Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

hahaha dokladnie, a jeszcze te panny panikujace ze maja 20 lat i sa jeszcze dziewicami. Ja stracilam w wieku 18 lat.. Kochalam go i bylo cudownie, ale tez mnie nachodza mysli ze moglam poczekac na tego swojego obecnego po dzis dzien. No ale madry polak po szkodzie.. i to sie nie zmieni, bo uczymy sie na wlasnych bledach i dzieciaki wcale nas nie beda sluchac, za pare lat i Big Pain nam przyzna racje

ciekawe tylko po kie licho miałabyś te dwa lata czekać. albo dałyby Ci większe poczucie wartości (co jasno sugeruje, że cholernie ulegasz wpływom społeczeństwa), albo odczułabyś większą przyjemność z seksu, o ile nie byłaś dostatecznie do owego dojrzała psychicznie jako siedemnastolatka.

A moja fantazja to Ja z dwoma kolesiami... ajajaja :P Ale nigdy sie nie zrealizuje wiem to i ubolewam :(

Tyy... Kant.. właśnie:D czyli pierdole 🖐️ ja mam fantazje na plazy, pelnia ksiezyca, swiece(czy tam pochodnie), ocean..(ale zeby cieplo bylo) mmmmm... scena niczym z filmu ha

jak już się tak zwierzamy, to ja też strasznie lecę na psychopatów :classic_cool: Joker to ideał faceta :D

piach przylepiający się do wilgotnych genitaliów, mmmmm! rzeczywiscie zajebisty seks 🖐️

W ogole takie okreslanie w ktorym wieku mozna a w ktorym jeszcze nie wypada jest o kant dupy potluc... A seks traktuje sie tak instrumentalnie.. Pierwszy raz ? tak -jak sie jest na to gotowym fizycznie i psychicznie, w pelni sie dojrzalo i ma sie pewnosc i pelna swiadomosc tego waznego kroku jaki sie podejmie. Niezaleznie od wieku, nie mniej jednak 15latka napewno nie jest jeszcze w pelni dojrzala i swiadoma tego co chce zrobic. pipka szwedzi i to wystarcza.. Big Pain :P Nie wystarczy Ci na razie sama rączka?

"ciekawe tylko po kie licho miałabyś te dwa lata czekać. albo dałyby Ci większe poczucie wartości (co jasno sugeruje, że cholernie ulegasz wpływom społeczeństwa), albo odczułabyś większą przyjemność z seksu, o ile nie byłaś dostatecznie do owego dojrzała psychicznie jako siedemnastolatka. " zgadzam się z anywho. jeśli byłaś na to gotowa i miałaś spoko faceta no to ok. różnie bywa, można mieć 15 lat i pierwszy raz i nie żałować albo 25 i żałować. wszystko zalezy na kogo się trafi. Seks dziewczyn w młodym wieku jest powszechnie nieakceptowany i potępiany z wielu powodów, jednym z nich jest jeszcze prehistoryczne podejście wymyślone przez facetów że kobieta ma być czysta do ślubu ale głównie to chodzi o to że faceci wykorzystują naiwność młodych dziewczyn + zagrożenie ciąża itd Dlatego powszechnie uważa się , ja sie z tym w sumie zgadzam, że lepiej jak dziewczyna ma te 18 lat... No ale wbrew temu co się myśli to średnia wieku w polsce pierwszego razu u kobiet to 18-19 lat:P

ja tam miałam szesnaście. 🖐️ seks w wodzie? woda wypłukuje śluz - powoduje tarcie. nie polecam takiego seksu. :D

Big Pain, Tobie pewnie chodzi o seks sam w sobie, poczekaj az nie to bedzie na pierwszym miejscu, a to ze chcesz byc blisko z ta ukochana osoba. Ze bedzie chodzilo o niego, a nie o seks sam w sobie. A pierwszy raz, no tak jak podejrzewalam... Wybrazasz sobie to tak jak na filmach :) A bedzie napewno inaczej.. U mnie bylo tak dziwnie i sztucznie? A po wszystkim bardzo sie rozczarujesz... Tak jak ja.. Myslalam sobie, seks.. wielkie mi halo..poczulam jedynie cos grubszego od mojego palca i tyle. wielkkie mi halo.. Dopiero z wiekiem? moze z praktyka... przychodzi to docenienie prawdziwego piekna jakim jest ten kontakt fizyczny z druga osoba ;)

Nie mówcie mi o dojrzewaniu, bo mi sie ogólnie od zawsze wydawało, że za wszybko dojrzałam do różnych rzeczy... I psychicznie i fizycznie.. No ale zwłaszcze psychicznie. :P A że piach to wiesz.. Ogólna otoczka to była, a małe szczególiki to albo dopracować w trakcie/przed spełnieniem fantazji albo coś;) A z tym sexem to prawda... To jest indywidualna sprawa, a nie, że EVERYBODY FUCK od 18 roku życia bo ciupa... no sory.. Takie kary to tylko powinny być za gwałt..

no tak ponoś jest że jakby zebrać wszystkie niedziewice w polsce to średnia wieku gdy miały pierwszy raz to 18-19 lat. ja myślę że średnia to raczej 17-18. z resztą zalezy też co się rozumie przez pierwszy raz i dziewictwo, dla mnie np dziewczyna która miała za sobą oral i anal a błonę trzyma do ślubu to nie jest dziewica:D no ale mniejsza z tym. jak dla mnie niech się dziewczyny bzykają ile chcą z kim chcą od tych dajmy na to 15 lat nawet byleby z głową , na trzeźwo i z zabezpieczeniem.

