Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

to dalas jej teraz do myslenia.. zacznie wiecej pieprzyc te jedzeniowe fantazje

ojej :D i wyjdzie na to, że mnie nie karmią w domu, yeah? Przecież ci nie będę opowiadać o pozycjach, jakie byśmy musieli w mojej fantazji po kolei zaliczać:P skomponowałam sobie po prostu obrazek idealny do uprawiania sexu, a reszta? to już tylko w wyobraźni fajnie wygląda;) słowami się nie da

No widzisz. Jesli chodzi Ci o sam seks w sobie.. a ze przy okazji masz z kim. to sie rozczarujesz. uznasz ze niczym sie nie rozni od masturbacji, albo w ogole nie bedziesz wiedziala o co w nim chodzi, bo jak sama sobie robisz dobrze to przynajmiej zawsze masz orgazm, a tutaj nie zawsze. (przynajmniej na poczatku) sekret tkwi w tym, zeby nie pozadac seksu samego w sobie, a pozadac tej drugiej osoby.

Ja tak mialam Tez mialam faceta dlugi czas, tez go kochalam i byl taki super, myslalam ze z nim bede do konca zycia. Ale nie pragnelam jego jako osoby, tylko potraktowalam go zwyczajnie instrumentalnie. Zeby wreszcie To zrobic! Zobaczyc jaki ten seks jest..

nie że sobie to wymyślili bo są silniejsi fizycznie tylko sobie to wymyslili a dzięki sile fizycznej, dominującej pozycji w społeczeńśtwie.. narzucili taki zwyczaj i światopogląd , że kobieta ma się szanować i trzymać cnotę bo inaczej żaden facet jej za żonę nie weźmie🖐️ przykład skrajny: Jakiś pojebany szaman czy inny wódz wioski w afryce wymyślił że dziewczynki mają być obrzezane i zaszywane. podejrzewam że ten pomysł żeńskiej części społeczeństwa się nie spodobał, ale zwyczaj ten był i gdzieniegdzie nadal jest praktykowany i nie ważne że była wysoka śmiertelność z powodu wykrwawienia się i zakażeń. i kobiety same dokonują obrzezania (obcięcia łechtaczki) swoich córek bo tak każe zwyczaj. W cywilizowanych społeczeństwach mówi się że kobieta powinna być czysta, nie puszczać się, najlepiej trzymać cnotę dla męża albo przynajmniej ukochanego, bo taki zwyczaj tradycja, tak zawsze było ple ple ple. oczywiście coraz mniej kobiet się tym przejmuję ale i tak w powszechcnej opinii dziewczyna mająca np 5 partnerów w wieku 18 lat to dziwka, szmata itd

takie fantazje to można sobie realizować jak już się jest z seksem oswojonym, ma się stałego partnera i doświadczenie. inaczej czar pryśnie, będzie kilka "ała", aseksualne myśli, a na koniec przynajmniej tymczasowy wstręt do seksu i samych fantazji na jego temat. 🖐️

No i bylam rozczarowana.. skupialam sie tylko na doznaniach fizycznych i nie moglam pojac o co tyle krzyku z tym seksem.. Dopiero teraz, nie pragne seksu. Pragne jego na tyle mocno, ze az chce sie z nim kochac.

"Najgorzej jak sobie kobieta wszystko zaplanuje , seks na plazy , pieszczoty a facet sie za szybko...hmmm..no za bardzo sie podekscytuje I fantazje poszły sie j... Tak uprzedzam tylko" no dokładnie , dlatego bezpieczniej jest się nie nastawiać i nie przywiązywać przesadnej wagi...bo z planów rzadko kiedy coś wychodzi. a co do tego opisu to jak facet się pośpieszy i jego w tym głowa by dziewczynę albo inaczej zaspokoić albo znowu podniecić za pare minut.. ps.i co było z tym gościem co was podglądał nad wisłą? twoj facet mu najebal?:D

"nie że sobie to wymyślili bo są silniejsi fizycznie tylko sobie to wymyslili a dzięki sile fizycznej, dominującej pozycji w społeczeńśtwie.. narzucili taki zwyczaj i światopogląd , że kobieta ma się szanować i trzymać cnotę bo inaczej żaden facet jej za żonę nie weźmie" Ok, ale to nie faceci narzucili ten swiatopoglad. Kobiety same siebie tez tak zdyskryminowaly. Majac na uwadze to, ze faceci "wola" te dziewice, bo maja pewnosc ze wtedy nie wychowaja cudzego potomka. Same siebie piętnowaly i dalej piętnuja... na drodze konkurencji i eliminacji rywalek. na zasadzie, ją (rywalke) ukazac jako dziwke i dowiesc temu ze sie nie szanuje - eliminuje ja w oczach samca... i ma mniejsza konkurencje

"Ok, ale to nie faceci narzucili ten swiatopoglad. Kobiety same siebie tez tak zdyskryminowaly. Majac na uwadze to, ze faceci "wola" te dziewice, bo maja pewnosc ze wtedy nie wychowaja cudzego potomka. Same siebie piętnowaly i dalej piętnuja... na drodze konkurencji i eliminacji rywalek." no właśnie faceci wymyślili i narzucili taki światopogląd! a kobiety go po prostu przyjęły..nie mając innego wyjścia dostosowały się przystosowały, przywykły do tego stopnia że zaczeły same w to wierzyć.

