Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

odchudzanie od dzis 04.01.10

Polecane posty

dzis ostatni dzien mojej diety oczyszczajacej! czyli jutro normalne jedzonko, ale tylko do 1000 kcal :) musze sie przyznac, ze zjadlam lyzke ketchupu! :)

Gość chrumchrum
hehe, a co Cie tak natchnęlo na ten ketchup ? no i mam nadzieję ,ze to nie była łyżka ketchupu do pizzy :P

Gość chrumchrum
to ja też sie przyznam że zżarłam przed chwilą mały jogurt, no ale chyba biczować się nie bedę z tego powodu. i tak sie cieszę ,ze przez ten okres nie zjadłam niczego zakazanego.

Gość chrumchrum
hmm, co by tu dzisiaj zjeść dobrego ,oczywiscie niskokalorycznego :)moze ryba na obiad,dawno nie jadłam,jakieś 3 dni temu tylko. PIMPALIMPA-a Ty co masz w jadłospisie ciekawego ?

Hej dziewczynki przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale zasypało nas i prądu nie było od soboty (mieszkam na Śląsku):) ale już wszystko oki i się melduję dzisiaj mijają 2 tyg mojego odchudzanka i niestety od ostatniego tyg nic nie schudłam ... ale to chyba normalne tylko ciekawe jak długo waga będzie stała w miejscu...

chrumchrum ja śniadanko najpierw muszę zjeść potem pomyślę o obiadku :) śniadanie to chyba najpierw zjem płatki z mlekiem lub z jogurtem potem mam smaka na gotowane brokuły i marchewkę obiad to może jakaś zupa......

Gość chrumchrum
NO TO NIEŹLE ,MELISKA, ale dobrze ,ze już jestes z powrotem, bo zaczynałam Cię podejrzewać ,że wiesz co :) olałaś dietę no i w związku z tym nas.Ja tez ze Ślaska, tyle że dolnego-Wrocław . Mam już dość tej zimy, chcę wiosnę ! A co do pomiarów-nie mam niestety ani wagi ani centymetra,żeby się mierzyć, ale może to i lepiej, bo gdyby nie było zbytnich efektów to pewnie by mnie to zdemobilizowało. Ale obserwujac siebie już widzę zmiany lepsze i wiem,ze jesli bede trwać w diecie i w cwiczeniach ( do ktorych nie moge sie zmobilizowac, ale juz je mam na kompie :P ) to będą następne efekty, coraz lepsze. i tak do celu !

hehe tak myślałam że tak sobie pomyślicie :P co do ćwiczeń to jakaś masakra jest... normalnie wiem że muszę a mam takiego lenia...... śmiać mi się chce z siebie.... żałosne to !!!

Gość chrumchrum
no właśnie ja też mam lenia ! ale obiecałam sobie,że po sesji zacznę i tak też będzie. Na razie wytrwanie w diecie i tak jest dużym sukcesem. Ale wiesz-tak myślę ,że jak przyjdzie prawdziwy zastój po miesiąc,półtora, to moze jesli wtedy dołaczymy ćwiczenia to coś ruszy? hehe, kombinuję jak koń pod górę. I mam jeszcze pytanko- macie jakieś doswiadczenie z soją ? czy da sie coś przyrządzic z niej niskokalorycznego -bo np. jak czytałam na opakowaniu kotletów sojowych -obtacza sie je jajkiem, bułką i smaży w oleju,czyli na dietę nie za bardzo :/

hehe kombinujesz w dobrą stronę :D też zastanawiałam się nad soją.. trzeba poszperać w necie bo taki kotlecik sojowy lepszy od normalnego :) tylko właśnie na czym go piec ...

Gość chrumchrum
no właśnie ,czyli chyba z soją na diecie nie poszaleję . później jednak wybiore się do sklepu i poobczajam co na opakowaniach piszą. a teraz wracam do nauki. Miłego dnia dziewczyny

Gość chrumchrum
no to super ! ja mam nadzieję ,ze podczas nauki spalę choc trochę kalorii :p ja dzisiaj zjadłam 2 jajka na twardo , jednego wafla ryzowego, mandarynkę , a na obiad bedzie sama ryba. i tyle na dzisiaj :)

Gość chrumchrum
i jak koleżanki ? ja wczoraj byłam w kinie, ale nie skusiłam sie ani na pop corn ( ktorego zresztą w sumie nie lubię,ale karmelowy wygladał całkiem całkiem ),ani na cole ani na chipsy, wiec jestem zadowolona z siebie :)

Dzień dobry ja byłam wczoraj kuszona na chipsy ale się nie dałam :) więc tez jestem z siebie zadowolona ...

Gość chrumchrum
dziś też masz zamiar ćwiczyć ? Mi sie kompletnie nic nie chce, chciałabym już mieć sesję za sobą.I tak sukces, ze nie podjadam ze stresu, bo przed egzaminem kostka czekolady dobrze robi, no ale jakoś zdaję bez niej :P

Gość chrumchrum
uuuu, szalejesz ! no ale brawo za determinację. To może ja też się skuszę ;)

Gość chrumchrum
hehe, to dobra motywacja ! ale też dlatego ja się cieszę ,że nie mam wagi. Dążę do rozmiaru , nie do wagi. Tylko uważaj,żebyś zakwasów nie dostała :P A tak w ogóle to na jakiej jesteś diecie ? MŻ ? Bo ja staram się mieścić w 1000 kcal dziennie , wydaje mi się ,że nieraz to jest nawet coś ok. 800

Powiem Ci że ja stosuję dietę MŻ ale coś za malo tych kalorii zjadam ... bo ja tez mam tak ok 700-800 a wydaje mi sie ze duzo jem i wcale glodna nie jestem... Czy to znaczy ze bedzie jojo jak tak malo zjadamy....??

Gość chrumchrum
mi sie skurczył zoładek, jem zdrowiej i bez tłuszczu i słodkiego-stad mniej kalorii. jesli osiagniemy cel i bedzimy racjonalnie zwiększać ilość kalorii np. o 100 na miesiąc, to chyba nas jo-jo nie dopadnie :) Zresztą wpierw schudnijmy, potem będziemy sie martwic o jo-jo :P

Gość chrumchrum
meliska, zostałyśmy same ??

Gość chrumchrum
ja dziś na łyżwy wybywam :)

Gość chrumchrum
czyżbym została sama???? Mam nadzieję ,ze nie. A nawet jeśli tak to będę tu pisać ,chociażbym miałą pisać sama z sobą :D dzień zaliczam do udanych -zjadłam w normie, bez zadnych grzeszkow no i godzina na łyzwach . i skoro już dzisiaj zapoczątkowałam ruch , to od jutra bede cwiczyć !

Gość chrumchrum
no i dziś mijają dwa tygodnie diety ;) oby tak dalej!