Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

jasne, w koncu jestes tak cholernie pociągającym facetem, że wprost padam Ci do stóp, właściwie to robię wszystko, by tylko się do Ciebie jakoś zbliżyć, znów pisałam w tym samym topiku! wcięłam się w gadkę tylko po to, by jakoś najwiązać z Tobą kontakt, a ponadto proszę Cię o wysłanie mi Twojej jakże seksownej i męskiej fotki w otoczeniu, na którego widok moje i tak już bardzo wysokie libido podnosi się jeszcze bardziej (normalka, jestem przed okresem), a jeszcze smiem zaprzeczac. 🖐️

jakbym już musiał jakąs z nich wybierać to ewentualnie ta z tatooo ale jedynie pod względem twarzy!!!! :D no chyba że by się na piersi zamieniła choćby z ta skośnooką obok ... a tak ogólnie to co to za laski są?

chyba nawet nie zauważyłaś, że mają pozmieniane głowy 🖐️ to nie fejk, tylko tak właśnie mialo byc.

06:49 [zgłoś do usunięcia] anywho (anywho@tlen.pl) jasne, w koncu jestes tak cholernie pociągającym facetem, że wprost padam Ci do stóp, właściwie to robię wszystko, by tylko się do Ciebie jakoś zbliżyć, znów pisałam w tym samym topiku! wcięłam się w gadkę tylko po to, by jakoś najwiązać z Tobą kontakt, a ponadto proszę Cię o wysłanie mi Twojej jakże seksownej i męskiej fotki w otoczeniu, na którego widok moje i tak już bardzo wysokie libido podnosi się jeszcze bardziej (normalka, jestem przed okresem), a jeszcze smiem zaprzeczac. noooo w końcu! napisałaś co czujesz:) i co, nie jest ci teraz lżej jak już to z siebie wydusiłaś?:] ale muszę ci dać niestety kosza bo jestem zajety, ale cierpliwości, może kiedyś...

nie mam pojęcia, wpisałam "kony", bo byłam ciekawa skąd temu facetowi z mam talent się to wzięło, a tam soprajs. :O

w gg oczywiscie wpisalam :D * tak, od razu mi lepiej. 🖐️ też jestem zajęta!

Gość nie dla was
trochu pozno, co ? :P

te zdjecie jest z takiego filmu, glupawej komedyjki.. anywho, no juz sie tak nie nerwuj, wszyscy wiemy ze szalejesz za michauem i lecisz na niego.. ale nie ma w tym nic zlego naprawde:)

Gość nie dla was
a ja szaleje za moim niemieckim pasztetem

Gość nie dla was
pasztet nie, ale mam jeszcze niemieckiego owczarka..

Gość nie dla was
musi - innego wyjscia nie ma jak mozna nie kochac polki :) ???

Gość nie dla was
tzn nie tylko on mnie kocha - ale przykladow podwaca nie bede :) A moge :P

Gość nie dla was
Szarik pokazuje mi swoja milosc, tylko w nocy pod kouderka :P

Gość nie dla was
moge podac obywatel jakiego kraju kocha mnie jeszcze :P

Gość nie dla was
Mianowicie obywatel honolulu. Z szarikiem bardzo uwielbiamy jego wielkie murzynskie przyrodzenie. Czesto spimy we trójke :)

Gość nie dla was
ha ha ha bardzo dobre ale kocha mnie jeszcze obywatel Izraela ten bedzie mnie kochal do konca zycia :P

Gość nie dla was
a moj owczarek bedzie mnie kochal głeboko :P

Gość nie dla was
obywatel Izreale - kochane stworzonko - bedzie mnie kochal do konca zycia - zaczarowalam go :P ale taki jest lajf (kazdy ma swoje 5 min.) :P Niemcy sa b uporzadkowani

Gość nie dla was
a jak sie juz z Niemcem rozwiode to wroce do mojego niewolnika z Izraela :P

Gość nie dla was
Jestem niewyspana, na wielkim kacu. mam dilerke bo wodka mi sie skonczyla. Szarik jest na mnie zly bo z tego wszystkiego mu przed snem nie obciagnelam. Takze wybaczcie moje niedorobienie dnia dzisiejszego i ze pierdole jak potrzepana (sama do siebie zreszta)

musiałam zniknąć. 🖐️ po co Ci widok mojej twarzy w całej okazałości? PS. jesteście wszyscy równo posrani i uwielbiacie mnie denerwować. :classic_cool: