 dni bialkowe, a potem 1000 kcal - juz sie nie moge doczekac normalnego jedzonka hehe a co najgorsze, gotowalam dzis dla swojego faceta ruskie pierogi z podsmazona cebulka, malo co mi jezyk w d.pe nie uciekl :)

Gość chrumchrum
pierogi ruskie to bym zjadła :) muszę się wam pochwalić,ze wygrałam walkę z pokusą z postaci vifona :D zaczynam widzieć pierwsze efekty - a dodatkowo podbudowuje moją motywację. Poza tym od jutra zaczynam ćwiczyć te wszystkie serie po 8 minut, może nawet zacznę dzisiaj ,choć przez okres jestem obolała i ospała, a na dodatek dużo nauki przede mną. Powiedzcie czy wy ćwiczycie i jeśli tak to co ??

Gość chrumchrum
no, a ja sie od dzisiaj urlopuję -resztki z tamtego roku :) ale własciwie cały czas musze poświecic na naukę do sesji. Dzisiaj 10 dzień diety -nie wierzę !!! Jka do tej pory jeszcze nie zstąpiłam z dobrej drogi, choc przynam ,ze pokusy były i to silne. Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć te 8 min. a oto te ćwiczenia: 8 minute ABS (brzuch) -> http://www.megaupload.com/?d=BGEJGSA7 8 minute Legs (nogi) -> http://www.megaupload.com/?d=YIJ652VV 8 minute Stretch (rozciąganie) -> http://www.megaupload.com/?d=1KWHWBH9 8 minute Buns (pośladki) -> http://www.megaupload.com/?d=EABGN30G 8 minute Arms (ramiona) -> http://www.megaupload.com/?d=0KVASC2K