Michau, jak już to nie dzięki sile fizycznej, ale inteligencji. mężczyźni są od kobiet generalnie mądrzejsi. i jak dla mnie to osiemnastka mająca za sobą pięciu partnerów się puszczała. to jej interes. w sumie czemu nie, skoro chciała, była gotowa, czerpała z tego przyjemność? ale przy takiej ilości partnerów w tak krótkim czasie najprawdopobniej między nią a nimi nie było miłości. seks bez miłości to pusty seks, a notoryczny pusty seks to puszczanie się. dla mnie.

Nie najebal, bo wystraszona z krzakow zwialam, jego za reke i dopiero potem mu powiedzialam.. W zeszlym roku tez mialam akcje nad wisla. Bylam z facetem na takim wzniesieniu nad brzegiem, obok krzakow, a za krzakami byl taki dol i tam mlodziez sobie siedziala i jakies tam smiechy chichy i piwko.. A ja wtedy cyk na chlopaka, dyskretnie dol od bikini na bok, jemu tez.. i jazda.. co to byly za emocje :D

Nie faceci narzucili, tylko to wyewulowalo droga ewolucji... Faceci ktorzy usilnie bronili tego aby wychowywac swoje dzieci,a nie cudze, bo laska sie wczesniej "puscila" - - przetrwali.. ich geny mamy po dzis dzien. a ci ktorzy olali sprawe i wychowywali nie swoje potomstwo, sila rzeczy wymarli.. ewolucja ma to do siebie, ze jest iles tam wersji, a sila rzeczy przetrwa wersja i schemat najsilniejszy. to samo tyczy sie jednostek.. sa slabe i mocne. przetrwaja mocne te ktore skuteczniejs ie rozmnazaja i zdobywaja potomstwo. a nie ze sobie "wymyslili" od dnia dzisiejszego wielbimy dzieiwce bo taka nie dziewica to nie moje dziecko urodzi.

W takim razie faceci tez się puszczają. Ale oni przecież mogą:) Tak tak.. jasne... I znowu jest to. Facet o facecie nie powie, że jest męską dziwką, tylko mu ilości dziewczyn będzie zazdrościł. A my? A my jedziemy po całości te, które być może bez miłości to robią, ale skoro sprawia im to przyjemność? Co będę się wtryniać w jej życie? Ja jestem feministką i uważam, że wszystkie(nawet prawa sexu !) powinny być równe.. Mówienie kobiet o innych "dziwka" to jest nadal przyjmowanie narzuconych praw przez mężczyzn.. I wyjdzie na ich, bo nie będą uprawiać sexu do tej 18/slubu bo moralnosc/stereotypy/opinie..

no inteligencji też na pewno, ale przewaga fizyczna, agresja , już od czasów jaskiniowców , pozwoliła zdominować kobiety i ustawić tak jak samcowi było najwygodniej,...czyli: "gotuj,sprzątaj,dawaj dupy kiedy zechcę, wydawaj na świat moje dzieci,zajmuj się nimi, nikt inny cie nie tknie bo zabije jego i ciebie, ja moge miec inne kobiety bo i tak nie pozwole ci odejsc itd itp" a co do tej 18tki mającej 5 partnerów to przecież o ile nie było zdrady, oni byli wolni a jej wystarczał na tamtą chwilę seks bez zobowiązań, bez głębszych uczuć to co w tym złego? przecież nikomu krzywdy nie robiła. Jakoś facetów nikt za podobną ilośc partnerek nie potępia i nie rozlicza:classic_cool:

nie napisałam, ze puszczanie się jest złe. ma po prostu negatywny wydźwięk. : > ach, to nadal rozmawiamy na rozbrajająco poważne tematy! jest jak jest i było tak od wieków. katole też mieli swój udział baaaaaaaaaardzo dawno temu w procesie tego narzucania czystości. zresztą inne religie też.

"I znowu jest to. Facet o facecie nie powie, że jest męską dziwką, tylko mu ilości dziewczyn będzie zazdrościł. A my? A my jedziemy po całości te, które być może bez miłości to robią, ale skoro sprawia im to przyjemność? Co będę się wtryniać w jej życie? " no dokładnie:D miałem to napisać, faceci sobie wzajemnie zazdroszczą ilości zaliczonych a kobiety wytykają palcami te koleżanki które miały wielu partnerów :D ps.a jjak wyglądają usta w stylu "wary obciągary"???

mimo, ze komplementy do mnie nie trafiają, to krytyka bardzo, a to zdjęcie zostało skrytykowane w sposób, jaki wcześniej wymieniłam jakieś 18612489137147233784149 razy. próbuję się podnieść na duchu. serio. więc dzięki Kant! :D 😍

brzydkie, za bardzo wyeksponowane, duże, ale mimo tego brak poczucia pełności ust. chyba! pierwszy raz się nad tym zastanowiłam. :D

normalne masz usta.. sliczne wręcz i w ogole ladna dziewoja z ciebie ;)

masz ładnie wyeksponowaną dolną część twarzy.. Niczym malowniczy portret picassa.. A te szafki w tle potęgują efekt.. ach.. manific!

hahaha Ibis! :D hej, teraz jestem w euforii i jednocześnie cieszę się, że nie pokazałam reszty twarzy. :D 😍 😍 😍 dawno mnie ktoś na kafe nie skomplementował!

haha, teraz to już nie wiem, czy traktować to jako sarkazm. :D w tle chlebak 🖐️

moja fote kiedys michau widzial :P ale nic wiecej nie powiem