Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

ja psychologie. A ty michau nie sciemniaj, ze topikow o tobie nie zakladaja

kiedyż naprawdę takie topiki powstały! nie bądź taki skromny, Twoja postawa widocznie u kafeterianek wzbudza pożądanie. :D mnie akurat już bardziej to Twoje zdjęcie w stopce ujmuje. 🖐️ serio. dziwne żeś topików nie zauważył w kilku się nawet udzieliłeś! ale to dawno było, daaawno.

mówię o tej focie, którą rzekomo retuszowałeś w peesie dwa tygodnie. jakiś dywan tam wisiał na ścianie czy coś. tam był stolik i strzykawka? : O dobranoc BP. 🖐️

aaaa jak dawno to ok w sumie racja coś tam pamietam, ale to i tak pewnie w akcie desperacji że o mnie tak cicho na kafe, sam o sobie zakładałem topiki ...z resztą mniejsza z tym,... po imieniu piszą do mnie tylko na topiku o historyjkach pśp, czyli łącznie max z 10 osób:P

michau, tutaj tez pisza po imieniu. ale wybacz, jesli ci to jakos przeszkadza.. poprostu latwiej napisac niezelli tym razem to znowu ja

ja pisze do Ciebie tak jak kiedyś tesco :classic_cool: topikełe ze stopki już mody skasowały, zmieniłbyś stopkę!

o bez kitu... nicki sie zmieniaja, czas leci.. a ja ciagle z tymi samymi osobami gadam po nocach :D

hauHUAHAushuashuashaushausHUAHUSHAushUAHUshuashuUHASUHuashuAHSUAHASUhsuashUUsau pięknie wyszedłeś 🖐️ miałeś jeszcze inną fotę kiedyś. kolorową. :D od tesco załapałam "Michau". to Twoje foty, bo skąd byś ich tyle miał i wiedział, że to nie strzykawka? :D

to nie ja, moje foto jest w opisie:classic_cool: skoro już pytasz to mieć moge w każdej chwili 20 fotek jakiegoś kolesia wystarczy że poszukam na nk...co za problem.. a poza tym po co miałbym wklejać nie swoje fotki? jakbym chciał nie swoje to bym wkleił jakiegoś przystojniaka a nie paszczura😭

już tak nie łechtaj swojego ego wyobrażeniami, że jestem Twoją fanką... :)

anywho a co w tym dziwnego ze sie facetom babki podobaja?

"zdjęcie kolorowe, wyglądałeś tragicznie!" marna wskazówka gdyż ja zawsze tak wyglądam:O "już tak nie łechtaj swojego ego wyobrażeniami, że jestem Twoją fanką... " na szczęscie nie muszę używać do tego wyobraźni gdyż zwyczajnie biore to za pewnik i każdy uważny obserwator kafeterii przyzna mi rację:)

no normalne kobiety...... ty myslalas ze po ulicy same super modelki prosto z photoshopa chodza? Przyjzalam sie.. jedna grubsza jedna chudsza, jedna ma takie cycki, inna takie... normalne odzwierciedlenie stanu faktycznego.