Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

Nie no jak masz 15 lat, to sie wstrzymaj. Jeszcze zdazysz poczuc prawdziwe pozadanie.

Myslalam ze jestes starsza:P Pierwszy raz, warto zrobic z milosci.. Zeby potem miec szacunek do siebie i nie zalowac.

ooo to mu współczuję bo pewnie sobie poczeka, a nie wiem czy drogie panie wiedzą ale facet może bez bólu wytrzymać bez seksu dłuuuugo. jednak jeśli zasypia,całuje się, ma kontakt fizyczny typu przytulanie z kobietą (załóżmy że już nią jesteś) która go podnieca, czuje jej zapach itd a nie może tknąć to ... jest ciężko wytrzymać serio!!!:D więc mu współczuję:D no chyba że nie spędzacie za dużo czasu razem

Ale ty wiesz jakie to uczucie jest? Chcieć, a nie móc? Nie wyrabiam czasem jak o tym pomyślę... Ale trzymam, trzymam.. .. .. A od ilu lat znika sąd, który nam wisi nad łbem? 16 or 15?

Jesli Twoj chlopak jest pelnoletni, to nie moze uprawiac seksu z kims ponizej 15 roku zycia. Jesli oboje jestescie nieletni, to nie ma zadnego sadu nad wami w tej kwestii

Gość zupapomidorowa
Odpowiadając bezpośrednio na temat - Nie, nigdy. Głownie dlatego, że w takiej sytuacji, kiedy kogoś kocham nikt inny nie jest w stanie ani zwrócić mojej uwagi, ani wzbudzić we mnie choć cienia pożądania. Co oczywiście jest nienormalne i chore, ale przynajmniej bezpieczne ;)

pozatym.. skad mialby sie w ogole ktokolwiek dowiedziec o tym ze wy seks uprawiacie?

Widzimy się praktycznie codziennie i to prawie całymi dniami... Dużo przebywamy czasu ze sobą i wszędzie wychodzimy razem. A wiem, że go podniecam, mówił mi wielokrotnie.. On mnie też.. Kocham go. Bardzo.. Ale mówił, że ten 1 raz ma być tylko w tedy kiedy ja będę gotowa bo on chce żebym miała 100% przyjemności. I że postara się żeby było idealnie. (bo on już jest dawno po pierwszym razie:P)

husky to nie prawda, jesli ona miała np 13 lat jak się poznali a on miałby dajmy na to 17 to odpowiada karnie za seks z małoletnią poniżej 15 roku życia. jedynie jakby oboje mieli poniżej 15 roku życia.

No dobra, Michale.. Moze masz racje. Nie jestem obeznana w tej kwestii

Jak to usłyszałam, to się zdziwiłam, bo myślałam, że takie samce dawno wyginęły :P hyh No ale widać, że nie... A zupa, ty się ciesz.. To norma jest. Może ja tak pisze, żebym się rzuciła na niego, ale pewnie jakby doszło co do czego, to bym zawinęła nogi i w drogę! Nie dała bym się! Wielokrotnie miałam sytuacje z samym tym, że mnie ktoś chciał pocałować(a brzydcy nie byli) Ale wytrzymałam.. A on ma 18(w tym będzie kończył 19)

A właśnie.. co z drażem? Skończył się sezon na draże? Już nie rosną? Bo ja tu siędzę od ponad roku, tylko się kilka dni temu zaczerniłam na dobre.

Gość zupapomidorowa
Cieszę się. Tyłek mam już z żelaza :O

Nie strasz dziewczyny :P U mnie nie bylo tak zle.. ale fajerwerkow tez nie ma co sie spodziewac. Pierwszy raz ma ten swoj urok ze zawsze wychodzi nie taki jak sobie wyobrazalismy :D

Tyyy.. ale ja czytałam, że zależy od rozluźnienia, od nerwów...JA się go nie wstydzę i peeting jako taki już robiliśmy (chyba tak to się piszę).. A z tą błoną dziewiczą? W zasadzie to próbuje o niej zapomnieć...

btw za seks z nieletnimi poniżej piętnastego roku życia skazana może zostać tylko osoba dorosła. 🖐️ dla mniej wtajemniczonych: siedemnastolatka nie skażą za seks z trzynastolatką, osiemnastolatka już tak.

Gość zupapomidorowa
Tylko nie o frytkach i czekoladzie :O jeeeśśććć!

No w sumie racja:P Skończmy ten temat bo popadnę w desperację pt. "chcieć, a nie móc".. Nie powiem, groźnie może to wyglądać... Drgawki ud od strony wewnętrznej oraz chorobliwie szybkie ruszanie ustawi... nie chcecie tego widzieć;d (zobrazowałabym padaczkę na forum)

Gość zupapomidorowa
Jakie śniadanko, do śniadanka to ja z głodu umrę 😭 Idę coś pożreć

No ale jesli sobie wyobrazasz to wszystko tak jak na filmach sie dzieje, to sie rozczarujesz. "chciec a nie moc" WTF? No chyba, ze masz zamiar sie potem chwalic na prawo i lewo to racja, moze was ktos strzelic z ucha :o

A propo jedzonka ja wlasnie pożeram paczke drażetkow orzechowych :P ale naszczescie nie sa z biedronki

Ja mam okres, ale na ten okres tak czekalam i ze lzami w oczach dziekowalam Bogu, Allahowi czy komu tam, ze do dostalam :D

Pozatym w pewnym momencie od takiego poszczenia w seksie, sie go juz nie chce.. jak tak mam :o

Właściwie to nie wyobrażam sobie zbyt dużo, bo się nie chcę rozczarować. A chcieć, a nie móc bo mam manie przed wpadką? Gumki też czasem pękają? :P