Michau.. Dziewczyna to powinna Twoim zdaniem miec te 18 -19 lat, a chlopak to juz nie??? :P

No masz racje.. Jakby zebrac wszystkie niedziewice to i te babcie wszystkie co po slubie cnote tracily to tak by wyszlo srednio 18 lat. Ale na chwile obecna to dzieciaki juz niestety sie bzykaja :P

Mimo wszystko, że to tak może wyglądać.. Nie mam sexu na pierwszym miejscu.. Dla mnie wielkie emocje i radość sprawia sam dotyk np. przesuwanie ręką po twarzy, po ramionach, brzuchu. Samo przytulenie. Na prawdę czuje, że go kocham i ze świeczką szukać takiego delikatnego i odpowiedzialnego faceta i to w tym wieku. Chciałabym, żeby tak zostało...

Big Pain - drobne szczególiki? czyli chciałabyś seksu na plaży... bez piasku? :O przepraszam Kant, ale w sumie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, jeszcze przed chwilą narzekałaś na nadmierną chcicę. :P co to za różnica kiedy dziewczyna uprawiała seks pierwszy raz? mogła mieć 15 lat i trzech partnerów z którymi uprawiała seks do dajmy na to 24 roku życia, a mogła mieć 19 za pierwszym razem, a przez te pięć lat bzyknąć się z dwoma tuzinami facetów. ostatnio za często życie erotyczne kobiety jest sprowadzane do dziewictwa i czasu, w którym je utraciła.

"A z tym sexem to prawda... To jest indywidualna sprawa, a nie, że EVERYBODY FUCK od 18 roku życia bo ciupa... no sory.. Takie kary to tylko powinny być za gwałt.." Big pain właśnie nie, bardzo dobrze że są te kary bo inaczej typ molestujący 12latkę w sadzie zeznawałby że sama chciała ple ple ple, jak standardowo przy przestepstwach seksualnych. a tak to nie ważne czy chciała, czy nie i tak był gwałt. Takie przepisy mają chronić młodych przed wykorzystującymi ich naiwnośc brak wiedzy dorosłymi. np piszesz że jesteś dojrzała mając 14 lat na tyle by sama decydować o swoim życiu seksualnym, ok powiedzmy że tak jest, ale miliony nastolatek w twoim wieku nie jest. I prawo je chroni. Jesli ktoś upije i wykorzysta 16 latkę najprawdopodobniej uniknie odpowiedzialności. gdyby ktoś upił ciebie i przeleciał to minimum 2 lata nie ważne czy chciałać tego czy nie:P

To juz jest zupelnie inna sprawa.. roztrzasanie czy kobieta sie przespala z tuzinem czy jednym.. to nie ma sie nijak do dziewictwa jak slusznie zuwazylas. :P

Gość zupapomidorowa
Na plaży bez piasku można na dwa sposoby - albo ma się materac, duuuży... położony na dużo większej macie Albo na plaży kamienistej, ale tu znowu pozycja horyzontalna odpada raczej, trzeba na stojąco :P

A i generalnie to sie wszystkim niezaleznie od wieku zawsze wydaje ze sa juz w pelni dojrzali psychicznie :):):):) Nawet mi, a wiem i mam swiadomosc.. ze nie jestem jeszcze dojrzala mimo iz 18nastka dawno za mna

a no to sie wypowiem... chodzilo mi tu raczej o duuużą matę z milionem miękkich jaśków-poduszek:P i jakieś owocki, bita śmietana, polewy czekoladowe bla bla bla bla...:)

Tylko na tej plazy trzeba jeszcze uwazac na podgladaczy ja kiedys sie gzdzilam z chlopakiem nad wisla.. i po wszystkim poszlam zrobic sisi i poszlam w najblizsze krzaki, a tam byl jakis zboczeniec. obserwowal nasza akcje z penisem w reku.. :o

Husky- chodziło mi o to, że jeśli już ktoś chce decydować o wartości kobiety na podstawie jej życia erotycznego, to powinen zwrócić uwagę na istotniejsze aspekty niż cnota. nie widzę różnicy między 14 a 15 latką. miałam dość nieprzyjemne doświadczenia w wieku lat 15. dwa tygodnie po ukończeniu. dwa tygodnie wcześniej i skurwiel trafiłby za kratki. 🖐️ kant na cholerę ten celibat? :D

"ostatnio za często życie erotyczne kobiety jest sprowadzane do dziewictwa i czasu, w którym je utraciła. " jak to ostatnio?:D od zawsze tak było:D z tym że gorzej b życie erotyczne kobiet sprowadzane było do zaspokajania zachcianek męża i poczęcie dziecka. niby zaczeło się od tego że panny trzymały dziewictwo do ślubu bo to (w teorii) gwarantowało że nie brał facet za żonę kobiety w ciąży, innymi słowy zwiększa szansę że urodzi jego dziecko:P ogólnie faceci tak sobie świat wymyślili i takie role kobietom dali:P cóż jakbyście wy były silniejsze fizycznie to my pewnie siedzielibyśmy w klatkach i jedynie czasem byście nas wypuszczały by się zabawić lub spłodzić dziecko albo jak zlew się zapcha🖐️ :P

raczej z tą świadomością to o sex mi chodziło tylko.. (albo AŻ??) no... ale tak ogólnie to trochę roztargniona jestem.. no nie powiem;p

BP - w Twojej fantazji jest więcej żarcia, czy pieprzenia? :D

Michal, moja szkola. Z tym ze to nie faceci sobei tak poprostu wymyslili, bo sa silniejsi fizycznie he